Lost / Izgubljeni

Omiljeni lik u Izgubljenima mi je

• Dzek Separd

• Dzon Lok

• Dzejkob

• Daniel Faradej

• Ben Lajnus

• Sajid Dzara

• Kejt Ostin

• Hugo Rejes ''Harli''

• Dzejms Ford ''Sojer''

• Richard Alpert

• Dezmond Hjum

• Dzulijet Burk

• Majls Strom

• Carls Vidmor

• neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Sada cu da ti kazem. Ja sam tacno tako isto odrastao uz X Files, a voleo sa Twin Peaks. I pre nekog vremena, ima dosta, krenem da skidam X Files. I krenem od prvog serijala. I stvarno je super. Tako pogledam uvece ponekad pre spavanja po koju epizodu. Stigao sam negde do 7. serijala. I sada sam se navukao na Lost.

I za to vreme uopste nisam gledao X Files. I prekjuce uzmem da pogledam tamo gde sam stao i tako mi bilo bzvz... Ono deluje mi smesno, iako nije snimano mnogo ranije. Posle Lost, ni jedna serija vise nije ista kao pre! :mrgreen:
a ne,ne...nije kod mene tako,tvin piks sam masu puta gledao na tv-u,i takvo nesto se vise nikad nece snimit,ona atmosfera koja ti ledi krv u zilama,konstantna misterija,horor koji recimo nijesam vidjeo ili bolje,osjetio,ni u jednom filmu,psihodelija druge sezone,muzika koja je :worth: ...remek-djelo od serije...x-files takodje ali u manjoj mjeri na tv-u,vise sam gledao sa diskova,znaci zasitio sam se,dosta je bilo vise,skoro sve napamet znam,pa kad sve zaboravim i dalje cu imat diskove pa opet sve iz pocetka...jer ipak,molder & skali,cancer man,skiner...klasika,nesto sto vrijeme nece nikad pregazit,poput mucki ili crne guje...nije mi lost pokvario uzitak gledanja bilo koje druge serije,dexter mi je recimo sjajna serija,the office uk...nesto naj ikad snimljeno,extras,the wire,carnivale...masu je jos dobrih serija bro' ... e sad sta to ima lost sto ga tako izdvaja...ne znam,mozda konstantno otvaranje novih pitanja iz scene u scenu??? :mrgreen:

Sada cu da ti kazem. Ja sam tacno tako isto odrastao uz X Files, a voleo sa Twin Peaks. I pre nekog vremena, ima dosta, krenem da skidam X Files. I krenem od prvog serijala. I stvarno je super. Tako pogledam uvece ponekad pre spavanja po koju epizodu. Stigao sam negde do 7. serijala. I sada sam se navukao na Lost.

I za to vreme uopste nisam gledao X Files. I prekjuce uzmem da pogledam tamo gde sam stao i tako mi bilo bzvz... Ono deluje mi smesno, iako nije snimano mnogo ranije. Posle Lost, ni jedna serija vise nije ista kao pre! :mrgreen:

I ja sam isto obožavala Dosije X pre, ali kada sam prošle godine nabavila sve serijale i počela ponovo da gledam i meni je nekako delovalo naivno i bledunjavo. Meni je npr. omiljeni 4. serijal, ali već od 6. (osim možda nekih mitoloških epizoda ) mi deluje da serija dosta gubi kvalitet i onu karakterističnu atmosferu, a 7. serijal mi se uopšte ne sviđa, 8. i 9. su za mene blago poboljšanje i donekle su izvukli stvar. Ovaj najnoviji film je totalni promašaj. Ali da ne kompilikujem previše pošto ovo nije tema za tu seriju, mislim da Lost nema nikakve veze sa tim, nego sada uočavam neke stvari koje možda nisam tada primećivala. Dosije X je generalno sjajna serija koja je obeležila jedan period i izvršila veliki uticaj , ali isto tako ima i velike nedostatke.
Ipak, ne mogu da se setim nijedne serije koja je u meni izazvala toliku zavisnost kao Lost - u smislu da jedva čekam da pogledam sledeću epizodu ili da mogu neograničeni broj puta da gledam stare epizode.

Jel zna neko da li je poslednja epizoda pete sezone 16-17? ili ima jos jedna????
nensi...vrati se par strana nazad-nije tesko,i naci ces ono sto te zanima,ako ti je i to tesko lijepo podji odje:
www.imdb.com i tu ces naci takodje sve sto te zanima sto filmu sto o omiljenim ti serijama,ali ajde,nije problem naravno,finale 5-te sezone kao i svake je islo u formatu duple epizode,znaci dvije zadnje su bile sastavljene,samim tim sto je finale znaci da je i kraj sezone.pozzzz...

Ne bih znao... :) Ali znam da sam prosle noci sanjao da na ostrvu! :mrgreen: Neka frka bila, mene zatvorili negde, srecom ja nadjem neka mala vrata, koja su zaoravili da zatvore i oslobodim se... :) I Kejte je bila... :rumenko:
ja sam bas rijetko imao san u vezi lost-a,zadnji put nedje pred 5x07 life & death of j.b. sjecam ga se jer je bas dugo trajao i bio je prilicno 'tezak san' ,neka jurnjava,pucnjava,bili su lok,said i kejt,i ja of kors... :mrgreen:

nisam ni znala koliko...dok ne videh i montazu...
ja sam navikla da spoMzorusa (sa korekcijom)
bude opterecen da li da ozeni nevinu ili ne...:lol:
ovo su novi momenti...
i gde chwaja na mesto loka majke ti...
i jel ono bj kao kejt?
buahhhah..sada mi je jasno i sto je sanjas...
(shala, shalaaaa..)

Ma ja sam pukao definitivno... :lol:

Nije lose ispala montaza, jel da? :lol: BJ je Kate, Light Child je Ana Lusij, Master, naravno Sojer... :lol: JA sam se smejao do suza dok sam to pravio!!! :hahaha:

P.S. Imam ja 2 nika SpoMzorusa i SpoNzorusa... :lol:

ma dobra je :lol:
pa sto samo od taba nisi trazio da ti koriguje nik..
kada se vec desila ta greska u slovu pri registraciji..
(ja ne vidim poentu 2 nika, kada te svi znaju)

Poenta je kada su me banovali da sam otvorio ovaj sa N. :) Tako da cak i taj koji me je banovao nije skontao da imam drugi nik, nego mislio da je kazna prosla. :lol: A ako me banuju sa ovim, onda se vratim sa onim... :D

Veruj mi, zatreba. :)

Back