Lost / Izgubljeni

Omiljeni lik u Izgubljenima mi je

• Dzek Separd

• Dzon Lok

• Dzejkob

• Daniel Faradej

• Ben Lajnus

• Sajid Dzara

• Kejt Ostin

• Hugo Rejes ''Harli''

• Dzejms Ford ''Sojer''

• Richard Alpert

• Dezmond Hjum

• Dzulijet Burk

• Majls Strom

• Carls Vidmor

• neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
A i ovo if I didn't come back mi baš upada u oči.
To baš liči na Džeka - ubeđenost da se sve vrti oko njega i zavisi od njega. (ja, ja, ja, ja :roll:)
Možda ga je tako Lok i ubedio... ti si kriv, se zavisi od tebe, ti treba da se vratiš... i Džek naravno odmah poverovao, čim mu je rečeno da se sve vrti oko njega. :P:plez:

Ala smo odvratne, pljujemo jadnog Džeka šta god da kaže ili uradi i uvek to prikažemo u najgorem mogućem svetlu. :hahaha:

Možda ga je tako Lok i ubedio... ti si kriv, se zavisi od tebe, ti treba da se vratiš... i Džek naravno odmah poverovao, čim mu je rečeno da se sve vrti oko njega. :P:plez:

Ala smo odvratne, pljujemo jadnog Džeka šta god da kaže ili uradi i uvek to prikažemo u najgorem mogućem svetlu. :hahaha:

Pa ako mu je Lok to rekao, onda je i definitivno postao dobar manipulator. Svaka čast za njega, unapred. :worth:
Ali Džek uživa u ovoj situaciji, realno .:P
Konačno ima novu krizu za rešavanje!
Nije važno što je rečeno da SVI treba da se vrate, on je sebi namenio najvažniju ulogu.

Danas je tako moderno hejtovati Džeka.:rotf:
Pa hajde i da nastavim u tom stilu : npr. nije trebalo da obrije onu bradu, bio je bolji onako čupav, musav & zarozan. :aha:

Danas je tako moderno hejtovati Džeka.:rotf:
Pa hajde i da nastavim u tom stilu : npr. nije trebalo da obrije onu bradu, bio je bolji onako čupav, musav & zarozan. :aha:
Ma ja u stvari samo hejtujem iz navike/zezanja, zabavno je... :lol: U stvari mi je (sledi šokantno priznanje) Džek simpatičan u ovim off-island scenama iz budućnosti/sadašnjosti... mada je moguće da će pre ili kasnije opet početi da me nervira...

Još šokantnije, Ben nije tako ružan, čak sasvim podnošljivo izgleda kad se očešlja, lepo obuče i ne gleda non stop iskolačenih očiju. :hahaha: Nemoj samo pogrešno da shvatiš, i dalje mi uopšte nije seksi. :lol:

Da nije ono sto maltene svaki put pustaju pred seriju kad imaju vremena za popunjavanje? Je l se pojavljuju i Boone i Shannon i cela ekipa s pocetka serije i pricaju nesto uopsteno o seriji?
da,to,samo sto je ovo sto sam ja gledao bilo u nedjelju,a nijesam znao da pustaju to u terminu serije,jer sam na fox-u malo epizoda gledao.
nego:
citat: (Zar nije Džek i u finalu rekao da Kejt neće hteti da se vrati, a Ben odgovorio "Ja bih tu mogao da ti pomognem"? Hmmm... )
eto,znaci ben je poslao onu dvojicu da iscimaju kejt-sneak-peak 1...meni je ovo logicno,a i lici na njegove smicalice...
inace u zadnje vrijeme redovno nalijecem na filmove u kojima se pojavljuje po neko iz losta:najprije lok u 'ocuhu' pa tom u 'dukes of hazard' pa majkl u '28 weeks later'...cudno *ebote :lol:
a sta je bilo sa onom malom sa kojom se ben druzio kao klinac kad je dosao na ostrvo?nije valjda i nju ubio onim gasom?ili je to mozda:
sarlot,jer joj je cini mi se majls-mislim da se tako zove onaj ghostbuster,rekao da joj je dugo trebalo da ponovo nadje ostrvo i da se ona u stvari i vratila na njega

a sta je bilo sa onom malom sa kojom se ben druzio kao klinac kad je dosao na ostrvo?nije valjda i nju ubio onim gasom?ili je to mozda:
sarlot,jer joj je cini mi se majls-mislim da se tako zove onaj ghostbuster,rekao da joj je dugo trebalo da ponovo nadje ostrvo i da se ona u stvari i vratila na njega
To nagađanje ko bi mogao da bude Eni (tako se zvala Benova drugarica) je ultrapopularno među fanovima. Maltene svaki ženski lik je osumnjičen da je Eni. :lol:

Čudo jedno kako je popularna ta teorija da je Šarlot Eni, a ne znam na koju foru bi mogla da bude , kad je prirođno izrazito riđa i plavih očiju i ima 15-20 godina manje nego što bi Eni sada imala, da ne pominjem britanski akcenat, i to što je Ben pokušao da je ubije, pre nego što je izrecitovao njenu biografiju Loku i ostalima (reče da je rođena 1979. itd., što znači da Šarlot još nije bila ni rođena kad su se Eni i Ben upoznali, a u vreme kad su Ben i Othersi pobili ljude iz Darme imala je 13 godina). Sigurno je na Ostrvu bilo još ženske dece sem Eni.

Ako je Eni živa, tražimo smeđokosu ženu smeđih očiju od preko 40 godina.

lost-charlotte-photo.jpg

270px-Annie-1.jpg

250px-3x20_annie02.jpg

annie-1.jpg

MV5BMTYwNjE2Njg5MF5BMl5BanBnXkFyZXN-1.jpg

Poslednja izmena:
znaci nijesam jedini koji je to pomislio?uf,dobro je ja pomislih dignut ce te me na sprdnju sad ;) ,a i meni je cudno to sa izgledom jer stvarno nidje veze po tom pitanju izmedju eni i sarlot,ali opet...ne znam,bice da nije,ali cinjenica da je sarlot vec bila na ostrvu i da je zeljela da ga nadje,tj.vrati se nekako me navela da pomislim da je eni mozda sarlot.

da citiram sebe:
inace u zadnje vrijeme redovno nalijecem na filmove u kojima se pojavljuje po neko iz losta:najprije lok u 'ocuhu' pa tom u 'dukes of hazard' pa majkl u '28 weeks later'...cudno *ebote

10 minuta posto sam postavio navedeni post,prebacam na hbo comedy,neki film 'veliki posao' ,glavni glumac:Itan iz losta!?:eek:
ftf!?taman sam se skinuo sa losta evo skoro mjesec dana,ali me na neki nacin i dalje progone!:hahaha:
mora da je onaj manijak ben umijesao svoje prste :hahaha:

znaci nijesam jedini koji je to pomislio?uf,dobro je ja pomislih dignut ce te me na sprdnju sad ;) ,a i meni je cudno to sa izgledom jer stvarno nidje veze po tom pitanju izmedju eni i sarlot,ali opet...ne znam,bice da nije,ali cinjenica da je sarlot vec bila na ostrvu i da je zeljela da ga nadje,tj.vrati se nekako me navela da pomislim da je eni mozda sarlot.

da citiram sebe:
inace u zadnje vrijeme redovno nalijecem na filmove u kojima se pojavljuje po neko iz losta:najprije lok u 'ocuhu' pa tom u 'dukes of hazard' pa majkl u '28 weeks later'...cudno *ebote

10 minuta posto sam postavio navedeni post,prebacam na hbo comedy,neki film 'veliki posao' ,glavni glumac:Itan iz losta!?:eek:
ftf!?taman sam se skinuo sa losta evo skoro mjesec dana,ali me na neki nacin i dalje progone!:hahaha:
mora da je onaj manijak ben umijesao svoje prste :hahaha:
Mislim da je Šarlot dete nekog iz Darme... možda čak Horasa i Olivije Gudspid ili DeGrutovih, mada bi njeni roditelji mogli da budu i neki koje nismo upoznali (ili bar čuli za njih).

Znaš da je "Itan" inače brat od strica Toma Kruza?

Kad već pominješ druge uloge, nisam uopšte povezala dok nisam čula u nekom intervjuu da je onaj lik što juri go u filmu Sideways bio M.C.Gainey, tj. Mr Friendly. :hahaha:

Inače, odslušala sam juče nekoliko podkasta za 4.sezonu, i Dejmon i Karlton su potvdili onu moju teoriju o polarnom medvedu u Tunisu, i to u podkastu za 3. ili 4. epizodu, znači još nego što je emitovana epizoda u kojoj vidimo da se Ben našao u pustinji. Odgovarajući nečije pitanje kako se meda tamo našao i rekli da treba da pogleda onaj orijentacioni video za Orchid stanicu sa zekom br. 15, i nagovestili da je i meda korišćen na sličan način kao oni zečići. Prokomentarisali su i da dr Čeng/Haliveks/Kendl izgleda želi da izbegne paradoks isto koliko i oni (pre toga su pričali dosta o putovanju kroz vreme u Lostu, i o tome kako u seriji nema paradoksa u stilu Back to the Future, "vraćam se u prošlost da izmenim budućnost"). E da, i potvrdili su da su i taj video i mobizode deo "kanona" serije.

- DeGrutovi, sedište Hanso fondacije, tekst "God loves you as he loved Jacob" (subliminalne poruke?). E da, taj "Jacob" koji se pominje u Darminom videu, valjda se odnosi na biblijskog Jakova? Da li je uopšte moguće da ima veze sa ovim Jacobom sa Ostrva? :think:

Da li neko razume ovaj šapat na početku videa?

Poslednja izmena:
Ja mislim da je dolazak Locka povezan sa Benom i da Ben itekako zna sta se desilo na ostrvu,kako je Locke umro(ako je umro,cini mi se da je to jedan Ben-Locke manipulatorski potez al to bih vise volela nego sto je realno da tako bude:)).
Jack kakav jeste sve je poverovao i suvise(kao sto ste detaljno objasnili;)) ne moze da vidi dalje od svog nosa,zbog krivice,previse pica,ega itd..
Savrsen za manipulaciju.
Sad kao sto je Sargarepa rekla ranije,ono -"they'd die too ",moze se shvatiti da je neko vec umro sa ostrva,mnoge stvari su krenule naopako ali opet,mozda je to mamac ko stvoren za Jacka.
Jos jedna ljudska dusa kao produkt necega sto svemocni Jack nije ili jeste uradio.
A mozda je i mislio na davnu proslost,na Jina,Michaela itd.
Mada,oni su umrli kad je on,moze se reci,bio na ostrvu i ne moze se reci zahvaljujuci Jacku.
Tako da ko god je umro,prema Lockovim recima,umro je zato sto su oni otisli.
Ostrvo trazi svoje i ne bira sredstva...:p
Sto se tice teorije da je Sharlot-Eni...Time traveling Bunny je napisala sve neosporive argumente i ja cu samo da se slozim sa tim.Besmisleno je dalje diskutovati jer prelazi i apsurdnost Losta na kakvu smo navikli i koja nas verujem,jos ceka.

Onaj snimak orijentacionog videa sa zekom je genijalan,ima korisnih informacija i duhovit je na trenutke.
I on potvrdjuje pricu da stvari krecu kako ne treba kad se dve iste jedinke nadju na istom mestu a poticu iz razlicitih vremenskih razdoblja,buducnosti,proslosti...
To nam je kao mali uvod u pricu kakvi nas dogadjaji cekaju vezani za ostrvo i uopste tu pricu sa putovanjem kroz vreme.Meni je drug pokusao da objasni,nevezano za Lost,kad se ''desi'' da se jedna osoba vrati u proslost i ''sretne'' samog sebe,da je nemoguce da obe osobe(koje su jedna te ista osoba) ostanu zive i da postoje uopste,nije uspeo da mi objasni jer ni sam ne razume to do kraja ali ima neke veze sa materijom i antimaterijom..:confused::confused::confused:Valjda..
Tako da to moze da se primeni u slucaju Locka i njegove smrti,mada je i vise nego apsurdno i nerzaumljivo i nedovoljno razredjena teorija da bi imala smisla.
Oni sapati i slike u videu su zanimljivi jer podsecaju na sapate iz dzungle,verovatno je to bila i namera,poenta ili neki znak:think:..
Pojava slika je cudna i uopste imena Jacoba,mozda je tu nesto presnimljavano,ne vidim neko drugo objasnjenje koje ne bi bilo paranomalno...:confused:
A sad veza izmedju biblijskog Jacoba i Jacoba sa ostrva..
Pored imena,ne razumem se u bibliju:),al ono sto znam da je Jakov bio izabran i poseban covek,negde procitah-covek od Boga i covek od vere.
I ovo-''Od Jakova, je nastao Božji narod, nosilac blagoslova za sve narode ..'',mislim da mnogo govori,gledajuci ostrvo i samog Jacoba i ljude koji veruju i rade za njega,sve se vrti oko simbolike,nije to jedina u seriji ali mislim da ima neke veze sa biblijskim dogadjajima smestenim u dansnje vreme i danasnje stanje na planeti.Ima tu dublje znacenje koje cemo kasnije shvatiti ako se budu time bavili u seriji.
Al samo pominjanje Jacoba u Darminom videu mi ne deluje slucajno,iako se ne cini da su oni znali za jednog Jacoba koji ima bitnu ulogu na ostrvu gde su oni eksperimentisali.Da su znali,ipak su se ''borili'' protiv njegovih ljudi i zavrsili su istrebljeni od istih.
Sad mozda su se oni poigravali sa tom recenicom,a sve sto su radili na ostrvu,igrali se protiv prirode i moze se reci protiv Boga...I Bozja kazna ih stize...:p:p
Besmisleno ali ima tu neke povezanosti koja nije samo na banalnom nivou.

Još šokantnije, Ben nije tako ružan, čak sasvim podnošljivo izgleda kad se očešlja, lepo obuče i ne gleda non stop iskolačenih očiju. :hahaha: Nemoj samo pogrešno da shvatiš, i dalje mi uopšte nije seksi. :lol:

:per:

ne znam jeli ovo bilo na temi dosad,ali sam se otkinuo od smijeha,ko nije pogledao neka obavezno to uradi:
sawyer's song:
[/SPOILER]

Taj smajli i Ben mi nikako ne idu zajedno. :hahaha:

S druge strane, ovaj smajli :eek: mu baš pristaje... Možda bi mogli da koristimo Benovu sliku umesto smajlija :eek:...

lost_ben-1.jpg

:lol:

:hahaha:
Sada ne mogu da izbacim ovu besmislenu pesmicu iz glave!
Najsimpatičniji mi je onaj deo koji se ponavlja "Sawyer Sawyer Locke" :rotf:
Ovo je inače Lost verzija jednako besmislene "Llama Song":

http://www.albinoblacksheep.com/flash/llama

Izgleda i da će se Patrick Fischer pridružiti ekipi u ovoj sezoni. Mislim da je to dobar izbor, čovek definitivno ima jezivi vibe, što je poželjna karakteristika u Lost univerzumu.
http://www.imdb.com/name/nm0279209/
Stvarno je jeziv :p ne mogu da se setim gde sam ga gledala.

"He's Our You" je baš zanimljiv naslov. Nešto kao, on je naša verzija tebe (na pr. - vođa? vizionar? itd.) "Our" može da bude Darma, The Natives, ili Oceanic 6 ili neko četvrti...

Poslednja izmena:
Taj smajli i Ben mi nikako ne idu zajedno. :hahaha:

S druge strane, ovaj smajli :eek: mu baš pristaje... Možda bi mogli da koristimo Benovu sliku umesto smajlija :eek:...

lost_ben-1.jpg

:lol:

Stvarno je jeziv, ne mogu da se setim gde sam ga gledala.

"He's Our You" je baš zanimljiv naslov. Nešto kao, on je naša verzija tebe (na pr. - vođa? vizionar? itd.) "Our" može da bude Darma, The Natives, ili Oceanic 6 ili neko četvrti...

Jeste sablastan,meni je ostala urezana njegova uloga iz Mulholland Drive-a,mozda si ga tu gledala:D

Pojava slika je cudna i uopste imena Jacoba,mozda je tu nesto presnimljavano,ne vidim neko drugo objasnjenje koje ne bi bilo paranomalno...:confused:
A sad veza izmedju biblijskog Jacoba i Jacoba sa ostrva..
Pored imena,ne razumem se u bibliju:),al ono sto znam da je Jakov bio izabran i poseban covek,negde procitah-covek od Boga i covek od vere.
I ovo-''Od Jakova, je nastao Božji narod, nosilac blagoslova za sve narode ..'',mislim da mnogo govori,gledajuci ostrvo i samog Jacoba i ljude koji veruju i rade za njega,sve se vrti oko simbolike,nije to jedina u seriji ali mislim da ima neke veze sa biblijskim dogadjajima smestenim u dansnje vreme i danasnje stanje na planeti.Ima tu dublje znacenje koje cemo kasnije shvatiti ako se budu time bavili u seriji.
Al samo pominjanje Jacoba u Darminom videu mi ne deluje slucajno,iako se ne cini da su oni znali za jednog Jacoba koji ima bitnu ulogu na ostrvu gde su oni eksperimentisali.Da su znali,ipak su se ''borili'' protiv njegovih ljudi i zavrsili su istrebljeni od istih.
Sad mozda su se oni poigravali sa tom recenicom,a sve sto su radili na ostrvu,igrali se protiv prirode i moze se reci protiv Boga...I Bozja kazna ih stize...:p:p
Besmisleno ali ima tu neke povezanosti koja nije samo na banalnom nivou.
Mnogi su primetili da je rečenica u prošlom vremenu "God loves you as he loved Jacob"... Možda to nešto znači, a možda i ne. :think:

Jakov (poznat i kao Izrael) je u Bibliji Avramov unuk, sin Isaka i Rebeke, praotac 12 plemena Izraela...
Jakov je imao brata blizanca Isava, koji je bio sasvim drukčiji od njega, voleo je da lovi i luta, tukao se, družio sa pastirima, dok je Jakov bio čutljiv, vredan i poslušan sin. Zato je majka Rebeka na prevaru navela Isaka da preda pravo prvenstva Jakovu, mada je po pravilu pripadalo Isavu, kao nešto starijem. Jakovova druga,v oljena žena Rahela (radio je 7godina kod njenog oca da bi se njom oženio, a onda su ga prvo na prevaru oženili njenom starijom sestrom Leom, pa je radio još 7 godina za Rahelu) dugo nije mogla da ima dece, i tek posle dosta godina rodila mu je dva sina... prvo Josifa, a kasnije je umrla na porošaju najmlađeg, Benjamina (!)... Jakov ih je najviše voleo pošto su bili od njegove voljene žene, pa su ostala braća zavidela Josifu (Benjamin je još bio beba) i prodali ga u ropstvo u Egipat.

Dejmon i Karlton su priznali da ime Jacob ima biblijski značaj... ali u Lostu ima elemenata svega, hrišćanstva, budizma... ali u osnovi Ostrvo ima svoja pravila koja nemaju veze sa hrišćanskim/judaistikim/islamskim Bogom.

Mnogi su primetili da je rečenica u prošlom vremenu "God loves you as he loved Jacob"... Možda to nešto znači, a možda i ne. :think:

Jakov (poznat i kao Izrael) je u Bibliji Avramov unuk, sin Isaka i Rebeke, praotac 12 plemena Izraela...
Jakov je imao brata blizanca Isava, koji je bio sasvim drukčiji od njega, voleo je da lovi i luta, tukao se, družio sa pastirima, dok je Jakov bio čutljiv, vredan i poslušan sin. Zato je majka Rebeka na prevaru navela Isaka da preda pravo prvenstva Jakovu, mada je po pravilu pripadalo Isavu, kao nešto starijem. Jakovova druga,v oljena žena Rahela (radio je 7godina kod njenog oca da bi se njom oženio, a onda su ga prvo na prevaru oženili njenom starijom sestrom Leom, pa je radio još 7 godina za Rahelu) dugo nije mogla da ima dece, i tek posle dosta godina rodila mu je dva sina... prvo Josifa, a kasnije je umrla na porošaju najmlađeg, Benjamina (!)... Jakov ih je najviše voleo pošto su bili od njegove voljene žene, pa su ostala braća zavidela Josifu (Benjamin je još bio beba) i prodali ga u ropstvo u Egipat.

Dejmon i Karlton su priznali da ime Jacob ima biblijski značaj... ali u Lostu ima elemenata svega, hrišćanstva, budizma... ali u osnovi Ostrvo ima svoja pravila koja nemaju veze sa hrišćanskim/judaistikim/islamskim Bogom.

Pa oni su obuhvatili sve sto su mogli,serja je univerzalna i nema veze sa jednim narodom vec sa ljudima u celini,bez obzira na nacionalnost,veru,boji koze...
Dal ostrvo ima veze sa Bogom,naravno da ne mislim na Boga iz pogleda bilo koje religije,vec na neke stvari koje su vece od nas,sudbinske,slucajne ili namerne...
Vera igra bitnu ulogu u seriji.Verovanje u nesto a da nemas nijednu cinjenicu koja dokazuje da to u sta verujes je istinito ali dalje verujes.
Jedan od mojih omiljenih dijaloga je kad se Jack i Locke svadjaju oko pritiskanja dugmeta i ide nesto ovako,ja to iz glave:D:
Locke:Zasto ti je tako tesko da poverujes?
Jack:A zasto je tebi tako lako da poverujes?
A onda se Locke prodere:Nikad nije bilo lako!!!
I tu cuci cela filozofija verovanja,bio to Bog ili Raj ili bilo sta.
Nije nimalo lako da verujes u nesto zbog cega se ti razumno zapitas i drugi ljudi oko tebe dal je stvarno ali ipak nastavljas..I za to treba snage i volje,gledajuci Locka na prvom mestu koji u svom jadnom zivotu nije imao bas cemu da se okrene i moze se reci da je imao najmanje razloga da veruje u nesto dobro.
Sad sta je to dobro i dal je dobro zavisisi od coveka do coveka.
Tako da mislim da ostrvo ima veze sa tim,uopste cela serija,pored razne simbolike tu postoji nesto uzviseno i neobjasnjivo,nesto sto vuce konce..
Bila to Majka priroda,Bog,karma ili darma(ne mislim na organizaciju ali eto jos jedne simbolike)..
Uostalom videcemo,al ja biram u to da verujem:D..
A ono ''stigla ih bozja kazna'' je bila sala na moj racun na osnovu onog sto sam napisala..

evo je jedna dobra djevojka ostavila tekst one zanimljive pjesmice o madafaka :) sojeru:

Here's a Sawyer
There's a Sawyer
And another little Sawyer
Fuzzy Sawyer
Funny Sawyer
Sawyer
Sawyer
Locke

Sawyer Sawyer
Golf Clubs
Sawyer
Handcuff
Jin
Danille
Sawyer
Sawyer Sawyer
Pilot
sawyer
Sawyer
Sawyer
Locke

I was once an airplane
I lived in a cave
but I never saw the way
alex is my slave
I was not yet 3 years dead
But I haunted Jack
And now listen, little child
To the man on crack

Did you ever see a Sawyer
Kiss a sawyer on a Sawyer?
sawyer's Sawyer tastes like Sawyer
Sawyer
Sawyer
Locke

Half a Sawyer
Twice the Sawyer
Not a Sawyer
Lawyer
sawyer
sawyer in a bar
I saw a
Sawyer
Sawyer
Locke

Is that how it goes now?
Is it very late?
Is it made of aloe juice?
Sayid
Michael
Kate
Mow my song is running thin
I've run out of stock
Time for me to retire now
And become John Locke

i par pitanja za nase najuticajnije lost-teoreticare:
u prvoj sezoni,kad je prvi put dzekonji poceo da se prividja kristijan,koji ga je zatim odveo do pecina i sanduka (daleko bilo),isti je bio zatvoren ako ne grijesim,a kad ga je dzek otvoriJo :) on je naravno bio prazan,e sad jeli kristijan ispao prilikom udesa ili...?something else?something that i missed?
drugo:
onaj lik,marinac sta li je koji je nacerao saida da muci njegovog komandira da bi saznao dje je americki pilot,i koji je kasnije nasao nesrecnog deza na obali i poveo ga u hatch,kako je on uopste dosao na ostrvo?jeli bilo sto u vezi toga?jesu li ostali iz darme pobijeni za vrijeme njegovog boravka u hatchu?ili mnogo ranije?

u prvoj sezoni,kad je prvi put dzekonji poceo da se prividja kristijan,koji ga je zatim odveo do pecina i sanduka (daleko bilo),isti je bio zatvoren ako ne grijesim,a kad ga je dzek otvoriJo :) on je naravno bio prazan,e sad jeli kristijan ispao prilikom udesa ili...?something else?something that i missed?
Nije prikazano da li je Kristijanovo telo ispalo iz kovčega, niti šta se uopšte dogodilo sa telom, ali je potvrđeno da je Kristijan mrtav.
Carlton Cuse:
"In terms of actually physically corporally in existence... he's dead".
Njegov status je definisan kao "undead" tj. on nije kao Jemi, za koga je potvrđeno da je u stvari Dimko koji se pojavio u formi koja je Eku bila prepoznatljiva, već je valjda on Kristijan - duh, zombi kako god...:lol:
On se jednako prikazuje i likovima koji nemaju nikakvu povezanost sa njim (Majkl, Lok...) i onima koji imaju (Džek, Kler).

drugo:
onaj lik,marinac sta li je koji je nacerao saida da muci njegovog komandira da bi saznao dje je americki pilot,i koji je kasnije nasao nesrecnog deza na obali i poveo ga u hatch,kako je on uopste dosao na ostrvo?jeli bilo sto u vezi toga?jesu li ostali iz darme pobijeni za vrijeme njegovog boravka u hatchu?ili mnogo ranije?

Ne zna se precizno kada i kako je Kelvin dospeo na Ostrvo, ali rekla bih da tu postoje tri varijante :

1. Na osnovu njegove priče iz Live together, die alone navodno je došao kao Darmin regrut, znači u tom slučaju pre nego što su članovi Dharme istrebljeni tj. pre 1992. godine
Tačan datum istrebljenja je 19. decembar , na Benov rođendan tj. danas!!!:D
I dobio je zaduženje u Swan-u, a partner mu je bio misteriozni Radzinsky.
U slučaju da je njegova priča istinita, onda bi njih dvojica bili retki preostali članovi Dharme nakon istrebljenja (možda postoje još neki za koje ne znamo?! naravno ne računajući Bena)

Meni je to sumnjivo, nije mi jasno zašto bi ih the hostiles ostavili u životu, eventualno da bi unosili brojeve jer su bili svesni važnosti tog zadatka :think:

2. Moguće je i da je Kelvin došao nakon istrebljenja i da je lagao Dezmonda, možda je on bio u stvari jedan od the hostiles/others (slično kao što je Mikhail lagao Saida, Kejt i Loka)

3. A opet,moguće je i da je bio naveden da poveruje da radi za Dharmu, da nije ni znao za the purge.

Meni je malo problematičan i deo priče o brodu Elizabeth, nekako mi nije razumljivo da The Others nisu bili upoznati sa tim da taj brod postoji na Ostrvu (sve do epizode The Glass Ballerina) i da ih je generalno tako malo zanimalo ko je u Swan-u i šta se tamo dešava, s obzirom na važnost te stanice? Ili to samo tako izgleda....:think:

A inače mi nije jasno gde je taj brod sada i kako se uopšte Dezmond nasukao na Ostrvo? To definitivno nije nasumično.

Back