TimeTravellingBunny
Ističe se
- Poruka
- 2.215
Pa nije ni cudo da nemaju pojma, niko od njih ne radi na tim eksperimentima. Po onome sto smo dosad saznali o Darma stanicama, dosta je bilo tajnosti oko tih eksperimenata. Ljude koji su radili u Orhideji su morali da lazu ostale da je u pitanju botanicka stanica, a u stvari se radilo o eksperimentima putovanja kroz vreme; ovi iz Swana su znali samo sta treba da rade, ali ne i zasto; a ovi iz Pearl stanice su mislili da nagledaju ove iz Swana zato sto se nad ovima iz Swana vrsi psiholoski eksperiment, a izgleda da je pre psiholoski eksperiment vrsen bas na njima. A ovi sto su radili kao cistaci i sl. ocigledno tek pojma ni o cemu nisu imali. Sojer je zaduzen za obezbedjenje, pa je samo to verovatno i znao, Jin slicno... Niko od njih veze nema sa naukom. Verovatno je vrlo mali broj ljudi znao celu pricu oko eksperimenata, Dr Chang (Candle/Wickmund/Halliwax...) i jos poneko.A-ha,odgledala sam novu epizodu.
Zakomplikovase ga.
Nervira me Dzulijet,dosadna je.Sojer...sta je sa njim,ne lici na sebe vise,sad je nasao da se skrasi.
Mnogo se bave nekim sporednim stvarima,kad ce stvarno da predju na Darmine eksperimente.
Sojer,Dzulijet,Jin zive sa njima 3 godine a deluju mi kao da nemaju pojma sta se tu stvarno desava.
A i ja jedva cekam da saznamo konacno vise o eksperimentima. Nadam se da cemo uskoro videti Faradaya i pomenutog Changa i saznati sta je tu sve dogadjalo oko Orhideje ... Sa tim su poceli ovu sezonu (prva scena prve epizode), mozda ce sa tom temom i zavrsiti...
...
). Saznali smo razlog zašto se Kate vratila na Ostrvo i konačno je priznala da je prisvojila Aarona iz sebičnih razloga. Evangeline Lilly je bila odlična u ovoj epizodi, konačno su joj dali kvalitetan materijal da to i pokaže, a u ovoj epizodi je zaista bilo smislenih dijaloga. Uključujući i Miles & Hurley raspravu o teorijama u vezi sa putovannjem kroz vreme
, koja je valjda još jednom potvrdila da je i dalje na snazi Faradejev "Whatever Happened - Happened" princip (za one koji su možda u to posumnjali). Zatim, iznenađujuće zanimljiva Kate & Roger Linus scena. I drago mi je da smo konačno ponovo videli Loka, barem na dva minuta : "Welcome to the world of the living.”
Svidela mi se i nova verzija Džeka (nasuprot "fix it" Džek verzije), iako je njegovo odbijanje da pomogne Benu problematično na više načina (npr. da mu je pomogao ne bi morali da ga odvedu kod Ričarda i Ben se možda ne bi "transformisao"
toliko me je iznervirao ovaj "pre sam bio apatican, al sad me za sve briga" Jack.
.) i stvarno je bilo super videti ga na kraju sa onim blago jezivim osmehom 
.

(ovde, pošto nema tema posvećena Saturn nagradama)