Skeeter
Domaćin
- Poruka
- 3.497
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

uh,ne bi ka meniSvidja mi se poslednja epizoda,daje neke odgovore.Drago mi je da onaj Ben nije ubio Penelopu,bas bi mi bilo zao.
Lok mi postaje sve interesantniji,svidja mi se ovako jos misteriozniji nego sto je bio.
Iskreno,razumem da ste nestrpljivi da se otkriju misterije,ali meni se ne zuri nigde,ne zelim da se ova serija zavrsi ikada
Inace,u epizodi "316",Ben pokazuje knjigu koju cita u avionu,u pitanju je od Kastanede "A separate reality"
Citala sam to pre par godina i pade mi na pamet pre neki dan da ima nekih dodirnih tacaka sa serijom,recimo u knjizi se pominje crni dim,tj."dimcic",droga,cijim konzumiranjem se odabranim ljudima prikazuje carobnjak koji im govori sta sledece da rade u zivotu,koji je pravi put,ali moze i da ih ubije.(Jacob)

uh,ne bi ka meniona mi je najomiljeniji zenski lik u lostu,a i svidja mi se mnogo,ah,taj Dezmond!
![]()

Pohlepa je cudna stvar...Čisto sumnjam da su još pre bar 2 godine (kada im je TV mreža ABC dozvolila da odrede rok za kraj serije, kao što su tražili) isplanirali dalji tok priče i broj epizoda koji im je potreban da je ispričaju, samo zato da bi je "prosto prekinuli" bez ikakvog kraja.
Citat:
A to ima veze sa temom zato sto...?Pohlepa je cudna stvar...
a breeee..
sto ste se svi dali u analiziranje likova iz serija
svi ko ce pre da se seti gde je koga video..
jeste..i ja se secam Mire Furlan
(za nju sam bila odusevljena, kada sam je videla u seriji)
definitivno pratite vise serija nego ja..u to nema sumnje
likove sam vidjala u drugim ostvarenjima..kasnije..
opet rekoh..cini mi se..
i meni je sve pobrkano..
a seriju pratim od pocetka..
mislim da nikoga nisam videla pre serije..
mislim..(ebem li ga..ko ce se svega setiti)
pa ni Bena u Saw..to sam gledala posle
btw...a PB se zavrsio?

interesantno...stavarno nijesam to znao,mogao bih potrazit tu knjigu i ja nedje,ima li je na srpskom???a inace se ista knjiga pojavljuje i u 5x10-he's our you,ako se ne varam,mali ben je donosi saidu???
Uf najzad jedna dobra epizoda nakon tri dosadnije i usporenije vezane za Dharmu. . . Svidja mi se smer u kome se menja odnos izmedju Bena i Loka, ali mi se ne dopada sto su sad nekako svi razdvojeni, pa se ne pojavljuju meni dragi likovi cesce kao Dezmond, Sayid, a i Sawyer koga sam obozavao se skroz promenio, mada opet svi likovi evoluiraju. . . Nije mi jasno zasto je smokey pustio Bena da zivi, mora da postoji nekakav razlog, izgleda da on jeste neka vrsta sudije na ostrvu. . . Zanima me kako ce sve povezati sa Egipatskom mitologijom koja ja sve prisutnija. . . Sad sam se setio polarnih medveda, da li ce objasniti njihovo postojanje, ili je to samo jedna stvar koja je bez nekog razloga stavljena u seriju, kako bi privukla paznju gledalaca. . . I, ne znam zasto rapravljate o pohlepi, svaka sezona Lost-a je povezana i nista nije na silu produzavano tako da se izgubi smisao. . .

Da, i mene je to razocaralo u ovim Dharma epizodama. Videli smo samo obican svakodnevni zivot Dharma likova, koji nije nesto zanimljiv, a nismo videli nista od onoga sto je stvarno interesantno - o njihovim eksperimentima. Krajnje je vreme da se opet pojave Dr Chang i Faraday, i da saznamo nesto vise o stanicama Orhideja i Labud (Swan)...sezona je i pocela sa Changom, Orhidehjom i Faradayem, pa ocekujem da se tome vrate pri kraju sezone.da,da,vezano za darmu...a opet nista ne saznasmo,osim o horasovom i sojerovom ljubavnom zivotu...
pa darma je radila eksperimente sa polarnim medjedima,i vjerovatno su nad njima radili testove sa manipulisanjem vremenom,tj.time travelling,sjeti se sta je vidmor rekao loku kad je dosao u tunisku pustinju u ep.5x07 'ovdje je izlaz' ,tako da mozes to povezat na taj nacin,jer je skelet polarnog medjeda nadjen u istoj toj pustinji u 4-oj sezoni,kad je sarlot nasla onu darminu ogrlicu na tom skeletu...e sad jesu li medjedi pomjerali frozen donkey wheel ili su radjeni cisti eksperimenti kao sa zecovima...mislim da nije ni bitno...![]()
Da, i mene je to razocaralo u ovim Dharma epizodama. Videli smo samo obican svakodnevni zivot Dharma likova, koji nije nesto zanimljiv, a nismo videli nista od onoga sto je stvarno interesantno - o njihovim eksperimentima. Krajnje je vreme da se opet pojave Dr Chang i Faraday, i da saznamo nesto vise o stanicama Orhideja i Labud (Swan)...sezona je i pocela sa Changom, Orhidehjom i Faradayem, pa ocekujem da se tome vrate pri kraju sezone.
Hocemo li saznati nesto vise i o osnivacima i finansijerima Dharme, pre svega o Alvaru Hansou (o kome je dosta toga bilo samo u Lost Experience, ne u samoj seriji) i njegovom pretku Magnusu (kapetanu Black Rocka), i o tome zasto i kako je Dharma zapravo osnovala i koji joj je pravi cilj? Verovatno ne u ovoj sezoni, ali mozda u sestoj....
) ,i da ce tu nastat sva ta zbrka,taj incident,da ce faradej mozda pokusat da okrene tocak ne bi li konacno bili u 'pravoj pjesmi dok se vrti ploca' ,mozda,ne znam,svasta ce bit do tad...Ne otac, pradeda.. http://lostpedia.wikia.com/wiki/Magnus_HansoI ja bih voleo da malo vise udjemo u tajne Dharme, od kada su oni uopste prisutni na ostrvu. . . Ja nisam znao taj podatak da je otac od osnivaca Dharme bio kapetan onog broda, na Black Rock sam skroz i zaboravio. . . To mora da je na neki nacin povezano. . .
Da, i mene je to razocaralo u ovim Dharma epizodama. Videli smo samo obican svakodnevni zivot Dharma likova, koji nije nesto zanimljiv, a nismo videli nista od onoga sto je stvarno interesantno - o njihovim eksperimentima. Krajnje je vreme da se opet pojave Dr Chang i Faraday, i da saznamo nesto vise o stanicama Orhideja i Labud (Swan)...sezona je i pocela sa Changom, Orhidehjom i Faradayem, pa ocekujem da se tome vrate pri kraju sezone.
.

moguce,vrlo moguce...Oni sto su pucali na Sojera i druzinu dok su ovi camcem isli, su ona riba Ilejn i ostali nauruzani ljudi.Ocigledno su krenuli na glavno ostrvo.Mene kopka ona lozinka?Ima li neko teoriju sta bi to moglo da bude i koliko su ti ljudi bitni za celu pricu?

Mene zanima još i pozadina eksperimenata u stanici Tempest. Tačnije, zašto bi DHARMA kao naučna organizacija sa navodno utopijskom vizijom društva eksperimentisala sa hemijskim oružijem i na taj način stvorila otrovni gas kojime će Othersi na kraju i izvršiti čistku?!![]()
To ima smisla.Pa to ima veze sa onim pitanjem, koja je prava svrha Dharme... i sa pitanjima oko Hanso Foundation itd.... a znas vec da je u Lost Experience nagovesteno da je ta organizacija mnogo mracnija nego sto deluje.
no bro' u r not crazy...ljudi jel sam ja lud ili ovi vise uopste ne pricaju o brojevima![]()
Pa to ima veze sa onim pitanjem, koja je prava svrha Dharme... i sa pitanjima oko Hanso Foundation itd.... a znas vec da je u Lost Experience nagovesteno da je ta organizacija mnogo mracnija nego sto deluje.
ljudi jel sam ja lud ili ovi vise uopste ne pricaju o brojevima![]()

Koliko se ja sećam, Danielle je zamenila emitovanje brojeva svojom porukom, koju su zatim ona i ostali preživeli isključili u "Through the Looking Glass". Kako je onda moguće da Lapidus čuje isto emitovanje brojeva u 2008. ?![]()