Lost / Izgubljeni

Omiljeni lik u Izgubljenima mi je

• Dzek Separd

• Dzon Lok

• Dzejkob

• Daniel Faradej

• Ben Lajnus

• Sajid Dzara

• Kejt Ostin

• Hugo Rejes ''Harli''

• Dzejms Ford ''Sojer''

• Richard Alpert

• Dezmond Hjum

• Dzulijet Burk

• Majls Strom

• Carls Vidmor

• neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
A-ha,odgledala sam novu epizodu.
Zakomplikovase ga.
Nervira me Dzulijet,dosadna je.Sojer...sta je sa njim,ne lici na sebe vise,sad je nasao da se skrasi.
Mnogo se bave nekim sporednim stvarima,kad ce stvarno da predju na Darmine eksperimente.
Sojer,Dzulijet,Jin zive sa njima 3 godine a deluju mi kao da nemaju pojma sta se tu stvarno desava.
Pa nije ni cudo da nemaju pojma, niko od njih ne radi na tim eksperimentima. Po onome sto smo dosad saznali o Darma stanicama, dosta je bilo tajnosti oko tih eksperimenata. Ljude koji su radili u Orhideji su morali da lazu ostale da je u pitanju botanicka stanica, a u stvari se radilo o eksperimentima putovanja kroz vreme; ovi iz Swana su znali samo sta treba da rade, ali ne i zasto; a ovi iz Pearl stanice su mislili da nagledaju ove iz Swana zato sto se nad ovima iz Swana vrsi psiholoski eksperiment, a izgleda da je pre psiholoski eksperiment vrsen bas na njima. A ovi sto su radili kao cistaci i sl. ocigledno tek pojma ni o cemu nisu imali. Sojer je zaduzen za obezbedjenje, pa je samo to verovatno i znao, Jin slicno... Niko od njih veze nema sa naukom. Verovatno je vrlo mali broj ljudi znao celu pricu oko eksperimenata, Dr Chang (Candle/Wickmund/Halliwax...) i jos poneko.

A i ja jedva cekam da saznamo konacno vise o eksperimentima. Nadam se da cemo uskoro videti Faradaya i pomenutog Changa i saznati sta je tu sve dogadjalo oko Orhideje ... Sa tim su poceli ovu sezonu (prva scena prve epizode), mozda ce sa tom temom i zavrsiti...

Ekstra epizoda, naročito sam kraj. Najzad su nam malo pojasnili svu ovu pričo o putovanju kroz vreme, čak je i Harli skapirao :D A saznali smo zašto je onakav mali Ben porastao u onakvog lošeg velikog Bena. Sve u svemu dobra epizoda.

da, dobra...
Bena jeste spasao Ricard..ali sa upozorenjam
on vise nikada nece biti ono sto je bio...
znaci Whatever Happened, Happened :)...
sada sam jos zainteresovanije za rusevine...
..a ni Ricardu cini mi se nije bilo svejedno na ulazu..

Sajidov zadatak i jeste bio da puca na njega..
a Dzekov opet da odbije da pomogne..
sve su to tako lepo povezali i objasnili...
onima koji lose kapiraju dodatno su sve objasnili Hugo i Majls..
i da...Kejt je uradila ono sto sam se i nadala da jeste..
vratila je dete onome kome pripada..
i na kraju...
welcome back to the land of the living :)

Poslednja izmena:
Slažem se, dobra Kate-centrična epizoda (iako nisam verovala da je to uopšte moguće :P ). Saznali smo razlog zašto se Kate vratila na Ostrvo i konačno je priznala da je prisvojila Aarona iz sebičnih razloga. Evangeline Lilly je bila odlična u ovoj epizodi, konačno su joj dali kvalitetan materijal da to i pokaže, a u ovoj epizodi je zaista bilo smislenih dijaloga. Uključujući i Miles & Hurley raspravu o teorijama u vezi sa putovannjem kroz vreme :lol:, koja je valjda još jednom potvrdila da je i dalje na snazi Faradejev "Whatever Happened - Happened" princip (za one koji su možda u to posumnjali). Zatim, iznenađujuće zanimljiva Kate & Roger Linus scena. I drago mi je da smo konačno ponovo videli Loka, barem na dva minuta : "Welcome to the world of the living.”:cool: Svidela mi se i nova verzija Džeka (nasuprot "fix it" Džek verzije), iako je njegovo odbijanje da pomogne Benu problematično na više načina (npr. da mu je pomogao ne bi morali da ga odvedu kod Ričarda i Ben se možda ne bi "transformisao" :confused: i sl...), opet njegovo ponašanje ima smisla.

Ali ne bih rekla da je baš očigledno "zašto je onakav mali Ben porastao u onakvog lošeg velikog Bena", više je u pitanju nova misterija . Šta bi ovo trebalo da znači :
“If I take him, he’s not ever going to be the same again. What I mean is, he’ll forget this ever happened, and that his innocence will be gone.”
“He will always be one of us.”
?????
Kako je Ričard "izlečio" Bena? I kako će izbrisati Benovo sećanje na taj događaj? Šta znači da Ben više neće biti isti kao pre?Da li od ovog događaja Ben postaje ozbiljni kandidat za vodeću poziciju u hijerarhiji Othersa?

...setila sam se epizode "This place is death" , tačnije scene kada Robert i ostali iz Ruso ekipe pokušavaju da pomognu Montandu i to ih je nekako "promenilo", verovatno zvuči glupo s obzirom da i dalje ne znamo precizno na koji je način Ben "promenjen", ali da li je moguće da je to nekako povezano?:confused:

...setila sam se epizode "This place is death" , tačnije scene kada Robert i ostali iz Ruso ekipe pokušavaju da pomognu Montandu i to ih je nekako "promenilo", verovatno zvuči glupo s obzirom da i dalje ne znamo precizno na koji je način Ben "promenjen", ali da li je moguće da je to nekako povezano?:confused:

Jeste, to su te rusevine..
isto mesto gde je usao crni dim, a onda i ekipa (super pa im znas imena :) )
sa njim..
i izasli promenjeni, naravno...
je mesto gde su sada usli Ricard i malo Ben..

Da razjasnimo ovo..

- Sve ovo se vec desilo.
- Da.

Ovaj razgovor koji sada vodimo...
Vec smo ga vodili.

Sta cu onda reci sledece?
- Ne znam.

Onda ti je teorija pogresna!

Po stoti put ti kazem
da se ovaj razgovor vec desio,

ali ne za tebe i mene. Za
tebe i mene se upravo desava.

Dobro, odgovori mi na ovo.

Ako se sve ovo desilo meni,
zasto se niceg ne secam?

Kada je Ben okrenuo tocak, vreme
vise nije ravna linija za nas.

Iskustva u proslosti i buducnosti su
se desila pre trenutnih iskustava.

Ponovi mi to.

Pucaj u mene, molim te

Ne mogu te ubiti.

Jer ako umres 1977., nikad se neces vratiti
na ostrvo sa brodom 30 godina od sada.

Mogu da umrem jer sam vec
dosao na ostrvo brodom.

Svako od nas moze umreti
jer je ovo nasa sadasnjost.

Ali kazes da Ben ne moze da umre jer treba
da odraste i postane vodja Ostalih.

Ovo je njegova proslost.

Kada smo prvo zarobili Bena,
i Sajid ga je mucio,

zasto se onda ne bi secao da ga je
upucao isti covek dok je bio dete?

Nisam o tome mislio.

X X X X X X X X

If I take him,
he's not ever gonna be the same again.

What do you mean
by that?

What I mean is that...

He'll forget this ever happened,
and that...

His innocence will be gone.

He will always be
one of us.

Jedinu zamerka u ovoj epizodi je to što je mali Ben uopšte živ, mislim da se u prošloj videlo da ga je Sajid pogodio u levu stranu grudi, a u ovoj je krv na desnoj, i mislam da je Sajid, da je stvarno imao nameru da ga ubije, to odradio kako treba. Poznato je da Sajid uvek po nekoliko puta puca u svoje žrtve, čisto da bude siguram, nešto mi je tu sumnjivo :think:
Takođe sam na drugim forumima pohvatao neke spojlere, pa ko hoće nek čita
Kažu da će Žulijet da umre jer je navodno glumica koja je tumači već potpisala ugovor za snimanje neke druge serije

Jeste, to su te rusevine..
isto mesto gde je usao crni dim, a onda i ekipa (super pa im znas imena :) )
sa njim..
i izasli promenjeni, naravno...
je mesto gde su sada usli Ricard i malo Ben..

Lako pamtim nebitne informacije (poput imena sporednih likova i sl) :D

I meni to deluje povezano, iako je za sada prilično nejasno na koji način sve to funkcioniše. Takođe, pre nego što je Ričard odveo Bena pomenuli su imena Čarls & Elli – to se odnosi na Vidmora (koji je u to vreme verovatno vođa Othersa) i Elloise H. , zar ne?

Nego, totalno nevezano za ovo , pade mi na pamet ona diskusija iz kupatila između Jacka i Juliet i stvarno počinje da me zapanjuje do koje mere su ona (a i Sawyer) spremni da žive u samoobmani, nisam verovala da je tako nešto moguće. Kao, njima je bilo super dok se O6 nisu vratili i nije im trebala pomoć...:roll:Jeste da se nisam nikada našla u sličnoj situcaiji :lol: i kapiram da su donekle našli svoje utočište i sl, ali teško mi je da poverujem da ih ne zabrinjava svest o tome da će svi u Dharmi biti pobijeni, kao i da se uopšte njihov život u Dharmi bazira na laži i da su se do te mere pomirili sa činjenicom da su zaglavljeni u prošlosti. Zatim, Juliet kao da je zaboravila svoju misiju da napusti Ostrvo i da konačno vidi svoju sestru. Možda pogrešno to doživljam, ali iritira me to njihovo nastojanje da održe tu iluziju života u Dharmi .

Jedinu zamerka u ovoj epizodi je to što je mali Ben uopšte živ, mislim da se u prošloj videlo da ga je Sajid pogodio u levu stranu grudi, a u ovoj je krv na desnoj, i mislam da je Sajid, da je stvarno imao nameru da ga ubije, to odradio kako treba. Poznato je da Sajid uvek po nekoliko puta puca u svoje žrtve, čisto da bude siguram, nešto mi je tu sumnjivo :think:
Takođe sam na drugim forumima pohvatao neke spojlere, pa ko hoće nek čita
Kažu da će Žulijet da umre jer je navodno glumica koja je tumači već potpisala ugovor za snimanje neke druge serije

Jeste postoji greška - u jednoj sceni rana je na levoj strani, a u drugoj je na desnoj (barem tako deluje zbog krvave fleke). Ali, to što Ben nije mrtav teško da je greška, pre bi se reklo da ima smisla i da je dosledno, s obzirom na sve što je rečeno o putovanju kroz vreme i kako ono funkcioniše.

meni je majls najcudniji u onoj sceni gde ga Hurli pita "kako se to ben ne seca coveka koji ga je upucao" a on odgovara "to mi nije palo na pamet" !!! Da li ikome od vas nije palo na pamet kako to da se Ben ne seca (ako uopste i vazi teorija da se ne seca) barem nekih likova iz darme, kao sto su Leflor, Dzulijet i sl ?? pa naravno da je svakome palo to na pamet, a Majls niti je glup niti je imao malo vremena (svega tri godine) da o tome dobrano razmisli. Zar je moguce da mu je tek Hurli otvorio oci

meni je majls najcudniji u onoj sceni gde ga Hurli pita "kako se to ben ne seca coveka koji ga je upucao" a on odgovara "to mi nije palo na pamet" !!! Da li ikome od vas nije palo na pamet kako to da se Ben ne seca (ako uopste i vazi teorija da se ne seca) barem nekih likova iz darme, kao sto su Leflor, Dzulijet i sl ?? pa naravno da je svakome palo to na pamet, a Majls niti je glup niti je imao malo vremena (svega tri godine) da o tome dobrano razmisli. Zar je moguce da mu je tek Hurli otvorio oci
Ja bih na njegovom mestu pitala "a otkud mi znamo da se ne seca..." posto i ne znamo...

Ali na osnovu Richardovih reci ispade da se zaista nece secati...ili sta vec...:confused:

Je o to sad i Ben poceo da putuje svescu kroz vreme kao Desmond, ili sta je u pitanju?

Dobra epizoda, mada uglavnom predvidljiva, sem kraja. Zaista me zanima sta je ovo znacilo. U svakom slucaju, tako mi je drago da opet vidimo misteriozno/creepy verziju Loka :D (naravno, drago mi je sto ga uopste vidimo, posto ga nije bilo vec nekoliko epizoda, ali ovo je jos bolje).

Valjda cemo sad konacno vise i da vidimo sta je bilo sa Faradayem! Jedva cekam da saznamo jos o Orchid stanici...

Ne znam, ja inace pocinjem da zalim za "fix it" Jackom :eek: toliko me je iznervirao ovaj "pre sam bio apatican, al sad me za sve briga" Jack. :roll: Izgleda da je on u stanju da bude gotivan lik samo dok ima bradu, cim je obriajo, opet poceo da me nervira. Ali zato je Kate, za divno cudo, ovog puta bila sasvim OK. Slazem se da je Evangeline dobra kad god joj daju pristojan materijal.

Da nekomentarisem previse ovu epizodu sve je uglavnom jasno kao sti i samo ime kaze whatever happened happened...
dobra epizoda pogotovu kraj videli smo sta se deslio sa aeronom, koncno smo ponovo videli The temple. ... Sta li je mislio Ricard pod onim sto je rekao za Bena to mi je i dalje nejasno i da li se Ben seca tih dogadjaja iz detinjstva ili ne(mislim da moze da bude i jedno i drugo autori ce smisliti kako da objasne obe varijante ako je potrebno)

Sledeca epizoda bi trebalo da bude Bencentricna a sudeci po Promu bice to najbolja epizoda od svih u ovoj sezoni bar mislim :) ...pogledajte trailer ako vec niste

Slazem se da je Evangeline dobra

i ja isto :)

Ja bih na njegovom mestu pitala "a otkud mi znamo da se ne seca..." posto i ne znamo...

Ali na osnovu Richardovih reci ispade da se zaista nece secati...ili sta vec...:confused:
Upravo tako. To može da se vrlo jednostavno tako i objasni (bez pribegavanja čudnim ritualima brisanja sećanja i slično), jer ništa ne ukazuje na to da je nemoguće da se Ben i zaista svega seća, čak mislim da bi tako i bilo interesantnije, al ajde...uostalom, Ben se npr. seća drugarice iz detinjstva Annie (znamo da čuva drvenu lutku koju mu je ona poklonila) tako da je sigurno zadržao neke uspomene iz detinjstva.

Je o to sad i Ben poceo da putuje svescu kroz vreme kao Desmond, ili sta je u pitanju?
Kako to ?

Dobra epizoda, mada uglavnom predvidljiva, sem kraja. Zaista me zanima sta je ovo znacilo. U svakom slucaju, tako mi je drago da opet vidimo misteriozno/creepy verziju Loka :D (naravno, drago mi je sto ga uopste vidimo, posto ga nije bilo vec nekoliko epizoda, ali ovo je jos bolje).

Valjda cemo sad konacno vise i da vidimo sta je bilo sa Faradayem! Jedva cekam da saznamo jos o Orchid stanici...
U poslednje vreme su mi sve epizode predvidljive (čak i to da će Sayid upucati malog Bena što svi navode kao šokantan obrt), mislim da je u ranijim sezonama bilo više iznenađujućih obrta. Ali nije da mi to preterano smeta sve dok je priča kvalitetna i dok ima smisla.
Lok se stvarno nije pojavljivao u mnogo epizoda (kao ni Faradej, Dezmond.:sad2:.) i stvarno je bilo super videti ga na kraju sa onim blago jezivim osmehom :cool:

Ne znam, ja inace pocinjem da zalim za "fix it" Jackom :eek: toliko me je iznervirao ovaj "pre sam bio apatican, al sad me za sve briga" Jack. :roll: Izgleda da je on u stanju da bude gotivan lik samo dok ima bradu, cim je obriajo, opet poceo da me nervira. Ali zato je Kate, za divno cudo, ovog puta bila sasvim OK. Slazem se da je Evangeline dobra kad god joj daju pristojan materijal.
:hahaha:

Da nekomentarisem previse ovu epizodu sve je uglavnom jasno kao sti i samo ime kaze whatever happened happened...
dobra epizoda pogotovu kraj videli smo sta se deslio sa aeronom, koncno smo ponovo videli The temple. ... Sta li je mislio Ricard pod onim sto je rekao za Bena to mi je i dalje nejasno i da li se Ben seca tih dogadjaja iz detinjstva ili ne(mislim da moze da bude i jedno i drugo autori ce smisliti kako da objasne obe varijante ako je potrebno)

Sledeca epizoda bi trebalo da bude Bencentricna a sudeci po Promu bice to najbolja epizoda od svih u ovoj sezoni bar mislim :) ...pogledajte trailer ako vec niste

i ja isto :)

Videla sam promo za narednu i jedva čekam :worth:.
Uglavnom su mi omiljene upravo te epizode u kojima dominiraju Lok i Ben.
Mada traileri su uglavnom dvosmisleni tako da se na osnovu njih teško može zaključiti o čemu će se tu zapravo raditi.

iako je njegovo odbijanje da pomogne Benu problematično na više načina (npr. da mu je pomogao ne bi morali da ga odvedu kod Ričarda i Ben se možda ne bi "transformisao" :confused: i sl...), opet njegovo ponašanje ima smisla.
Bi.Pre ili kasnije bi doslo do neke slicne situacije i Ben bi zavrsio kod drugih.Ako se secate kako je Carli izbegavao smrt stalno,tako bi i Ben stalno dolazio u situaciju da umre.Izgleda da je Dzek poceo da razume sve oko ostrva (mozda gresim ali se meni tako cini).

Bi.Pre ili kasnije bi doslo do neke slicne situacije i Ben bi zavrsio kod drugih.Ako se secate kako je Carli izbegavao smrt stalno,tako bi i Ben stalno dolazio u situaciju da umre.Izgleda da je Dzek poceo da razume sve oko ostrva (mozda gresim ali se meni tako cini).

Kapiram ja "Whatever Happened, Happened" pravilo, nego ono moje "šta bi bilo kad bi bilo" se odnosilo na procenu Džekove odgovornosti u svemu što se dogodilo. Mada, nisam sigurna koliko možemo da poredimo ono što se dogodilo Čarliju sa ovim, ipak je ta situacija malo specifičnija i drugačija, barem se meni tako čini.

:klap:

Kad smo već kod nagrada čini mi se da ovde nije bilo spomenuto (a možda i grešim ) da je Lost dobio čak 11 "Saturn awards" nominacija (pobednici će biti proglašeni 25. juna).
Ne mogu sada da se setim tačno svih 11 kategorija u kojima je serija nominovana, ali znam da po broju nominacija ubedljivo dominira u odosu na ostale serije. "Heroes" valjda ima 6 nominacija (ne znam na koju foru, al ajde..), “Battlestar Galactica” and “Terminator: The Sarah Connor Chronicles” po 4 nominacije...

Kad smo već kod nagrada čini mi se da ovde nije bilo spomenuto (a možda i grešim ) da je Lost dobio čak 11 "Saturn awards" nominacija (pobednici će biti proglašeni 25. juna).
Ne mogu sada da se setim tačno svih 11 kategorija u kojima je serija nominovana, ali znam da po broju nominacija ubedljivo dominira u odosu na ostale serije. "Heroes" valjda ima 6 nominacija (ne znam na koju foru, al ajde..), “Battlestar Galactica” and “Terminator: The Sarah Connor Chronicles” po 4 nominacije...
Mislila sam da sam postovala link za Saturn nominacije pre par nedelja il ikad su ono vec objavljene, ili mozda nisam...:think:

http://www.saturnawards.org/nominations.html

Heroes ima 5 glumackih nominacija, od kojih se sa nekima slazem, a sa nekima definitivno ne... Nije problem to koliko ima nominacija, nego koga su nominovali, a koga nisu - svaka cast, uspeli su da nominuju dvoje najslabijih i najbledjih glumaca u postavi, naustrb nekih mnogo, mnogo boljih... :thumbdown: Mada bi o tome pre trebalo da pricamo na Heroes temi. BSG je bas i mogla da dobije jos poneku glumacku nominaciju, u takvoj konkurenciji - nisu glumci krivi za lose napisane scenarije...

Kad smo vec kog toga, nije mi jasno zasto ne postoji kategorija najboljeg scenarija za TV serije. :think:

A u stvari, Lost ima 12 a Heroes 7 nominacija, ako racunamo kategoriju "best TV series release on DVD".

Kad vec pricamo o nagradama, da se podsetimo da Lost ima i nominaciju za Hugo, za "The Constant".

Mislila sam da sam postovala link za Saturn nominacije pre par nedelja il ikad su ono vec objavljene, ili mozda nisam...:think:

http://www.saturnawards.org/nominations.html

Heroes ima 5 glumackih nominacija, od kojih se sa nekima slazem, a sa nekima definitivno ne... Nije problem to koliko ima nominacija, nego koga su nominovali, a koga nisu - svaka cast, uspeli su da nominuju dvoje najslabijih i najbledjih glumaca u postavi, naustrb nekih mnogo, mnogo boljih... :thumbdown: Mada bi o tome pre trebalo da pricamo na Heroes temi. BSG je bas i mogla da dobije jos poneku glumacku nominaciju, u takvoj konkurenciji - nisu glumci krivi za lose napisane scenarije...

Kad smo vec kog toga, nije mi jasno zasto ne postoji kategorija najboljeg scenarija za TV serije. :think:

A u stvari, Lost ima 12 a Heroes 7 nominacija, ako racunamo kategoriju "best TV series release on DVD".

Kad vec pricamo o nagradama, da se podsetimo da Lost ima i nominaciju za Hugo, za "The Constant".

Nominaciju za Hugo-to se sećam, mislim da si baš ti pisala o tome, a možda si i za Saturn, ali toga se ne sećam, izgleda da nisam pažljivo pratila...:rumenko:
Nego, sad kad malo bolje pogledam neke od kategorija i nominacije stvarno ima nebuloznih izbora. Na primer, moram da prokomentarišem neke od kategorija u kojima Lost nominovan i da dam svoj glas :mrgreen: (ovde, pošto nema tema posvećena Saturn nagradama)

BEST NETWORK TELEVISION SERIES

FRINGE (Fox)

HEROES (NBC)

LIFE ON MARS (ABC)

LOST (ABC)

TERMINATOR: THE SARAH CONNOR CHRONICLES (Fox)

SUPERNATURAL (CW)

Ok , za mene ovde nema dileme.

BEST ACTOR IN TELEVISION

BRYAN CRANSTON
BREAKING BAD (AMC)

MATTHEW FOX
LOST (ABC)

MICHAEL C. HALL
DEXTER (Showtime)

TIMOTHY HUTTON
LEVERAGE (TNT)

EDWARD JAMES OLMOS
BATTLESTAR GALACTICA (Sci Fi)

NOAH WILEY
THE LIBRARIAN: THE CURSE OF THE JUDAS CHALICE (TNT)

Dvoumim se između njih dvojice. Matthew Fox je dobar glumac, ali po mom mišljenju Lost ima boljih glumaca od njega i ne kapiram zašto svi po inerciji nominuju baš njega u kategorijama za protagoniste kada Lost jednostavno nema klasičnog protagonistu. Zašto se Terry O'Quinn stalno svrstava u supporting kategoriju kada je njegov lik podjednako važan u priči kao i Džek. :dash:

BEST ACTRESS IN TELEVISION

LENA HEADEY
TERMINATOR: THE SARAH CONNOR CHRONICLES (FOX)

JENNIFER LOVE HEWITT
THE GHOST WHISPERER (CBS)

EVANGELINE
LILLY LOST (ABC)

MARY MCDONNELL

ANNA PAQUIN
TRUE BLOOD (HBO)

KYRA SEDGWICK
THE CLOSER (TNT)

ANNA TORV
FRINGE (ABC)

Ovde se isto dvoumim i važi ista priča za Evangeline.

BEST SUPPORTING ACTOR IN TELEVISION

HENRY IAN CUSICK
LOST (ABC)

THOMAS DEKKER
TERMINATOR: THE SARAH CONNOR CHRONICLES (Fox)

MICHAEL EMERSON
LOST (ABC)

JOSH HOLLOWAY
LOST (ABC)

ADRIAN PASDAR
HEROES (NBC)

MILO VENTIMIGLIA
HEROES (NBC)

Ovde su svi iz Losta stvarno odlični, ali Emerson je...:worth:.
Ne mogu da verujem da je Milo Ventimiglia nominovan a Zachary Quinto nije, strašno. :eek: Ostali nominovani su odlični i težak je izbor. Čak se i Thomas Dekker popravio, pa ajde...

BEST SUPPORTING ACTRESS IN TELEVISION

JENNIFER CARPENTER
DEXTER (Showtime)

SUMMER GLAU
TERMINATOR: THE SARAH CONNOR CHRONICLES (FOX)

YUNJIN KIM
LOST (ABC)

ELIZABETH MITCHELL
LOST (ABC)

HAYDEN PANETTIERE
HEROES (NBC)

KATEE SACKHOFF

Stvarno ne znam, njih 3 + verovatno i Mitchell su mi odlične. Ali Hayden nema šta ovde da traži, bolje da su nominovali Cristine Rose ako su morali već nekoga iz Heroes. Mada mi nije najjasnije još i to kako je Katee Sackhoff supporting???:confused:

BEST GUEST STARRING ROLE IN A TELEVISION SERIES

KRISTEN BELL
HEROES (NBC)

ALAN DALE
LOST (ABC)

KEVIN DURAND
LOST (ABC)

ROBERT FORSTER
HEROES (NBC)

JIMMY SMITS
DEXTER (Showtime)

SONYA WALGER
LOST (ABC)

Ovde ih je baš puno nominovanih iz Losta, ali ne mogu da se porede sa Jimmy Smitsom u trećoj sezoni Dextera. A i Kristen Bell je bila odlična u "Heroes".

Back