TimeTravellingBunny
Ističe se
- Poruka
- 2.215
Pa sad, nikad se ne zna, to što za ovo sa putovanjem postoji jednostavnije objašnjenje. ne znači da ne postoje ti portali na Ostrvu... Ko zna. Možda ćemo tako nešto videti u sledećoj sezoni.Drago mi je sto se jos neko slaze.
Izvini na neprijatnosti mojih nekoliko prethodnih postova,nije bilo fer s moje strane.
Smetnula sam sa uma neke stvari,i bas se unela u neke svoje zablude i teorije.
U pravu si sto se tice svega,al ja sam debil koji se ipak nada da postoji nesto slicno portalima,prolazima na ostrvu i nema veze sto nisam u pravu..I sto sto nema veze s mozgom
![]()
Ja sam samo obično za jednostavnije objašnjenje kad postoji, pošto je Lost već ionako dovolijno komplikovan i dovoljno se čudnih stvari dešava, nema potrebe da još komplikujemo dalje.

Inače, samo da se zna da razgovor o Twin Peaks i nije toliko off-topic:
Q: What television series imprinted you as kids the most growing up-that perhaps influenced your decision to make a career in smallscreen?
Damon Lindelof: Thanks for asking that question, April... because I was a TV JUNKIE growing up. Other than watching endless hours of cartoons (THUNDERCATS, VOLTRON and yes, SMURFS), I loved watching "grownup shows" with my folks... like DALLAS. Perhaps that's where I got my love for melodrama! The show that REALLY affected me, however, was TWIN PEAKS, which I'd watch every week with my dad. He'd tape the show on his VCR (remember those?) and we'd watch the episode AGAIN right after it aired in our quest to pull every last clue out of the show. The idea of a TV Show being a mystery and a game that spawned hundreds of theories obviously was a major precedent (that's a fancy way of saying we ripped it off) for LOST.
http://spoilerslost.blogspot.com/2008/12/damon-lindelof-and-carlton-cuse-chat.html
"Remember those?"
Ja i dalje programiram VCR da mi snima serije kad nisam tu. Je l zna neko neki bolji i jednostavniji način? Ne verujem.
Sigurno je jednostavnije nego da sve živo skidam sa neta.
I sto sto nema veze s mozgom
), neki da je Dezmond, eto sad ti kažeš da je možda Ričard.
Ovo bi navodno trebalo da bude screencap iz TMBTC:

, nema veze što je prirodno riđa, govori britanskim akcentom, i ima jedno 15-tak godina manje nego što bi Eni sada imala. Da ne pominjem to što je Ben pokušao da je ubije (zbog čega otpada i ona teorije "Šarlot je ćerka Bena i Eni"). Već me izluđuje to što svaki novi ženski lik koji se pojavi odmah sumnjiče da je Eni.
, posebno imajući u vidu kako će se njihov odnos kasnije razvijati.
..