Skeeter
Domaćin
- Poruka
- 3.497
a ne,ne...nije kod mene tako,tvin piks sam masu puta gledao na tv-u,i takvo nesto se vise nikad nece snimit,ona atmosfera koja ti ledi krv u zilama,konstantna misterija,horor koji recimo nijesam vidjeo ili bolje,osjetio,ni u jednom filmu,psihodelija druge sezone,muzika koja jeSada cu da ti kazem. Ja sam tacno tako isto odrastao uz X Files, a voleo sa Twin Peaks. I pre nekog vremena, ima dosta, krenem da skidam X Files. I krenem od prvog serijala. I stvarno je super. Tako pogledam uvece ponekad pre spavanja po koju epizodu. Stigao sam negde do 7. serijala. I sada sam se navukao na Lost.
I za to vreme uopste nisam gledao X Files. I prekjuce uzmem da pogledam tamo gde sam stao i tako mi bilo bzvz... Ono deluje mi smesno, iako nije snimano mnogo ranije. Posle Lost, ni jedna serija vise nije ista kao pre!![]()
...remek-djelo od serije...x-files takodje ali u manjoj mjeri na tv-u,vise sam gledao sa diskova,znaci zasitio sam se,dosta je bilo vise,skoro sve napamet znam,pa kad sve zaboravim i dalje cu imat diskove pa opet sve iz pocetka...jer ipak,molder & skali,cancer man,skiner...klasika,nesto sto vrijeme nece nikad pregazit,poput mucki ili crne guje...nije mi lost pokvario uzitak gledanja bilo koje druge serije,dexter mi je recimo sjajna serija,the office uk...nesto naj ikad snimljeno,extras,the wire,carnivale...masu je jos dobrih serija bro' ... e sad sta to ima lost sto ga tako izdvaja...ne znam,mozda konstantno otvaranje novih pitanja iz scene u scenu???