Lost / Izgubljeni

Omiljeni lik u Izgubljenima mi je

• Dzek Separd

• Dzon Lok

• Dzejkob

• Daniel Faradej

• Ben Lajnus

• Sajid Dzara

• Kejt Ostin

• Hugo Rejes ''Harli''

• Dzejms Ford ''Sojer''

• Richard Alpert

• Dezmond Hjum

• Dzulijet Burk

• Majls Strom

• Carls Vidmor

• neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Skeeter..
ma naravno..:)
e da je samo to sto sam sada navela..
nego ima x i jedna stvar na koju nemam odgovor..
ali imam vere..da ce se do kraja sve resiti :)
a sto se tice Matthew Perry-a..
pa i tu imam vere..
osim u Prijateljima i par nekih komedija, nisam bas pratila njegovu karijeru :lol:
ali mislim da je profil glumca koji bi se mogao uklopiti..
mislim..pricam napamet
nemam pojma kakva je uloga :)))
ali ko sto rekoh gore..imam vere..:)
(najgore je kada se glumac ukalupi..pa ga ne mozes zamisliti nego u nekim odredjinim ulogama
npr..glumci iz losta..
ja se ne secam da sam ikoga od njih videla u nekom ostvarenju..ranije..
znaci nove face..osim malog hobita..
kasnije sam ih vidjala..ali kada je pocela da se emituje serija..nisam nikoga..
cini mi se :))))
i zato nisam mogla da imam nikakvu predrasudu..
znaci problem su predrasude koje ljudi imaju prema glumcima,
koje u glavi vide, samo u nekim odredjenim ulogama..)

Poslednja izmena:
npr..glumci iz losta..

Meni je bio poznat glumac koji glumi Dzhona, sad sam pogledao verovatno iz Dosije X i Judge Advocate General. Poznata mi je naravno i Mira Furlan, a i Dzhek(Metju Foks) mi je poznat odnekud bio.

Odesh na ovaj sajt:

http://www.seriesgringas.us/

Ukucash naziv epizode(sutrashnja ce biti Lost s05e12), nadjesh megaupload link i skidash punom brzinom kao chovek(stici ce ti za 3-3.5 sata).

Skinuo fake (neka druga serija sa nazivom Lost S05E12), iznervirao se, skidam opet...

Bash si mi ti savetovao da skidam sa Megauploadom, na chemu sam ti zahvalan. Sad ja tebi savetujem da skidash ovako kako pishe gore iznad, necesh se pokajati.

Skinuo fake (neka druga serija sa nazivom Lost S05E12), iznervirao se, skidam opet...
haahha,ne s**i!?kakav crnjak...
@cheersy
'(najgore je kada se glumac ukalupi..pa ga ne mozes zamisliti nego u nekim odredjinim ulogama
npr..glumci iz losta..
cini mi se )))
koje u glavi vide, samo u nekim odredjenim ulogama..)'

ja jesam,ali se nijesam mogao sjetit dje,ali znas kad pratis mnogo toga (tv shows & movies) ,pa onda i za nesto sto si gledao/la kazes da nijesi,tako sam i ja recimo potpuno ali potpuno smetnuo sa uma da sam gledao carlija u lotr,znaci...sta vise da ti pricam,pa dzeka u we r the marshall,pa loka u ocuha!?:dash: pa u x-files,kao i vidmora,pa bena u x-files i u saw!>kaoi majlsa u saw,jednostavno pomijesa ti se dosta toga,i tako to biva...
sto se tive metjua...ja se samo bojim da mi ne ispane presmijesan,pa jos u kulminaciji citave sezone jednog takvog fenomena kao sto je lost...ipak je on cendler bing,a vazda ce i bit... ;)

Sto se tice skidanja, ja preporucujem www.plube.com ili www.warez-bb.org (mada je ovo drug oforum na koji mora da se registruje). Na plube.com se sve dosta brzo pojavi na rapidshare linkovima. Sad, ne znam kako vama, ali meni je u poslednje vreme rapidshare najbrzi od svih, u svako doba dana (oko 170-200 kb/s).

Mozhda ovo dvoje ima veze, tj. mozhda je Danijel majka Penelop Vidmor.

Charles je imao zenu i dete van ostrva, zato su ga i proterali. Majka je neko ko je ziveo u "normalnom" svetu. Kapiram da oni smeju da napustaju ostrvo povremeno (i Richard i Tom i Ethan su to radili), ali ne smeju da zanivaju porodice tamo...

(najgore je kada se glumac ukalupi..pa ga ne mozes zamisliti nego u nekim odredjinim ulogama
npr..glumci iz losta..
Ja sam znala (pored Mire Furlan)
Terry O'Quinn - Millennium, The X-Files, Harsh Realm (ona treca Chris Carterova serija sto je propala), ne znam da li sam tad vec bila gledala Ocuha, pa onda iz nekog filma o duhovima iz 1990 koji sam davno gledala... a bio je i u Star Trek: TNG, Alias, filmu The Rocketeer i sta ja znam jos gde
Harold Perineau (Michael) - Oz, Romeo i Julija, Dim, itd.
Naveen Andrews - Engleski pacijent
i hobita :lol:
Adewale da mu ne pisem sad celo prezime jer cu pogresiti (Eko) - Oz (Adebisi!)
U stvari, mislim da je jedna od stvari koje me je najpre zainteresovala za Lost to sto sam cula da se pojavljuju glumci iz Oza.
Od ovih sto su se kasnije pojavili, znala sam Elizabeth Mitchell iz par filmova, Nestora Carbonella iz one glupe serije Suddenly Susan, Ken Leunga (Miles) iz The Sopranos i Oz, "jezivog crnca" Abadona (tj.Lance Reddicka) isto iz Oza, iAlan Dalea (WIdmore) iz ono malo Orange County sto sam pogledala, i naravno Jeremy Daviesa pojma nemam sve odakle (secam se da je prvi film u kojem sam ga gledala Wendersov Million Dollar Hotel, igrao glavnu ulogu). Znam od ovih sporednih naravno i Doug Hutchisona (The X-Files, Space: Above and Beyond, The Green Mile, Salton Sea itd., stalno je igrao negativce), Zuleikhu (Ilanu) znam iz Rome i Lone Gunmen, a ovog sto igra Cesara iz Kassowitzove Mrznje...

Uzgred budi receno, i Jeremy Davies i Michael Emerson i Nestor Carbonell su bili medju gomilom poznatih glumaca koji su igrali male uloge u filmu The Laramie Project. Ako mislite da Ben ume da bude iritantan i jeziv... pogledajte ga u tom filmu, za 1 minut ili koliko vec se pojavljuje u ulozi licemernog popa koga intervjuisu, toliko je iritantan i jeziv da je Ben prema tom liku dodje kao simpaticna dobrica. :lol:

A kad smo vec kod Cesara, ama, zar ga tako brzo ubise? A delovalo je da ce biti vazan... mada, nikad se ne zna...

Sto se tice skidanja, ja preporucujem www.plube.com ili www.warez-bb.org (mada je ovo drug oforum na koji mora da se registruje). Na plube.com se sve dosta brzo pojavi na rapidshare linkovima. Sad, ne znam kako vama, ali meni je u poslednje vreme rapidshare najbrzi od svih, u svako doba dana (oko 170-200 kb/s).

Charles je imao zenu i dete van ostrva, zato su ga i proterali. Majka je neko ko je ziveo u "normalnom" svetu. Kapiram da oni smeju da napustaju ostrvo povremeno (i Richard i Tom i Ethan su to radili), ali ne smeju da zanivaju porodice tamo...

Ja sam znala (pored Mire Furlan)
Terry O'Quinn - Millennium, The X-Files, Harsh Realm (ona treca Chris Carterova serija sto je propala), ne znam da li sam tad vec bila gledala Ocuha, pa onda iz nekog filma o duhovima iz 1990 koji sam davno gledala... a bio je i u Star Trek: TNG, Alias, filmu The Rocketeer i sta ja znam jos gde
Harold Perineau (Michael) - Oz, Romeo i Julija, Dim, itd.
Naveen Andrews - Engleski pacijent
i hobita :lol:
Adewale da mu ne pisem sad celo prezime jer cu pogresiti (Eko) - Oz (Adebisi!)
U stvari, mislim da je jedna od stvari koje me je najpre zainteresovala za Lost to sto sam cula da se pojavljuju glumci iz Oza.
Od ovih sto su se kasnije pojavili, znala sam Elizabeth Mitchell iz par filmova, Nestora Carbonella iz one glupe serije Suddenly Susan, Ken Leunga (Miles) iz The Sopranos i Oz, "jezivog crnca" Abadona (tj.Lance Reddicka) isto iz Oza, iAlan Dalea (WIdmore) iz ono malo Orange County sto sam pogledala, i naravno Jeremy Daviesa pojma nemam sve odakle (secam se da je prvi film u kojem sam ga gledala Wendersov Million Dollar Hotel, igrao glavnu ulogu). Znam od ovih sporednih naravno i Doug Hutchisona (The X-Files, Space: Above and Beyond, The Green Mile, Salton Sea itd., stalno je igrao negativce), Zuleikhu (Ilanu) znam iz Rome i Lone Gunmen, a ovog sto igra Cesara iz Kassowitzove Mrznje...

Uzgred budi receno, i Jeremy Davies i Michael Emerson i Nestor Carbonell su bili medju gomilom poznatih glumaca koji su igrali male uloge u filmu The Laramie Project. Ako mislite da Ben ume da bude iritantan i jeziv... pogledajte ga u tom filmu, za 1 minut ili koliko vec se pojavljuje u ulozi licemernog popa koga intervjuisu, toliko je iritantan i jeziv da je Ben prema tom liku dodje kao simpaticna dobrica. :lol:

A kad smo vec kod Cesara, ama, zar ga tako brzo ubise? A delovalo je da ce biti vazan... mada, nikad se ne zna...
da,nju zaboravih*ebote...strasno...i nestora takodje i to bas iz Suddenly Susan,eto jos jedan dokaz,kako se sve lako zaboravlja,previse infa *ebi ga...
ne znam,sto se tice ovoga za vidmora zasto je proceran sa ajlenda...kao sto rekoh meni totalno bezveze,mislio sam da postoji neki veci,jaci razlog,ali ovo...:thumbdown:
taman sto kazes,nikad se ne zna,mislim da nije mrtav,i da je na neki nacin bitan,i to zbog scene sa pocetka 5x07 l&dojb,dje se cimao oko one mape,i bio prilicno tajanstven prema ilani,mislim da je moguce da je vidmorov covjek,i da je ben to znao,pa ga je onako ukokao olako,ali mozda grijesim,dalje,ilana...mozda zvuci glupo,ali moguce je da ima neke veze sa benom,bez obzira sto su se ponasali kao da se prvi put vide,i da ju je bas on angazovao da nafata sajida nesrecnog,jer je samo on i znao da je sajid ubio onoga lika na sejselima na golf terenima,ma ne znam vise ni sta da mislim,ali ovo necu iskljucit dok se ne uvjerim u suprotno.
edit:
i meni je skidanje sa rapida konstantno max brzinom u zadnje dvije nedjelje,ne znam zasto,ali znam da je bilo ogranicenja za free usere,pa sam ga izbjegavao jako dugo...ja inace u 90% slucajeva koristim warez-bb.org,pa i na njemu mozes odmah naci linkove za bilo koju seriju,i to za sve moguce servere,MU,NL,MF,RS...i ima single linkova koje i koristim,a registracija...komplikovano stvarno,nema sto... ;)

Poslednja izmena:
mda..Caesar previse lako ubijen...
nesto mi je to...nedovrseno..
a kako sam se slatko nasmejala Benovim novim spletkama.
kako ga je u par reci ubedio da je Locke poremecen i opasan..
e sada da li je to bilo zbog toga da otkrije imaju li oruzije..
ili je nesto drugo bilo u pitanju..to cemo verovatno tek da vidimo.
i Locke je nesto lako presao preko tog ubistva..
hteo je da puca u njega..a s cim?
zar nije bilo dovoljno samo pripretiti puskom..
smatraj to izvinjenjem?
a IIana...sta se sa njom desi?
ona kao da odjednom ima neke informacije za koje mi jos ne znamo..

brate...kristijan & aleks nijesu zivi...aleks,koji smo vidjeli u podzemlju je jedan od oblika da tako kazem,smokey-a

Bilo je lepo videti Alex u seriji iako je to bila predstava Smokeya.

i da...decak se ne seca nicega u vezi svog ranjavanja..
ali kada se vrati nazad
hoce li se onda susretati sa Jin, Juliet, Miles i Sawyer-om?
rece da se ne seca da su oni bili clanovi DHARMA Initiative...
mada to naravno ne znaci i da je tacno..

Jeste izgledao prilično iznenađeno kada je video sliku, ali opet ne možemo znati da li se samo pretvarao iako je moje mišljenje da stvarno nije znao, ali zbog čega...

i kakav su ono sanduk vukli?

Sanduk sa oružjem. Pitanje je odakle im.

Nisu prikazali njegovu smrt što verovatno znači da je nekako preživeo. Ako ipak nije, onda će to biti izgovor Illani i drugarima za stvari koje će raditi.

Bash si mi ti savetovao da skidam sa Megauploadom, na chemu sam ti zahvalan. Sad ja tebi savetujem da skidash ovako kako pishe gore iznad, necesh se pokajati.

Ovaj fake jeste bio single megaupload link: http://www.megaupload.com/?d=UZI6ZK62
Ljudi su par postova ispod napisali da je fake, ali ja nisam gledao...

-

Ovo je jedna od boljih epizoda, dosta toga rečeno, mnogo mi se sviđa uloga Lockea. Sviđa mi se što je tako ironičan dok priča sa Benom, a ne da blene u njega i veruje mu svaku reč. Saznasmo više o Smokeyu i njegovim moćima, ali zašto je ubio Eka dok je Bena pustio uz upozorenje?! Malo mi je trulo to što ona statua izgleda stvarno jeste Anubis... Ako neko nađe šta znači ona scena sa Anubisom i zmijom, postujte... Verovatno mi se najviše svidela epizoda zato što je oko Lockea i Bena, a ne prženju slanine u '77oj. Primetio sam da Richard nije bio glavni ni pre nego što je Ben postao vođa, videli smo da je Widmore bio vođa neko vreme. Takođe je bilo malo glupo to što za svaku stvar koju urade, a drugima se ne sviđa, oni se pozivaju na Jacoba i njegove želje, naređenja ili šta već.
Setih se još jedne stvari nevezane za ovu epizodu. Onaj snimak koji služi za ispiranje mozga koji se prikazuje u Room 23 je napravila Dharma, jel tako? Zašto mi se čini da je na snimku išlo i "Jacob loves you"? Ako je tako bilo, kakve veze je Dharma imala sa Jacobom?
BTW, pre neki dan sam video Bena u nekom filmu, igrao je muža neke žene, pojavio se na 20-ak sekundi. (:

Ovo je jedna od boljih epizoda, dosta toga rečeno, mnogo mi se sviđa uloga Lockea. Sviđa mi se što je tako ironičan dok priča sa Benom, a ne da blene u njega i veruje mu svaku reč. Saznasmo više o Smokeyu i njegovim moćima, ali zašto je ubio Eka dok je Bena pustio uz upozorenje?! Malo mi je trulo to što ona statua izgleda stvarno jeste Anubis... Ako neko nađe šta znači ona scena sa Anubisom i zmijom, postujte... Verovatno mi se najviše svidela epizoda zato što je oko Lockea i Bena, a ne prženju slanine u '77oj. Primetio sam da Richard nije bio glavni ni pre nego što je Ben postao vođa, videli smo da je Widmore bio vođa neko vreme. Takođe je bilo malo glupo to što za svaku stvar koju urade, a drugima se ne sviđa, oni se pozivaju na Jacoba i njegove želje, naređenja ili šta već.
Setih se još jedne stvari nevezane za ovu epizodu. Onaj snimak koji služi za ispiranje mozga koji se prikazuje u Room 23 je napravila Dharma, jel tako? Zašto mi se čini da je na snimku išlo i "Jacob loves you"? Ako je tako bilo, kakve veze je Dharma imala sa Jacobom?
BTW, pre neki dan sam video Bena u nekom filmu, igrao je muža neke žene, pojavio se na 20-ak sekundi. (:
Meni se svidja sto je ispalo da je statua Anubis, i uopste sto je mitologija ostrva povezana sa Egipatskom mitologijom koja me je oduvek zanimala. Nisam siguran da je Alex samo predstava smokija, bas zbog Anubisa koji je bio bog mrtvih, posmrtnih obreda i sluzio za prevodjenej dusa na onaj svet. Svakako je to sve povezano, samo kazem da ne znaci da je pojava Alex bila direktno smoki koji se kako smo videli povukao koji sekund ranije.
Na tom snimku za ispiranje mozga je pisalo "God loves you as he loves Jacob" sto je Biblijska replika, ne odnosi se direkto na ovog Jacoba, vec je "samo slucajnost" kao i gomila drugih u seriji.
Inace, iako ga licno ne simpatisem preterano, Metju Peri je dosta ozbiljan glumac, ozbiljniji od ostalih "prijatelja" i njegova uloga moze ispasti sasvim ok. Recimo, meni je dosta losiji i neozbiljnjiji glumac Nestor Kabornel, ali sam vremenom navikao na njega u ulozi Ricarda Alperata i sad to deluje kao sasvim logicno resenje.

Meni se svidja sto je ispalo da je statua Anubis, i uopste sto je mitologija ostrva povezana sa Egipatskom mitologijom koja me je oduvek zanimala. Nisam siguran da je Alex samo predstava smokija, bas zbog Anubisa koji je bio bog mrtvih, posmrtnih obreda i sluzio za prevodjenej dusa na onaj svet. Svakako je to sve povezano, samo kazem da ne znaci da je pojava Alex bila direktno smoki koji se kako smo videli povukao koji sekund ranije.
Na tom snimku za ispiranje mozga je pisalo "God loves you as he loves Jacob" sto je Biblijska replika, ne odnosi se direkto na ovog Jacoba, vec je "samo slucajnost" kao i gomila drugih u seriji.
Inace, iako ga licno ne simpatisem preterano, Metju Peri je dosta ozbiljan glumac, ozbiljniji od ostalih "prijatelja" i njegova uloga moze ispasti sasvim ok. Recimo, meni je dosta losiji i neozbiljnjiji glumac Nestor Kabornel, ali sam vremenom navikao na njega u ulozi Ricarda Alperata i sad to deluje kao sasvim logicno resenje.
nestor,tj.ricard ima to nesto,ne znam sta,sto ga izdvaja od svih ostalih,pa je tako misteriozan,mistican,poseban,sta li vec...iskreno,sad bi mi svaki drugi glumac bio smijesan u njegovoj ulozi u lostu,ne mogu recimo nikako zamislit entoni hopkinsa (jedan od mojih naj glumaca ikad) kao ricarda,uklopio se i to je to,odgovara mu ta uloga,savrsen je...uffff,cujemo se sjutra,ne mogu vise preumoran sam...

To je i mene bunilo..A sta je sa Benom?On nije imao porodicu van ostrva,pa opet je bila frka da ce Dimko da ga kazni?
Neko je pitao za Itana kako je zavrsio medju Othersima.Ja mislim da ga je kao i Aleks,neko od Othersa oteo.Opet mi proradi kliker,zar nije ostrvo ubijalo sve majke koje se porode na ostrvu?Kako je Danijel onda prezivela?
Sto se oruzja tice,mozda su ga nasli u stanici ili ga je neko prosvercovao u avionu.
Dzon je ocigledno neka vrsta Benovog zamenika,sto verovatno i Ben zna,pa zato minira Dzona i pokusava da ga ubije,jer ne zeli da sidje sa "vlasti":D(ala sam se nalupetao:mrgreen:).A sto se Pam i Cezara tice,Cezar je verovatno mrtav,a za Pam i njeno dete hm...mislim da ima jos nesto sto nismo videli,jer ne bi Ben,onako zamolio San da kaze Dezmondu,da mu je zao.
Inace konstantno mi nije jasno kako se Ben ne seca(mada opet mislim da folira) Sojera,Dzulijet,Sajida...Totalno su ga ukakili sa ovim gubljenjem u vremenu.Ovi su pali u 1970.godinu,a ovi u 2009.godinu.Ma daj...:roll: P.S.Michael Emerson sjajan kao i uvek:worth:

Terry O'Quinn je(Lock) je najpoznatiji glumac od svih njih(po meni).Harold Perrineau(Michael) je igrao jednu od glavnih uloga u OZ-u,a pamtim ga i kao jednog od likova iz filma "The Edge" sa Entoni Hopkinsom i Aleks Boldvinom(juri ih neki medonja).Adewale Akinnuoye-Agbaje(Mr.Eko) mi je takodje poznat iz OZ-a,Ken Leung(Miles),kao i Michael Emerson(Ben) iz "Saw 1",Mira Furlan(iz "Lepote poroka":mrgreen:),a Nestor Carbonell(Richard) mi je bio poznat,ali tek kad neko na forumu pomenu,setih se "Nepredvidive Suzan":D.Takodje mi pade na pamet Andrew Divoff(Mikhail Bakunin-Cercil:mrgreen:),igrao je u onoj verziji Tarzana sto je isla na Pinku pre par godina,isto nekog Rusa,negativca.Jeff Fahey(Frank Lapidus) je takodje poznat glumac,tzv."B" filmova(bilo je na Pinku skoro neko sranje od filma sa njim u glavnoj ulozi),a ja ga pamtim iz filma "The Lawnmower Man" Stivena Kinga.Matthew Fox(Jack) mi nije bio poznat pre "Lost"-a,ali onda skontam da sam ga gledao u "Vantage Point"(film jeste iz 2008.godine,ali sam ga gledao pre nego sto sam poceo da pratim "Lost":D).Ostali(The Others:mrgreen:) mi nisu poznati pre "Losta".Namasate!:per:

Poslednja izmena:

Ja sam gledala Bena i u filmu Saw (http://www.imdb.com/title/tt0387564/), horor trilier i u tom filmu je iritantan, izgleda da ima facu za takve uloge ;)

P.S.Michael Emerson sjajan kao i uvek:worth:

henry_gale.jpg

Lok je najverovatnije ocekivao da ce Ben upasti u tu rupu,pa ga je zbog toga pustio u predvodnicu,i samo je sacekao da azbestna utvara odradi posao...Lok je postao mnogo mudriji sto mi se veoma svidja,a hvala bogu sto je J.J. konacno izostavio 70's show u Lostu....Previse komplikuju.Mislim da ce se serija na kraju zavrsiti kao Prison Break...

Lok je najverovatnije ocekivao da ce Ben upasti u tu rupu,pa ga je zbog toga pustio u predvodnicu,i samo je sacekao da azbestna utvara odradi posao...Lok je postao mnogo mudriji sto mi se veoma svidja,a hvala bogu sto je J.J. konacno izostavio 70's show u Lostu....

J.J. nije uradio ništa, pošto uglavnom nema nikakve veze sa serijom još od rane 1. sezone, tj. negde otkako je uradio pilot epizodu. Verovatno si mislio na Damona i Carltona (popularni naziv: Darlton :P).

Previse komplikuju.Mislim da ce se serija na kraju zavrsiti kao Prison Break...
:confused: :confused: :confused: :dontunderstand:

nestor,tj.ricard ima to nesto,ne znam sta,sto ga izdvaja od svih ostalih,pa je tako misteriozan,mistican,poseban,sta li vec...
Da nije sminka oko ociju? :D
To je i mene bunilo..A sta je sa Benom?On nije imao porodicu van ostrva,pa opet je bila frka da ce Dimko da ga kazni?
Neko je pitao za Itana kako je zavrsio medju Othersima.Ja mislim da ga je kao i Aleks,neko od Othersa oteo.Opet mi proradi kliker,zar nije ostrvo ubijalo sve majke koje se porode na ostrvu?Kako je Danijel onda prezivela?
Sto se oruzja tice,mozda su ga nasli u stanici ili ga je neko prosvercovao u avionu.
Dzon je ocigledno neka vrsta Benovog zamenika,sto verovatno i Ben zna,pa zato minira Dzona i pokusava da ga ubije,jer ne zeli da sidje sa "vlasti":D(ala sam se nalupetao:mrgreen:).A sto se Pam i Cezara tice,Cezar je verovatno mrtav,a za Pam i njeno dete hm...mislim da ima jos nesto sto nismo videli,jer ne bi Ben,onako zamolio San da kaze Dezmondu,da mu je zao.
Inace konstantno mi nije jasno kako se Ben ne seca(mada opet mislim da folira) Sojera,Dzulijet,Sajida...Totalno su ga ukakili sa ovim gubljenjem u vremenu.Ovi su pali u 1970.godinu,a ovi u 2009.godinu.Ma daj...:roll: P.S.Michael Emerson sjajan kao i uvek:worth:
Pa ocigledno postoji jos neki greh, zbog kog te smoki moze kazniti, sem zasnivanaj porodice na sotrvu.
Videli smo sta su Benovi gresi...
Ovo novi, Cezar i Ilana su totalno sporedni likovi, mislim da ne bi imalo smisla da pred kraj serije razvijaju njihove price, verovatno ce i ona uskoro nastradati.
To zasto se Ben ne seca naovopecenih clanova Darme lepo je objasnjeno u prosloj epizodi, u sjajnom dijalogu izmedju Majlsa i Huga. Sto se tice Peni i Dezmonda, ne verujem da im je Ben nesto uradio, nije imao kad, a verovatno su i ovi pobegli.
Inace, odlicna epizoda. One sedamdesete su za mene bas frustrirajuce. Ok, ima tu stvari koje smo trebali videti, ali sve je to moglo kroz neki flesbek ili kroz dosta manje epizoda.
Ni meni nije najjasnije to poredjenje sa Prison Breakom, serije tesko da imaju dodirnih tacaka, bar sto se radnje tice. Kako je to zavrsen PB, koliko ja znam to jos nije gotovo?

Poslednja izmena:
Mislio sam na to da ce je prosto prekinuti...Bez ikakvog bad-happy enda...
Čisto sumnjam da su još pre bar 2 godine (kada im je TV mreža ABC dozvolila da odrede rok za kraj serije, kao što su tražili) isplanirali dalji tok priče i broj epizoda koji im je potreban da je ispričaju, samo zato da bi je "prosto prekinuli" bez ikakvog kraja. :roll:

To zasto se Ben ne seca naovopecenih clanova Darme lepo je objasnjeno u prosloj epizodi, u sjajnom dijalogu izmedju Majlsa i Huga.
U stvari, nije objašnjeno ništa. Hurley je pitao kako to da ih se Ben ne seća, a Miles je priznao da nema pojma.

a breeee..:lol:
sto ste se svi dali u analiziranje likova iz serija
svi ko ce pre da se seti gde je koga video..
jeste..i ja se secam Mire Furlan :rumenko::lol:
(za nju sam bila odusevljena, kada sam je videla u seriji)
definitivno pratite vise serija nego ja..u to nema sumnje
likove sam vidjala u drugim ostvarenjima..kasnije..
opet rekoh..cini mi se..
i meni je sve pobrkano..
a seriju pratim od pocetka..
mislim da nikoga nisam videla pre serije..
mislim..(ebem li ga..ko ce se svega setiti)
pa ni Bena u Saw..to sam gledala posle :rumenko:
btw...a PB se zavrsio?

Back