Lost / Izgubljeni

Omiljeni lik u Izgubljenima mi je

• Dzek Separd

• Dzon Lok

• Dzejkob

• Daniel Faradej

• Ben Lajnus

• Sajid Dzara

• Kejt Ostin

• Hugo Rejes ''Harli''

• Dzejms Ford ''Sojer''

• Richard Alpert

• Dezmond Hjum

• Dzulijet Burk

• Majls Strom

• Carls Vidmor

• neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Juce se u 22:00 na Pinku prikazala 1. epizoda ove u Americi jako popularne serije.
Prica je sledeca: Avion se srusio na neko ostrvo, 48 putnika je prezivelo. Svi moraju da zive zajedno ,barem dok ih neko ne spasi(ako ih uopste spasi...)
Da li ste gledali? Meni je bilo bas zanimljivo i jako me je zaitrigiralo ono na kraju. Mislim, verovala sam da je ta serija 'realna' a jel je ono bilo neko...cudoviste?
U svakom slucaju,dobar potez Pinka

Serija je neverovatna! :)

Pre par meseci sam slucajno naleteo na neku epizodu, ne znam ni na kojoj nasoj televiziji, i zainteresovao sam se...

I pre 2-3 nedelje skinem prve epizode da pogledam, i tako mi se svidi serija da jednostavno nisam mogao da stanem sa gledanje bukvalno dok nisam pogldao sve 3 koje sam skinuo!!! :eek: Jedva sam docekao sutra da pogledam i 4. jos dok je preko torenta nisam ni skinuo celu nego oko 98% ali zaista nisam mogao da sacekam!

I tako sam se nalozio da nije bilo svrhe da skidam epizode preko torenta, jer brzina skidanja nije mogla da isprati koliko sam ja hteo da gledam da sam u 10 uvece odjurio kod drugarakoji ima sve do sada skinuto i uzeo prva 3 serijala!

Od tada sam svaki dan gledao 3-4 epizode! :eek: :eek:

Totalno sam odusevljen! Sreca sto sam kasno krenuo da gledam pa ne moram da cekam po nedelju dana za sledecu epizodu, nego ako je nesto stvarno napeto odmah nastavim! :mrgreen:

Ne znam sta ce da se desi kada stignem do kraja!!! :eek: I kad budem morao da cekam realno vreme za sledece epizode... :( :( Sinoc sam pogledao kraj 3. serijala, i nazalost ne mogu danas dobiti 4. i 5. nego tek suta... :(

Sve u svemu jedna od retkih serija koja je ostavila tako jak uisak na mene u poslednje vreme!!!! :)

Serija je neverovatna! :)

Pre par meseci sam slucajno naleteo na neku epizodu, ne znam ni na kojoj nasoj televiziji, i zainteresovao sam se...

I pre 2-3 nedelje skinem prve epizode da pogledam, i tako mi se svidi serija da jednostavno nisam mogao da stanem sa gledanje bukvalno dok nisam pogldao sve 3 koje sam skinuo!!! :eek: Jedva sam docekao sutra da pogledam i 4. jos dok je preko torenta nisam ni skinuo celu nego oko 98% ali zaista nisam mogao da sacekam!

I tako sam se nalozio da nije bilo svrhe da skidam epizode preko torenta, jer brzina skidanja nije mogla da isprati koliko sam ja hteo da gledam da sam u 10 uvece odjurio kod drugarakoji ima sve do sada skinuto i uzeo prva 3 serijala!

Od tada sam svaki dan gledao 3-4 epizode! :eek: :eek:

Totalno sam odusevljen! Sreca sto sam kasno krenuo da gledam pa ne moram da cekam po nedelju dana za sledecu epizodu, nego ako je nesto stvarno napeto odmah nastavim! :mrgreen:

Ne znam sta ce da se desi kada stignem do kraja!!! :eek: I kad budem morao da cekam realno vreme za sledece epizode... :( :( Sinoc sam pogledao kraj 3. serijala, i nazalost ne mogu danas dobiti 4. i 5. nego tek suta... :(

Sve u svemu jedna od retkih serija koja je ostavila tako jak uisak na mene u poslednje vreme!!!! :)
iskren savjet:
pazljivo doziraj...nemoj ka veliki broj ljudi (ja sam medju njima) koji su odjednom sve odgledali (izuzev 5-te sezone koju sam pratio kao i sav svijet ;) ) a onda se totalno navukli i upali u zacarani krug zvani Lost,i sad se nema sto gledat a pauza je jako,jako duga...razvuci nekako gledanje zadnje dvije sezone...
e da,welcome!

Hvala! Kazem totalno sam odusevljen... Ali mislim da je vec kasno... :( Vec sam opostao zavisnik.

Sticajem okolnosti ostao sam bez posla, pa imam mnoogo slobodnog vremena trenutno, tako se to i desilo.

Ali sto kazes, moracu da razvucem poslednje dva serijala nekako... :(

Tacno znam kako ce mi biti kada pogledam i budem morao da cekam pola godine za nastavak... Ako sam dobro razumeo 2010. tek krece 6. serijal...

hm daaa..blago tebi..
ti tek otkrivas ono sto mi vec znamo :(

Aha! :)

Poslednja izmena:
Ja sam gledao prvu na pinku sezonu, pa drugu na kompu i treca mi je bagovala...pa kad sam je nabavio odgledao sam sve tri sezone u cugu za par dana...znaci bukvalno sam gledao do pet ujutru, legao da spavam, budio se u cetiri popodne, "doruckovao" i vracao se u krevet da gledam lost, opet do pet ujutru i tako jedno 5-6 dana dok nisam odgledao tri sezone...onda sam poceo da skidam cetvrtu tad sam se malo unormalio, a postao sam normalan tek kad sam morao da sacekam petu sezonu nesto manje od godinu dana... i sad mi je ovo najveca pauza...ne znam kako cu izdrzati...

voleo bih da mogu da zaboravim sve epizode i da gledam iz pocetka

Meni se dešavalo da odgledam do osam epizoda za redom.

Hahaha a ja mislio da sam je ludak! :hahaha:

5 najvise, ali ni tada se ne umorim od gledanja nego vec ude, sto kaze Ivan, 4-5 ujutru pa je red da spavam.

Ne znam ali stvarno nisam bio pod ovako jakim utiskom odavno! Desava mi se posle tako nekoliko odgledanih epizoda da i sanjam to kada spavam, haha...:think:

Sada skidam cak i muziku iz serije, ima par jako lepih tema.

Lik koji glumi Loka je potrvrdio da je definitivno mrtav.Bezveze,ja sam mislio da on ima još štošta da kaže,najjači lik u seriji.:sad2:

Imaš neki link za to što si pročitao?
Ja sam samo videla jedan intervju u kome Terry O'Quinn iznosi neke svoje prognoze za sledeću sezonu. Realno, on ni ne može da zna koja je definitivna sudbina Lokovog lika, to samo znaju producenti serije.
Ili se ja to samo tešim...:D

Što se tiče muzike iz serije, ovo je moja omiljena tema :

I ova od skoro :D

Ja sam samo videla jedan intervju u kome Terry O'Quinn iznosi neke svoje prognoze za sledeću sezonu. Realno, on ni ne može da zna koja je definitivna sudbina Lokovog lika, to samo znaju producenti serije.

onda sam ja pogrešio,jeste to je njegov intervju....:D

Svaka cast za teme....Da se najezis...Jak utisak daju...

ja sam znao 4-5 dnevno da spicim,nijesam mogao preko toga bez obzira sto je lost u pitanju.sjecam se tog perioda...iz kuce mrdao nijesam,skroz sam zapostavio drustvo,sad vec ex-girlfriend ;) ,izlaske,ama sve...znaci prskao sam bio od losta,gasio sam telefon da mi ne smeta bilo ko,ako mi ko dodje trudio sam se da budem sto nekomunikativniji pa da taj sto je dosao ode sto prije,ili sam fejkovao spavanje,ili sam fejkovao da mi se spava,znaci haos totalni,eto sta lost moze da ucini od covjeka...vjerovali ili ne...

ja sam znao 4-5 dnevno da spicim,nijesam mogao preko toga bez obzira sto je lost u pitanju.sjecam se tog perioda...iz kuce mrdao nijesam,skroz sam zapostavio drustvo,sad vec ex-girlfriend ;) ,izlaske,ama sve...znaci prskao sam bio od losta,gasio sam telefon da mi ne smeta bilo ko,ako mi ko dodje trudio sam se da budem sto nekomunikativniji pa da taj sto je dosao ode sto prije,ili sam fejkovao spavanje,ili sam fejkovao da mi se spava,znaci haos totalni,eto sta lost moze da ucini od covjeka...vjerovali ili ne...

haha ma kakvo drustvo zaboravio sam kog je oblika sunce tih sta ja znam dve nedelje... MIslim da treba zabraniti ispod 45 godina da se gleda za ljude koji nisu zasnovali porodicu posto posle losta nijedna zena ti nece biti dovoljno zanimljiva hahahaha :hahaha::hahaha::hahaha:

haha ma kakvo drustvo zaboravio sam kog je oblika sunce tih sta ja znam dve nedelje... MIslim da treba zabraniti ispod 45 godina da se gleda za ljude koji nisu zasnovali porodicu posto posle losta nijedna zena ti nece biti dovoljno zanimljiva hahahaha :hahaha::hahaha::hahaha:
uh...kad se samo sjetim...izadjem sa curom/izvede me iz kuce na silu,sjednemo nedje,i ona tako prica ponesto,a ja...na ostrvu :mrgreen: desavalo se,vjeruj mi,da ne progovorim ni 5 rijeci dok smo zajedno,ili sa kratko da ili ne na svakih 10-15 minuta,a ona nesrecnica:sta ti je???drogiras li se??? :hahaha:
ili na neki rodjendan (bio sam na po' druge sezone tad) kad sam bio...pricam sa nekom djevojkom nesto neobavezno onako,i samo mi izlece odjednom:sta mislis oce li poc sa ostrva ikad?zamislite joj facu...ono,na foru,what da **** r u talking about!!!???

Poslednja izmena:
uh...kad se samo sjetim...izadjem sa curom/izvede me iz kuce na silu,sjednemo nedje,i ona tako prica ponesto,a ja...na ostrvu :mrgreen: desavalo se,vjeruj mi,da ne progovorim ni 5 rijeci dok smo zajedno,ili sa kratko da ili ne na svakih 10-15 minuta,a ona nesrecnica:sta ti je???drogiras li se??? :hahaha:
ili na neki rodjendan (bio sam na po' druge sezone tad) kad sam bio...pricam sa nekom djevojkom nesto neobavezno onako,i samo mi izlece odjednom:sta mislis oce li poc sa ostrva ikad?zamislite joj facu...ono,na foru,what da **** r u talking about!!!???

Hahaha izgleda da smo otkrili nuspojavu Losta, kod mene isti slucajevi :D hahaha

Hahaha izgleda da smo otkrili nuspojavu Losta, kod mene isti slucajevi :D hahaha

i bas je bed..kada u tim trenucima nemas odgovarajuceg sagovornika..
onoga koji je takodje fan losta..:mrgreen:

šta mislite,koju sam loto kombinaciju danas uplatio?

zar loto kombinacije ne idu samo do broja 36?:think:

Poslednja izmena:

Ja sam tako puk'o za Prison Break... A i lost sam gledao k'o lud za 5 dana sam odgledao prve dve sezone...:D

ja sam recimo odrastao uz serije kao sto su x-files i tvin piks,i pocetkom prosle god.sam sve to poskidao i naravno,komirao se od njih,ali nikad mi se nijesu desavale stvari kao kad konzumirao lost,stvarno je serija kao magnet :mrgreen: ,ne mozes se skinut sa nje trika nema,desavalo mi se da dodjem kuci kasno,i nemam sto gledat pred spavanje,sto cu-kako cu,sibnem bilo koju ep.losta i rijesim problem :mrgreen:
nego..nego,copy/paste sa jednog drugog foruma:

Zamislite Lost kao seriju Facebook updates-a

Charlie Pace regrets adding "Ethan Rom" as a friend.
27 people have added "Daddy Issues" as an Interest.
Kate Austen, Jack Shephard, Hugo Reyes, John Locke, and Leslie Arzt are attending "Party at the Black Rock."
Danielle Rousseau could have sworn she heard the Hostiles correctly.
John Locke became a fan of "Pushing the Button."
Marvin Candle wishes you wouldn't try and update your Facebook status from the Swan computer.
Michael Dawson and Walt Lloyd are both online.
Mr. Eko has been smoked out.
Jack Shephard wants Kate Austen to go for a jog.
Desmond Hume is trying to ensure Charlie's status doesn't change.
Mikhail Bakunin and Bea Klugh are no longer in a relationship.
John Locke became a fan of "C4."
Nikki Fernandez and Paulo have changed their relationship status to "buried alive."
The monster has tagged Juliet Burke in 43,435 photos.
Kate Austen has added "pity sex with Sawyer" to her Interests.
James Ford and Anthony Cooper are now friends. They found each other through the "People You May Know" application.
Alex Rousseau has written on Benjamin Linus' Wall: "Have fun at the cabin!"
Charlie Pace is off to take a little swim.
Kate Austen and Jack Shephard are attending "Secret Meeting at LAX 3 Years in the Future."
Daniel Faraday has added "Rocket Man" to his iPod.
Desmond Hume really, really, really, really, really, really needs to get in touch with Penelope Widmore: anyone have her #?
Kevin Johnson has just joined Facebook.
Danielle Rousseau has removed "backstory" from her profile.
Benjamin Linus has added Tunisia, Iraq, and London to the "Places I Have Been" application.
Charles Widmore has changed the rules.
John Locke took the "Richard Alpert Island Savior Quiz" and scored 66%!
Hugo Reyes has sent Benjamin Linus an Apollo Bar.
John Locke wonders if there's a "Moving the Island" application.
Daniel Faraday has joined the group "Skinny Ties Are Cool."
Jack Shepherd has added “Vicodin” to his interests.
Desmond and Penny have changed their relationship to “Constant.”
The Losties and The Tailies are now friends via the People You May Know tool.
Jack has changed his profile picture. [bearded pic]
Sun and Hurley are attending the event "Jin's Memorial"
Jack and Ben are attending the event "Jeremy Bentham's Funeral"
Ben has Poked Jack.

ludilo :rotf:

ja sam recimo odrastao uz serije kao sto su x-files i tvin piks,i pocetkom prosle god.sam sve to poskidao i naravno,komirao se od njih,ali nikad mi se nijesu desavale stvari kao kad konzumirao lost,stvarno je serija kao magnet :mrgreen: ,ne mozes se skinut sa nje trika nema,desavalo mi se da dodjem kuci kasno,i nemam sto gledat pred spavanje,sto cu-kako cu,sibnem bilo koju ep.losta i rijesim problem :mrgreen:

Sada cu da ti kazem. Ja sam tacno tako isto odrastao uz X Files, a voleo sa Twin Peaks. I pre nekog vremena, ima dosta, krenem da skidam X Files. I krenem od prvog serijala. I stvarno je super. Tako pogledam uvece ponekad pre spavanja po koju epizodu. Stigao sam negde do 7. serijala. I sada sam se navukao na Lost.

I za to vreme uopste nisam gledao X Files. I prekjuce uzmem da pogledam tamo gde sam stao i tako mi bilo bzvz... Ono deluje mi smesno, iako nije snimano mnogo ranije. Posle Lost, ni jedna serija vise nije ista kao pre! :mrgreen:

Back