Lost / Izgubljeni

Omiljeni lik u Izgubljenima mi je

• Dzek Separd

• Dzon Lok

• Dzejkob

• Daniel Faradej

• Ben Lajnus

• Sajid Dzara

• Kejt Ostin

• Hugo Rejes ''Harli''

• Dzejms Ford ''Sojer''

• Richard Alpert

• Dezmond Hjum

• Dzulijet Burk

• Majls Strom

• Carls Vidmor

• neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ako si iz Beograda imas na Bulevaru,kod Doma Sindikata...cena pola sezone je oko 250 din...
Samo, ako razumeš engleski dovoljno dobro, nema problema... ali ako ti treba prevod, da znaš da su prevodi na tim diskovima apsolutno grozni, i blage veze nemaju sa onim šta likovi stvarno govore. z:shock:

Možda prvo da pogledaš temu Razmena serija.

Poslednja izmena:
Ja sam bila kupila Prison Break...i nista nije valjalo...ali to sam verovatno ja naletela...i kod tog lika nista vise nisam kupila...e sad kakve si srece da naletis na nesto normalno...Skoro sam bratu kupila neke crtace kod lika,kod Doma Sindikata,i sve je ok...

Sto se tice toga kako je Sun kupila kompaniju, mislim da su svih sestoro ulozolo novac, jer ako se secate, njen cale je nesto spominjao kako je rasprodao akcije na nekoliko razlicitih strana (ne znajuci da ih je u stvari prodao njima, pa su ih oni dali Sun)...

Moguće je da su svih petoro ( ne računam malog Aarona) uložili novac, ali mislim da je to malo verovatno, posebno zbog animoziteta između Džeka i San. I dalje mi je najverovatnije objašnjenje da joj je Hurley ustupio svoje novčane resurse (videli smo i da je jedini otišao u Koreju da je poseti,što je doduše bilo posle porođaja, a scena u kojoj San saopštava ocu da je kupila kompaniju je bila pre, ali to znači da je verovatno jedino sa njim ostala u nekakvom kontaktu). Isto tako je teoretski moguće da je jedan kupac koristio pet banaka da izvede svoju kupovinu na što neprimetniji način. Ali i dalje postoji taj problem : Paik Heavy Industries je predstavljena kao jedna od vodećih korporacija u Koreji - mora da vredi bilione.z:hm:

Sto se tice toga kako je Sun kupila kompaniju, mislim da su svih sestoro ulozolo novac, jer ako se secate, njen cale je nesto spominjao kako je rasprodao akcije na nekoliko razlicitih strana (ne znajuci da ih je u stvari prodao njima, pa su ih oni dali Sun)...
Opet ne mislim da su te nadoknade baš toliko visoke... A i Sun nije baš u najboljim odnosima sa Jackom,ne bi to od njega ni tražila, a ne znam ni da li bi baš svi oni hteli da finansiraju njeno preuzimanje tatine kompanije.

Najlogičnije mi je da je dobila novac od Hurleyja, on je jedini pravi multimilioner, želi da se otarasi tog novca od lutrije pošto veruje da mu on donosi nesreću, a i jedini je i dalje blizak sa Sun...

Pretpostavljam da je Sun koristila paravane da kupi akcije tatine kompanije, kako on ne bi skapirao da je sve prodao istoj osobi.

Uzgred budi rečeno, da li Kejt dobija nadoknadu i za Aarona? :hmm:

Poslednja izmena:
Moguće je da su svih petoro ( ne računam malog Aarona) uložili novac, ali mislim da je to malo verovatno, posebno zbog animoziteta između Džeka i San. I dalje mi je najverovatnije objašnjenje da joj je Hurley ustupio svoje novčane resurse (videli smo i da je jedini otišao u Koreju da je poseti,što je doduše bilo posle porođaja, a scena u kojoj San saopštava ocu da je kupila kompaniju je bila pre, ali to znači da je verovatno jedino sa njim ostala u nekakvom kontaktu). Isto tako je teoretski moguće da je jedan kupac koristio pet banaka da izvede svoju kupovinu na što neprimetniji način. Ali i dalje postoji taj problem : Paik Heavy Industries je predstavljena kao jedna od vodećih korporacija u Koreji - mora da vredi bilione.z:hm:
Mene zanima zašto Paik uopšte prodaje akcije kompanije.

Mene zanima zašto Paik uopšte prodaje akcije kompanije.

Nešto ne verujem da će se baš potruditi da nam to objasne, ali evo ja ću da lupim nešto npr. možda je korporacija bila u finansijskoj krizi (***, dešava se ), pa je samim tim i bilo lakše kupiti više od polovine njenih akcija?! z:mrgreen:
Eto npr, San je dobila tu milionsku novčanu nadoknadu od Oceanica ( verovatno i za smrt muža)
+ ako je on imao životno osiguranje,
pa joj je i Hurley malo novca pozajmio,
a i San je sigurno imala neku svoju ušteđevinicu,
pa je još i digla kredit i eto.....z:D

Mada ne smeta meni nešto preterano da to ostane bez objašnjenja, s obzirom da je San tim zapletom kupovine očeve kompanije postala još interesantiniji lik...:mafijas:

Meni se čini da je San kupila firmu tek nekoliko godina kasnije, što znači da je imala dovoljno vremena da naknadu koju je dobila pametno obrne i zaradi još više. A možda su se njih petoro dogovorili tajno da samelju onog Vidmora, a to mogu učiniti samo ako postano moćni kao i on. Otuda kupovina Paikove firme! Anyway, San izgleda baš cool kad se pojavi na kraju kod Vidmora z:mrgreen:

lost_cast_s2_cd_1.jpg

kakvi carevi

Skeniran članak iz časopisa Empire:

http://spoilerslost.blogspot.com/2009/01/empire-magazine-scans.html

Autori su bili na snimanju, ali navodno nisu smeli da uključe spoilere u članak... Ipak u članku ima poneki blagi spoiler, od kojih je najveći
da se ostrvo zaista pomerilo u vremenu
mada mislim da je većina fanova to ionako već skapirala.

Doduše, pitanje je koliko se treba pouzdati u taj članak, s obzirom da su napisali nekoliko netačnih stvari o događajima u 4. sezoni.

Poslednja izmena:
Lepa slika Saida. z:):per::heart:

Ruzna vam je ta Ana Lucia, Claire je najlepsa. Ona i Sayid bi bili lep par
Videla sam po netu svakakve ideje s kim bi Kler sve mogla da se smuva (tj. s kim je ranije mogla da se smuva... dok nije bila u kolibi z:D), ali ovu još nisam. Kako ti je to palo na pamet? :confused: Ne sećam se da su njih dvoje dve reči progovorili tokom cele serije ili pokazali ikakav interes jedno za drugo, a i potpuno su različiti, ništa nemaju zajedničko. Istina, i Šenon nije baš delovala kao očigledan izbor za Saida, ali Kler je čak još manje. Pre bi mogla da ga zamislim sa bilo kojom drugom ženom u seriji.

Npr. sa Danielle Rousseau z:mrgreen:
Zans li koj je njen status? Mislim oce li biti ili ne?
Bilo je seksualne tenzije između njih dvoje u 1. sezoni kad ga je zarobila. z:mrgreen: Ono kad ona kaže kako je prošlo mnogo vremena od kako je osetila ljudski dodir... :per:

Navodno bi trebalo da saznamo njenu priču u 5. sezoni, ali priča se (spoiler sa snimanja) da
mladu Danielle igra neka druga glumica
.

Lepa slika Saida. z:):per::heart:

Videla sam po netu svakakve ideje s kim bi Kler sve mogla da se smuva (tj. s kim je ranije mogla da se smuva... dok nije bila u kolibi z:D), ali ovu još nisam. Kako ti je to palo na pamet? :confused: Ne sećam se da su njih dvoje dve reči progovorili tokom cele serije ili pokazali ikakav interes jedno za drugo, a i potpuno su različiti, ništa nemaju zajedničko. Istina, i Šenon nije baš delovala kao očigledan izbor za Saida, ali Kler je čak još manje. Pre bi mogla da ga zamislim sa bilo kojom drugom ženom u seriji.

Sta je bilo u kolibi? jel Claire mrtva?
Bila bi fora da se smuvala sa Sawyerom al definitivno bi ona i Sayid bili najbolji par. z:lol:

Negde sam procitao da su Jack i Claire brat i sestra,kako to?

Kler je Kristijanova vanbračna ćerka, otkrili smo to u njenom flešbeku u epizodi 3.12 Par Avion. Zato je i bio u Australiji, da je vidi, ali mu njena tetka nije htela da kaže gde je ona (to smo videli u epizodi Two For the Road u drugoj sezoni). Klerina mama je u komi već par godina,a Kler je oca upoznala samo tada - tj. znala ga je kad je bila jako mala, ali je posle prestao da dolazi, a njoj su rekli da je umro (Kristijan je tvrdio da je to zato što ga njena tetka nije podnosila, a majci je smetalo to što on ima "drugu porodicu" u Americi), ali mu je rekla da ne želi više da ga vidi, i da ne želi ni da sazna njegovo ime.

Back