Lost / Izgubljeni

Omiljeni lik u Izgubljenima mi je

• Dzek Separd

• Dzon Lok

• Dzejkob

• Daniel Faradej

• Ben Lajnus

• Sajid Dzara

• Kejt Ostin

• Hugo Rejes ''Harli''

• Dzejms Ford ''Sojer''

• Richard Alpert

• Dezmond Hjum

• Dzulijet Burk

• Majls Strom

• Carls Vidmor

• neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Drago mi je sto se jos neko slaze.:)
Izvini na neprijatnosti mojih nekoliko prethodnih postova,nije bilo fer s moje strane.
Smetnula sam sa uma neke stvari,i bas se unela u neke svoje zablude i teorije.
U pravu si sto se tice svega,al ja sam debil koji se ipak nada da postoji nesto slicno portalima,prolazima na ostrvu i nema veze sto nisam u pravu..:roll::rumenko:I sto sto nema veze s mozgom:)
Pa sad, nikad se ne zna, to što za ovo sa putovanjem postoji jednostavnije objašnjenje. ne znači da ne postoje ti portali na Ostrvu... Ko zna. Možda ćemo tako nešto videti u sledećoj sezoni.

Ja sam samo obično za jednostavnije objašnjenje kad postoji, pošto je Lost već ionako dovolijno komplikovan i dovoljno se čudnih stvari dešava, nema potrebe da još komplikujemo dalje. :)

Inače, samo da se zna da razgovor o Twin Peaks i nije toliko off-topic: :D

Q: What television series imprinted you as kids the most growing up-that perhaps influenced your decision to make a career in smallscreen?

Damon Lindelof: Thanks for asking that question, April... because I was a TV JUNKIE growing up. Other than watching endless hours of cartoons (THUNDERCATS, VOLTRON and yes, SMURFS), I loved watching "grownup shows" with my folks... like DALLAS. Perhaps that's where I got my love for melodrama! The show that REALLY affected me, however, was TWIN PEAKS, which I'd watch every week with my dad. He'd tape the show on his VCR (remember those?) and we'd watch the episode AGAIN right after it aired in our quest to pull every last clue out of the show. The idea of a TV Show being a mystery and a game that spawned hundreds of theories obviously was a major precedent (that's a fancy way of saying we ripped it off) for LOST.

http://spoilerslost.blogspot.com/2008/12/damon-lindelof-and-carlton-cuse-chat.html

"Remember those?" :lol: Ja i dalje programiram VCR da mi snima serije kad nisam tu. Je l zna neko neki bolji i jednostavniji način? Ne verujem. :) Sigurno je jednostavnije nego da sve živo skidam sa neta.

Čitam unazad nekoliko strana vaše teorije i sve su veoma zanimljive, ali moram čisto da vam predočim da ne očekujete previše. Serije koje su tako extra interesantne i kvalitetne kao što je Lost se obično završe nezadovoljavajućim krajem za gledaoce. Obično očekivanja budu velika, napetost raste, a scenaristi zbrze kraj i ostave mnoge nedoumice nerešenim (za potencijalni sequel ili film).

Bilo je skoro polemike da li će biti filma posle završetka serije,kao nastvak, i to je bilo sa gađenjem odbačeno od ekipe koja radi na seriji. Tako da očekujem i verujem će većina glavnih misterija biti objašnjena u seriji (npr. Ostrvo , Džejkob, Dimko, The Whispers, Black Rock i slične da ne nabrajam) u naredne dve sezone, ali isto tako sam svesna da one "sitnije" misterije mogu ostati bez odgovora.

Poslednja izmena:
Mene najviše zanima ta "misterija" oko neverovatne povezanosti likova i činjenice da su se svi oni našli u istom avionu. Coincidence or fate? :)

Mene najviše zanima ko je Richard/Jacob ili kako se već zove... Nije mi jasna jedna stvar. Jel mogao Ben da vidi bar jednom Jacob-a? Ako jeste, kako ga onda ne prepoznaje od onog dana kada su se sreli u šumi dok je Ben još bio klinac? Ali i ako ga nije nikad video, opet je Richard stalno sa njim, jel moguće da se ne seća prve osobe koju je video na ostrvu, a da nije bio iz "Dharma Initiative", osobu koja mu je omogućila dalji život na ostrvu? Da sam ja na njegovom mestu, nikad ne bih zaboravio lice tog čoveka. U teoriji, kao da je zaboravio lice svog oca. Toliki je značaj imao Richard/Jacob u njegovom životu... Da nije bilo njega, on bi završio kao i svi ostali iz "Dharma Initiative". Kako mu bar malo ne izgleda Richard poznato? To mi nikad nije bilo jasno...

:think:

Skoro sam našla zanimljivi YT video baš na tu temu povezanosti likova :

Postoji i specijalni dodatak seriji koji se zove Lost connections (kao bonus uz DVD 2. sezone), i ovaj deo je zanimljiv (nadam se da sam našla pravi citat) :

"Have you ever sat next to someone at a bar and felt that your paths have crossed before? Has the thought ever crossed your mind that the stranger behind you at the store would become a significant part of your life?...seemingly random people. Do you know any of them? Do any of them know you? Do any of them know someone you know? Odds are that the answer to anyone of these questions is yes... Throughout the world, connections are constantly being made. Which begs the question; are chance encounters a matter of coincidence, or a matter of fate? "Carlton Cuse, Lost Connections

Mislim da je to neki pokušaj da se povezanost likova dovede u vezu sa teorijom "six degrees of separation", ali i da se ostavlja sloboda ličnog tumačenja. U smislu da neko veruje da nijedan susret nije slučajan i da ima svoju svrhu, da je unapred predodređen, a neko ne.

Mene najviše zanima ko je Richard/Jacob ili kako se već zove... Nije mi jasna jedna stvar. Jel mogao Ben da vidi bar jednom Jacob-a? Ako jeste, kako ga onda ne prepoznaje od onog dana kada su se sreli u šumi dok je Ben još bio klinac? Ali i ako ga nije nikad video, opet je Richard stalno sa njim, jel moguće da se ne seća prve osobe koju je video na ostrvu, a da nije bio iz "Dharma Initiative", osobu koja mu je omogućila dalji život na ostrvu? Da sam ja na njegovom mestu, nikad ne bih zaboravio lice tog čoveka. U teoriji, kao da je zaboravio lice svog oca. Toliki je značaj imao Richard/Jacob u njegovom životu... Da nije bilo njega, on bi završio kao i svi ostali iz "Dharma Initiative". Kako mu bar malo ne izgleda Richard poznato? To mi nikad nije bilo jasno...

:think:

Ričard nije = Džejkob.
Džejkob je , koliko znamo za sada,neki potencijalno neljudski entitet koji obitava u jezivoj kolibi. Ben jeste "video" Džejkoba tj. navodno je imao nekakvu komunikaciju sa njim, ali je ona vremenom oslabila.
A Ričard jeste čovek koga je Ben upoznao kada je bio klinac i on ga se seća tj. zna ko je on.
Samo što mi to ne znamo. Za sada znamo (između ostalog): da je on bio vođa tzv. starosedeoca kada je DHARMA došla na ostrvo i da iz nekog razloga ne stari.
Ali Ričard i Džejkob nisu ista osoba.

Ričard nije = Džejkob.
Džejkob je , koliko znamo za sada,neki potencijalno neljudski entitet koji obitava u jezivoj kolibi. Ben jeste "video" Džejkoba tj. navodno je imao nekakvu komunikaciju sa njim, ali je ona vremenom oslabila.
A Ričard jeste čovek koga je Ben upoznao kada je bio klinac i on ga se seća tj. zna ko je on.
Samo što mi to ne znamo. Za sada znamo (između ostalog): da je on bio vođa tzv. starosedeoca kada je DHARMA došla na ostrvo i da iz nekog razloga ne stari.
Ali Ričard i Džejkob nisu ista osoba.

Hmm... Ja sam skoro siguran da kada je Locke prvi put došao u kolibu da je video Jacob-a čini mi se da je na onoj stolici sedeo Richard. Na delić sekunde su prikazali njegovo lice (kad je munja sevnula napolju i osvetlila njegovo lice), meni se učinilo da je to on, ali nisam siguran...

think.gif

Hmm... Ja sam skoro siguran da kada je Locke prvi put došao u kolibu da je video Jacob-a čini mi se da je na onoj stolici sedeo Richard. Na delić sekunde su prikazali njegovo lice (kad je munja sevnula napolju i osvetlila njegovo lice), meni se učinilo da je to on, ali nisam siguran...

think.gif

Pa otkud znam, sve je moguće, ipak je ovo Lost :roll:
Ali ja mislim da to definitivno nije Ričard, meni to ne zvuči logično.
Bilo je dosta tih nagađanja ko je Džejkob : neki su tvrdili da je to Lok (čak su i pravljena razna detaljna poređenja oblika glave i sl....:hahaha:), neki da je Dezmond, eto sad ti kažeš da je možda Ričard. :lol:
Mislim da je Džejkob jednostavno...Džejkob.
tj. da nije niko koga smo do sada videli u seriji.
A ko i šta on jeste - ja barem ne vidim dovoljno materijala da bi se nagađalo.
Jedno je sigurno : da je on neraskidivo povezan sa tajnama i specifičnim svojstvima ostrva, tako da verujem da nam detaljan odgovor na tu misteriju čuvaju za sam kraj.

think.gif
:think: Ne znam kako ti se to učinilo, ali taj na stolici definitivno nije ličio na Richarda... a ni zvučao kao on.

Meni je bilo teško da razaznam bilo šta, ali ljudi su odmah napravili screencap koji se može naći na Lostpediji i raznoraznim drugim sajtovima i blogovima. Bilo je mnogo razglabanja na koga i na šta liči i ko bi mogao da bude.

250px-3x20_Jacob_portrait.jpg

A ovo je ono smeđe oko koje je video Hurley u The Beginning Of The End i koje možda pripada Jacobu.

150px-Jacob's_Eye.png

La Lostpediji piše da se Jacobovo (?) oko videlo i u The Man Behind The Curtain, ali se ja to uopšte nisam videla, a ne sećam se ni da je iko pominjao posle te epizode da je jasno video Jacobovo oko. :dontunderstand: Ovo bi navodno trebalo da bude screencap iz TMBTC:

180px-3x20eye.png

U svakom slučaju, siluetu Jacoba je u The Man Behind The Curtain "glumio" rekviziter Losta po imenu Rob Kyker, a onaj duboki glas koji kaže "Help Me" pripadao je lično Carlton Cuseu. S obzirom na to, pitam se da li ćemo Jacoba ikada zaista videti u fizičkom obliku, ili barem u istom fizičkom obliku... a ako se to ipak bude desilo, moraće valjda da nađu nekog glumca koji bar donekle pojavom i glasom odgovara onom što smo videli, a posebno čuli.

Poslednja izmena:
Da, nagađalo se da je Jacob Locke, Jack, Christian (pre nego što je Christian to lično demantovao u Cabin Fever ;) ), Aaron, Jackov deda ili predak, da su Locke, Jack ili Walt njegove reinkarnacije, a vrlo su popularne i teorije da je Jacob Magnus Hanso, Alvar Hanso, ili njegov otac.

http://www.lostpedia.com/wiki/Jacob/Theories

Na ovo sam mislila :

lockejejacob-1.jpg

:hahaha:
I ja sam videla nekoliko takvih montaža/poređenja na nekim blogovima.. A dovoljno je ukucati "Locke Jacob" u Google Images i nađe se dosta sličnih fotki... "Jacob Hanso" isto daje interesantne rezultate.

jacoblockecomaprexx0zl5.jpg

4x01_cabinCloserLook-thumb-470x771.jpg

Ono (valjda) Jacobovo oko je malo napravilo problem onima koji veruju da je Jacob Locke, pošto je izgledalo da je smeđe, a Locke naravno ima zelene oči... doduše, obojica imaju sličan ludački pogled. :lol: Valjda su zbog boje oka na popularnosti dobili teorije da je Jacob Desmond ili Jack (Jack - Jacob, kapiraš? :hahaha: ).

Evo i poređenja Jacobove siluete i Alvara Hansoa:

jacobhansorc7.jpg

Uzgred budi rečeno, šta mislite o popularnoj teoriji da je Matthew Abbadon odrasli Walt? :)

Uzgred budi rečeno, šta mislite o popularnoj teoriji da je Matthew Abbadon odrasli Walt? :)

Pa otprilike isto što mislim i o ovim teorijama koje se odnose na Džejkoba - zanimljiv proizvod bujne mašte.
Mislim, volim i ja da nagađam & da preterujem ponekad :rumenko:
ali svesna sam da je sve to veeeliko natezanje, nagađanje...
Neki ljudi očigledno nisu čim prave one nebulozne montaže...:hahaha:

Volela bih da znam na osnovu čega su to zaključili...mislim da se sećam da sam negde pročitala jedno obrazloženje : Abadon slično oslovljava Loka kao Volt. :confused:
To jednostavno nije dovoljno.
Ili još gore, zbog boje kože. :eek:
Postoji li još neko obrazloženje koje sam propustila?
Uostalom, zašto su tako popularne teorije po formuli: Neko je Neko drugi?!:dontunderstand:
Abbadon je Walt, Libby je Annie, Jacob je Vincent, Jack & Kate su Adam & Eve....:roll:

A ono - na kraju se ispostavi da je sve to istina....:hahaha:
ali ja sam po tom pitanju veliki skeptik :)

Poslednja izmena:
Pa otprilike isto što mislim i o ovim teorijama koje se odnose na Džejkoba - zanimljiv proizvod bujne mašte.
Mislim, volim i ja da nagađam & da preterujem ponekad :rumenko:
ali svesna sam da je sve to veeeliko natezanje, nagađanje...
Neki ljudi očigledno nisu čim prave one nebulozne montaže...:hahaha:

Volela bih da znam na osnovu čega su to zaključili...mislim da se sećam da sam negde pročitala jedno obrazloženje : Abadon slično oslovljava Loka kao Volt. :confused:
To jednostavno nije dovoljno.
Ili još gore, zbog boje kože. :eek:
Postoji li još neko obrazloženje koje sam propustila?
Uostalom, zašto su tako popularne teorije po formuli: Neko je Neko drugi?!:dontunderstand:
Abbadon je Walt, Libby je Annie, Jacob je Vincent, Jack & Kate su Adam & Eve....:roll:

A ono - na kraju se ispostavi da je sve to istina....:hahaha:
ali ja sam po tom pitanju veliki skeptik :)
Mislim da su popularne zato što se u Lostu stalno pojavljuju neočekivane veze među likovima, i više puta je ispalo da je Neko Neko drugi... na pr. Lokov otac = pravi Sojer. Ćerka koju Kristijan traži u Australiji = Kler. Obe teorije su se pokazale kao tačne. A had pogledaš ovu drugu, na čemu se zasnivala? Samo na tome što je Kler jedina Australijanka među glavnim likovima serije (i možda što je žena koja se svađala s Kristijanom, a za koju je većina pretpostavljala da je majka njegove ćerke, u stvari je tetka) plava. U većini drugih serija to ni izbliza ne bi bilo dovoljno za takav zaključak, a Lostu je dovoljno. Ili, zar je trebalo zaključiti da Eko ima bilo kakve veze sa onim avionom što je prevozio drogu, samo zato što je i on Nigerije? Ko bi pre 3-4 godine ikad pogodio da su Kler i Džek u bilo kakvom srodstvu? Sem što su oboje belci, teško da među njima ima bilo kakve sličnosti, nisu čak ni sa istog kontinenta. Ili da će čovek u misterioznom bunkeru biti lik koga je Džek sreo nekoliko godina ranije* Ili da je Dezmondov bivši partner iz Swana = agent CIA koji je izmanipulisao Saida u Zalivskom ratu i praktično napravio mučitelja od njega? Da i ne pominjem to da je američki oficir iz tog istog Saidovog flešbeka Kejtin otac, da je Šenonin otac bio vozač kolji je poginuo u sudaru sa kolima Džekove buduće žene, da je Ana Lusija otišla u Australiju sa Džekovim ocem, itd. itd.

A tek kad je otvoreno u priču uvedeno putovanje kroz vreme, misteriozno pojavljivanje mrtvih ljudi na Ostrvu koji sad već definitvno nisu samo vizije, i vanvremenski Ričard, onda je maltene sve postalo moguće. Šta bi rekla da ti je neko rekao, kad se Ričard prvi put pojavio, da je on bio prisutan u porodilištu kad se Lok rodio, ili da ga je posećivao kad je bio dete? Zato ja ne bih baš otpisivala sve takve teorije kao nebulozne. Što se tiče Volta i Abadona, verovatno je to mnogima palo na pamet zato što je Abadon tako misteriozan i jeziv... a i Volt je navodno "poseban" i čak su ga se i Othersi plašili.

Ipak, neke od teorija su stvarno nebulozne, pošto se kose sa logikom... Meni su najbesmislenije one da su Lok i Ben polubraća pošto obojica imaju majke koje se zovu Emili... Ako se dve žene isto zovu, mora da su ista osoba, nema veze što smo ih obe videli, igrale su ih različite glumice, i iako je jedna bila udata plavuša koja je umrla pre više od 40 godina, a druga riđokosa koja je pre nekoliko godina bila itekako živa. :roll: I ono da je Šarlot Eni - valjda samo zato što je verovatno rođena na Ostrvu (valjda na Ostrvu nikad nije bilo druge ženske dece :rotf:, nema veze što je prirodno riđa, govori britanskim akcentom, i ima jedno 15-tak godina manje nego što bi Eni sada imala. Da ne pominjem to što je Ben pokušao da je ubije (zbog čega otpada i ona teorije "Šarlot je ćerka Bena i Eni"). Već me izluđuje to što svaki novi ženski lik koji se pojavi odmah sumnjiče da je Eni.

Najotkačenija teorija koju sam negde pročitala je ipak da je Lok Aron... :hahaha: To bi značilo da je čovek svojevremeno sam sebe držao u naručju...:rotf:

Mislim da su popularne zato što se u Lostu stalno pojavljuju neočekivane veze među likovima, i više puta je ispalo da je Neko Neko drugi... na pr. Lokov otac = pravi Sojer. Ćerka koju Kristijan traži u Australiji = Kler. Obe teorije su se pokazale kao tačne. A had pogledaš ovu drugu, na čemu se zasnivala? Samo na tome što je Kler jedina Australijanka među glavnim likovima serije (i možda što je žena koja se svađala s Kristijanom, a za koju je većina pretpostavljala da je majka njegove ćerke, u stvari je tetka) plava. U većini drugih serija to ni izbliza ne bi bilo dovoljno za takav zaključak, a Lostu je dovoljno. Ili, zar je trebalo zaključiti da Eko ima bilo kakve veze sa onim avionom što je prevozio drogu, samo zato što je i on Nigerije? Ko bi pre 3-4 godine ikad pogodio da su Kler i Džek u bilo kakvom srodstvu? Sem što su oboje belci, teško da među njima ima bilo kakve sličnosti, nisu čak ni sa istog kontinenta. Ili da će čovek u misterioznom bunkeru biti lik koga je Džek sreo nekoliko godina ranije* Ili da je Dezmondov bivši partner iz Swana = agent CIA koji je izmanipulisao Saida u Zalivskom ratu i praktično napravio mučitelja od njega? Da i ne pominjem to da je američki oficir iz tog istog Saidovog flešbeka Kejtin otac, da je Šenonin otac bio vozač kolji je poginuo u sudaru sa kolima Džekove buduće žene, da je Ana Lusija otišla u Australiju sa Džekovim ocem, itd. itd.
Ovde je baš fino nacrtano ko je i kako i preko koga sa kim povezan:
http://www.centralstudios.com/lostconnections.pdf

I sasvim mi je razumljivo da je povezanost likova motiv zaključivanja u slučaju npr. nagađanja ko je sa kim u srodstvu i sl. kao Kler = Džekova sestra.
U smislu, Kler je uvek=Kler, a pritom je ona i Džekova sestra i Aronova majka i Kristijanova ćerka i još mnogo toga....
Ipak mi je taj vid pretpostavljanja sasvim drugačiji od tvrdnje npr. Abadon = Volt
Volt je Volt. A Abadon je Abadon.
Barem za sada :lol:
A tek kad je otvoreno u priču uvedeno putovanje kroz vreme, misteriozno pojavljivanje mrtvih ljudi na Ostrvu koji sad već definitvno nisu samo vizije, i vanvremenski Ričard, onda je maltene sve postalo moguće. Šta bi rekla da ti je neko rekao, kad se Ričard prvi put pojavio, da je on bio prisutan u porodilištu kad se Lok rodio, ili da ga je posećivao kad je bio dete? Zato ja ne bih baš otpisivala sve takve teorije kao nebulozne. Što se tiče Volta i Abadona, verovatno je to mnogima palo na pamet zato što je Abadon tako misteriozan i jeziv... a i Volt je navodno "poseban" i čak su ga se i Othersi plašili.
E već u tom kontekstu "sve je moguće, putovanje kroz vreme i sl" ima donekle smisla izvlačiti takve zaključke.Mada je i dalje sve to veoma klimavo, ali ne isključjem kao nemoguće. Ipak treba sačekati jer npr. osim nekih nepotvrđenih nagoveštaja, još uvek nije ni propisno uvedeno fizičko putovanje kroz vreme.
Najotkačenija teorija koju sam negde pročitala je ipak da je Lok Aron... :hahaha: To bi značilo da je čovek svojevremeno sam sebe držao u naručju...:rotf:
:eek:
:hahaha:

Poslednja izmena:
Ovde je baš fino nacrtano ko je i kako i preko koga sa kim povezan:
http://www.centralstudios.com/lostconnections.pdf
Sad je dijagram vec malo zastareo, posto je nacrtan na kraju druge sezone... Dosta se novog otkrilo, neke stvari su potvrdjene, a recimo ovde je i Lindzi (Klerina tetka) navedena kao njena majka, sto je bio najocigledniji, a pogresan zakljucak posle epizode Two For The Road u kojoj se ona u flesbeku svadjala sa Kristijanom. E da, i za imaginarnog Dejva pise da je mozda ista osoba kao Dejvid, Libin pokojni muz, a Dejmon i Karlton su odavno rekli da nije.

Ono "Possibly shot by" (Kejt??) za dr. Kendla (?) mi uopste nije jasno. :dontunderstand:

Poslednja izmena:
Sad je dijagram vec malo zastareo, posto je nacrtan na kraju druge sezone... Dosta se novog otkrilo, neke stvari su potvrdjene, a recimo ovde je i Lindzi (Klerina tetka) navedena kao njena majka, sto je bio najocigledniji, a pogresan zakljucak posle epizode Two For The Road u kojoj se ona u flesbeku svadjala sa Kristijanom. E da, i za imaginarnog Dejva pise da je mozda ista osoba kao Dejvid, Libin pokojni muz, a Dejmon i Karlton su odavno rekli da nije.

Ono "Possibly shot by" (Kejt??) za dr. Kendla (?) mi uopste nije jasno. :dontunderstand:

U pravu si, nije baš apdejtovan.
Nego mi se sviđa kako je urađen, baš me zanima da li postoji negde nešto slično, samo sa svežijim informacijama. Ne mogu nigde da nađem...:roll:

A ono za Kendla, ne kapiram ni ja...:eek:
Verovatno je neka greška.

Ako se ne varam večeras bi trebalo da bude 3.10. Tricia Tanaka is dead (Hurley centrična), pošto je sinoć bila Stranger in a strange land - o Džekovim tetovažama :roll:.
Najbolje pročitaj ovde, bolje i detaljnije je objašnjeno i prepričano nego što bi bilo ko od nas to učinio:
http://www.lostpedia.com/wiki/Tricia_Tanaka_Is_Dead

Najbolji momenat je Hurley/Sawyer zagrljaj:heart: , posebno imajući u vidu kako će se njihov odnos kasnije razvijati.
SawyerHurley-1.gif

I da, scena sa meteorom....:hahaha:

Pa sad, nikad se ne zna, to što za ovo sa putovanjem postoji jednostavnije objašnjenje. ne znači da ne postoje ti portali na Ostrvu... Ko zna. Možda ćemo tako nešto videti u sledećoj sezoni.

Ja sam samo obično za jednostavnije objašnjenje kad postoji, pošto je Lost već ionako dovolijno komplikovan i dovoljno se čudnih stvari dešava, nema potrebe da još komplikujemo dalje. :)

Inače, samo da se zna da razgovor o Twin Peaks i nije toliko off-topic: :D

http://spoilerslost.blogspot.com/2008/12/damon-lindelof-and-carlton-cuse-chat.html

"Remember those?" :lol: Ja i dalje programiram VCR da mi snima serije kad nisam tu. Je l zna neko neki bolji i jednostavniji način? Ne verujem. :) Sigurno je jednostavnije nego da sve živo skidam sa neta.

Blago tebi,meni je video izumreo jos od kad tako da sam osudjena na skidanje sa neta:(..
Imam milion kaseta sa delovima nekih serija,filmova,emisija i pesama,to mu dodje ko dokument mog odrastanja,i dusu bih prodala da mogu ponovo da ih pustim i odgledam...:sad2:
Njie isto kad sve to skines sa neta,ovo ima svoju draz al da mi i radi video sumnjam da bi te kasete bile funkcionalne..Zbogom uspomene:bye:;)

Čitam unazad nekoliko strana vaše teorije i sve su veoma zanimljive, ali moram čisto da vam predočim da ne očekujete previše. Serije koje su tako extra interesantne i kvalitetne kao što je Lost se obično završe nezadovoljavajućim krajem za gledaoce. Obično očekivanja budu velika, napetost raste, a scenaristi zbrze kraj i ostave mnoge nedoumice nerešenim (za potencijalni sequel ili film).
Jeste,to je tacno ali ja nisam nesto sigurna da ce tim putem i Lost da odluta..
Lost se mnogo zakomlikovao od prve epizode ali i dalje se drzi svoje poente,nije previse odlutao i sto je za najvecu pohvalu,svakom epizodom dobija na svom smislu i sustini dok je kod drugih serija takvog tipa obratno.
Nazovite me patoloski optimisticnom ali mislim da ce epizode postati sve bolje i bolje i da nas mnogo toga ceka sto nije nimalo razocaravajuce...:)

Back