smells like carrots
Aktivan član
- Poruka
- 1.308
Jedino me buni Tom : da li je i on znao (valjda jeste, čim je otišao van ostrva) , pa se samo držao priče i lagao Džeka (za vreme Benove operacije)!?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
na internet!AAAAAAAA gde si nasao taj film?????!!!!!![]()

i u nekim od trejlera za 5-tu sezonu cini mi se da sam vidjeo itana kako napada da li loka ili nekog drugog ne sjecam se!?mislim da je to bio on jer sam usporavao snimak i vrcao bas dosta puta.]na internet![/B]
ma imas ga svudje samo ga skidaj sa torenta jer brisu linkove momentalno sa svih servera,dobar je,skroz drugaciju od kliseiziranih americkih komeNdija
kakva bre magicna kutija djelo darme!?nema trika,to je neka metafora,sta mislite postoji li neki podzemni grad na ostrvu?ja mislim da ce to bit neko servirani iznenadjenje u naredne dvije sezone,pomislio sam na to kad je ben uradio onu stvar sa ostrvom u zadnjoj eizodi,mora da ima neko cudo dolje ubijedjen sam a da nije to samo ona magicna spravicai u nekim od trejlera za 5-tu sezonu cini mi se da sam vidjeo itana kako napada da li loka ili nekog drugog ne sjecam se!?mislim da je to bio on jer sam usporavao snimak i vrcao bas dosta puta.
Hvala.Jedino me buni Tom : da li je i on znao (valjda jeste, čim je otišao van ostrva) , pa se samo držao priče i lagao Džeka (za vreme Benove operacije)!?![]()

Ben je putovao kroz vreme, ne samo prostor, kad je završio u pustinji... stigao je pravo u 2005, nekoliko meseci kasnije. To je valjda bio nusprodukt okretanja točka i pomeranja Ostrva,a ne normalni vid putovanja sa Ostrva.Znao je sto posto...Ma ili imaju neko drugo prevozno sredstvo ili tajni magicni prolaz...Nesto slicno preko kog je Ben zavrsio u pustinji..Mozda bas i to!![]()
nevezano za temu,ipak je meni je nekako manje sablasTan bio onaj midzinA ja mislila da ti palo sa neba...Ma pitam preko cega si skinuo..Al dobih odgovor.Hvala.
Znam,to je sasvim drugacija vrsta komedija,svuda gde glumi Seth Rogen...
za razliku od lore... 
nevezano za temu,ipak je meni je nekako manje sablasTan bio onaj midzinza razliku od lore...
e da,gledao sam toma i ricarda prije neki dan u 'dukes of hazard'-tom, & the dark knight-ricard,lijepo ih je bilo vidjet van ostrva...nikako ne bih volio da se sezone 5 & 6 ne vtre oko ajlenda,ni dao Bog!nije to to *ebi ga![]()
.Naravno da ce biti i stvari van ostrva,ipak je sedmoro njih otislo,bice i njihova prica.Ben je putovao kroz vreme, ne samo prostor, kad je završio u pustinji... stigao je pravo u 2005, nekoliko meseci kasnije. To je valjda bio nusprodukt okretanja točka i pomeranja Ostrva,a ne normalni vid putovanja sa Ostrva.

Koliko sam ja skapirala dolazak i odlazak sa Ostrva nije neka velika misterija, možda grešim.
The Others su uglavnom koristili podmornicu, a Ogledalo je između ostalog služilo i da navodi plovila ka ostrvu (podmornicu). Samo što postoje određene koordinate koje su jedini ulaz/izlaz (mpr. Ben je dao koordinate Majlklu i Voltu, Faradej je takođe znao za koordinate itd...). Ko što je Dezmond to slikovito objasnio : "We're stuck in a bloody snow globe“, kada je bezuspešno pokušavao da sa brodom napusti ostrvo. Pretpostavlja se da se pomeranjem ostrva menjaju i te koordinate.
Možda "pomeriti ostrvo" , znači i promeniti te koordinate između ostalog.
A za medvede je moguće objašnjenje da su oni služili za pokretanje frozen donkey wheel –a pri pomeranju ostrva, tako da niko osim njih ne bi bio prinuđen da napusti ostrvo.
Moguće je da vreme na ostrvu ne teče linearno kao u ostatku sveta tako da je Ben možda i zbog toga bio zbunjen u pogledu datuma kada se našao u pustinji.![]()
.Necu vise nikog da ubedjujem u to,svako ima pravo da veruje u sta god hoce...i da ne bude u pravu na krajuSasvim sigurno nisi u pravuE sad,podmornicu su digli u vazduh..I Ogledalo takodje.Ja ne bih rekla da je pre toga Tom bio van ostrva da Michaelu da onaj predlog..Cini mi se da je kasnije,naravno velike su sanse da nisam u pravu.
Ako je tacno da je posle svega toga,onda ili oni imaju jos neki skriveni kec u rukavu(jos neki brod,podmornicu ili manji avion koji su negde prikrili..),nekoga ko dolazi po njih na ostrvo po dojavi i naredbi..ili neki tajni portal koji ih prebaci sa jedne tacke na drugu..Meni se svidja ova poslednja varijata i moje je pravo da se nadam da je tako..
.Necu vise nikog da ubedjujem u to,svako ima pravo da veruje u sta god hoce...i da ne bude u pravu na kraju
.Nije nista neverovatnije od isceliteljskih svojstva ostrva,dima koji juri ostrvom i ima cudne namere i sposobnosti,mentalnog vracanja u proslost Desmonda,a tek pomeranja ostrva sa jedne tacke na drugu i u vremenu i u prostoru..
Ovo poslednje za Bena je vrlo moguce,vec je poznato da je ostrvo posebna teritorija gde i vreme nije normalno u odnosu na ostatak sveta..
Sojer je ubio Toma u finalu 3. sezone, otprilike u isto vreme kad je Ogledalo uništeno, a teretnjak je u to vreme već bio stigao dovoljno blizu Ostrva da je Naomi već došla kao izvidnica.Sasvim sigurno nisi u pravuSojer je ubio Toma u finalu 3. sezone, otprilike u isto vreme kad je Ogledalo uništeno, a teretnjak je u to vreme već bio stigao dovoljno blizu Ostrva da je Naomi već došla kao izvidnica.
Mislim na Benovog Toma-man with a fake bear,jer nijedan drugi nije bio u Newyorku i ponudio Michaelu da radi za Bena tj. ode na teretnjak..Pa i ja mislim na njega, na koga drugog bi mislila?E pa kako znas da nisam u pravu kad ne znas o cemu pricam ocigledno...Mislim na Benovog Toma-man with a fake bear,jer nijedan drugi nije bio u Newyorku i ponudio Michaelu da radi za Bena tj. ode na teretnjak..
The mistake is all mine.Pa i ja mislim na njega, na koga drugog bi mislila?
Onaj isti koga je Sojer ubio u finalu 3. sezone, uz reči: "That's for taking the kid from the raft!"

.a ne slusas me-citas.pa sto je to!?nista bez ajlendaMeni se bas svidja ovako..
Ja bih bas volela da se vrte oko ostrva,ipak su ga pomerili a posledice toga zasluzuju da budu prikazane....Naravno da ce biti i stvari van ostrva,ipak je sedmoro njih otislo,bice i njihova prica.

i opet,nevezano za temu:mici loru sa avatara!i bob je podnosljiviji!
![]()
Ne vređaj Loru! 
rbez obzira na misljenja rasprostranjena na forumu,ubijedjen sam da ce se 1-va ep.5-te s.vrcet oko kejt,nekako me serija naucila da koga prvog vidim,oko njega ce sva radnja bit,volio bih da grijesim,ali imam takav osjecaj,dako me prevari ovaj put...

a ne slusas me-citas.pa sto je to!?nista bez ajlendasto neko rece par strana nazad,nije serija bez njih znojavih!bez obzira na misljenja rasprostranjena na forumu,ubijedjen sam da ce se 1-va ep.5-te s.vrcet oko kejt,nekako me serija naucila da koga prvog vidim,oko njega ce sva radnja bit,volio bih da grijesim,ali imam takav osjecaj,dako me prevari ovaj put...
i opet,nevezano za temu:mici loru sa avatara!i bob je podnosljiviji!
![]()

Neće se vrteti oko Kejt...biće multicentrična (šta god to značilo). Ne znam za vas, ali meni je, mada obožavam 4. sezonu bilo malčice bzvz što su O6 bili toooliko gurani u prvi plan, iako je priča to zahtevala. Nekako bih volela da sada budu podjednako zastupljene obe grupe.
Inače, krizzziram, hoću neki novi spoiler, sneak peek, promo, trejler, fotku ....bilo šta....
Because hiatus, John, is a fickle bitch!![]()
Ne vređaj Loru!
![]()

I sto sto nema veze s mozgom
http://www.time.com/time/specials/2008/top10/article/0,30583,1855948_1863367,00.htmlAt its best, Lost rips your heart out while it ties your brain in a knot. This season 4 episode did both expertly. Desmond (Henry Ian Cusick) has been experiencing premonitions of the future since becoming "unstuck in time" (a la Slaughterhouse Five) earlier in the series. It turns out that he's been time-traveling, or rather, his mind has: his consciousness is journeying between present, future and past. (It makes sense when you watch, trust me.) The unfortunate side effects of this condition are madness and death, avoidable only by focusing on a "constant": a person or thing present in each time one's consciousness visits. Desmond's constant, he learns, is Penny (Sonya Walger), the girlfriend he left behind when he was stranded on Lost's mysterious island. His journey into his own past to find her in the present is tear-jerking and mind-blowing.
(ABC)
http://www.time.com/time/specials/2008/top10/article/0,30583,1855948_1863395_1863402,00.htmlSeason 4 of Lost audaciously told us up front where it was going to end: with the Oceanic 6 getting off the mysterious Island and returning to civilization (as revealed at the end of season 3). What we didn't know was how and when — when being the big question, on a series that complicated its time-and-space-travel story deliciously. (How does a Frozen Donkey Wheel work, anyway?) Having spent the first half of the series flashing back to the characters' pre-island lives, season 4 started flashing forward, revealing tantalizing glimpses of the post-Island future that we're still trying to piece together. At season's end, Jack learned that the Oceanic 6's escape had disastrous consequences, and he vowed to return. We can't wait to get back either. (ABC)