ja sam nesto bio ubijedjen da skoro sva ekipa losta ima green/blue eyes kombinejsn

,except ricardusa...
nego...tema ca sva je prilika da nam zamre,pa rekoh da pokusam 'vjestacko disanje'
da joj dam...

dakle,da li vam se svidjela 5-ta sezona?koji bi epizodu/e izdvojili?zasto?ciji vam je lik bio nepotreban i ne bi vam nedostajao u 6-oj,finalnoj sezoni?jesti li zadovoljni kolicinom odgovorenih pitanja u ovoj sezoni ili u seriji uopste?da li bi recimo sojerovu transformaciju (u p.....u) nazvali evoluiranjem lika,odnosno da li su se svi izmijenili?da li je time traveling bio potreban,odnosno jesu li se i bez njega mogle objasnit neke stvari?recimo,darma i sve u vezi nje,ako su nam autori htjeli u ovoj sezoni priblizit (a nijesu) njihovo funkcionisanje...eto tako,mogao bih jos ali bice i ovo dosta ja mislim

licno,jako sam zadovoljan sezonom,i poslije prve 2-je najbolja je trenutno,ali zalim sto je tek na trecem mjestu,jer je imala potencijal da bude i najbolja dosad,imala je fantasticno otvaranje,ali nedje od infiltracije lostica u darmu,kao da je kvalitet poceo opadat,kao da je razvucena radnja,malo je bilo 2007 radnje,cak je ako se ne varam bilo 4 ep.pauze izmedju 77 i 2007 radnje?neki likovi su skroz sklonjeni,sajid i dezmond (koji je poseban i sa kojim ajlend jos nije zavrsilo) ,dok je sojer,paaaaa necu rec iznio sezonu,ali bio najvise zastupljen,i to ne u
svom izdanju,nego,da ne kazem kakvom.dalje,citam po stranim i forumima u okruzenju,da su ljudi smatrali da tt koncept nije bio potreban,i da se moglo bez njega,meni je licno bio pravo osvjezenje,i kad su prestali ti bljeskovi i skokovi kroz vrijeme,tad mi je sezona krenula niz brdo,ok,znam da bi bilo dosadno gledat jedno te isto,bljesak/skok over and over again,ali,nekako se ne mogu otet utisku da smo mogli jos dosta saznat o istoriji ostrva,i prvobitnim stanovnicima ajlenda da je ostala bljesak/skok fora.svidjeo mi jos i povratak fb-a,doduse u maloj mjeri,ali opet podsjeti te na genijalnu prvu sezonu,i fino ti bude nekako...uh,raspisah se,ne zamjerite mi...za kraj,po meni naj.ep-s:
the incident-otvaranje finala najbolja scena serije...
this place is death
dead is dead
because you left