gost 170502
Veoma poznat
- Poruka
- 13.608
Juce se u 22:00 na Pinku prikazala 1. epizoda ove u Americi jako popularne serije.
Prica je sledeca: Avion se srusio na neko ostrvo, 48 putnika je prezivelo. Svi moraju da zive zajedno ,barem dok ih neko ne spasi(ako ih uopste spasi...)
Da li ste gledali? Meni je bilo bas zanimljivo i jako me je zaitrigiralo ono na kraju. Mislim, verovala sam da je ta serija 'realna' a jel je ono bilo neko...cudoviste?
U svakom slucaju,dobar potez Pinka
Serija je neverovatna!

Pre par meseci sam slucajno naleteo na neku epizodu, ne znam ni na kojoj nasoj televiziji, i zainteresovao sam se...
I pre 2-3 nedelje skinem prve epizode da pogledam, i tako mi se svidi serija da jednostavno nisam mogao da stanem sa gledanje bukvalno dok nisam pogldao sve 3 koje sam skinuo!!!
Jedva sam docekao sutra da pogledam i 4. jos dok je preko torenta nisam ni skinuo celu nego oko 98% ali zaista nisam mogao da sacekam!I tako sam se nalozio da nije bilo svrhe da skidam epizode preko torenta, jer brzina skidanja nije mogla da isprati koliko sam ja hteo da gledam da sam u 10 uvece odjurio kod drugarakoji ima sve do sada skinuto i uzeo prva 3 serijala!
Od tada sam svaki dan gledao 3-4 epizode!

Totalno sam odusevljen! Sreca sto sam kasno krenuo da gledam pa ne moram da cekam po nedelju dana za sledecu epizodu, nego ako je nesto stvarno napeto odmah nastavim!

Ne znam sta ce da se desi kada stignem do kraja!!!
I kad budem morao da cekam realno vreme za sledece epizode...
Sinoc sam pogledao kraj 3. serijala, i nazalost ne mogu danas dobiti 4. i 5. nego tek suta... 
Sve u svemu jedna od retkih serija koja je ostavila tako jak uisak na mene u poslednje vreme!!!!