TimeTravellingBunny
Ističe se
- Poruka
- 2.215
Prestupnici? O cemu pricas?Da,Jack nije bio na listi..Mada meni nije jasna ta lista uopste,pogotovo ljudi sto su bili na njoj..Nekako,kasnije kad razmislis,ima smisla da se na njoj nadju neki ljudi koji mogu da urade nesto za to ostrvo i uopste za tu ''organizaciju'',npr.-Locke a ispalo je da su se nasli ljudi koji u principu ''nisu dobri'' tj. prestupnici...Sta su hteli sa njima da rade?Da eksperimentisu...Sumnjam bas da bih i poubijali da je sve islo kako trba.
I to otimanje dece.To mi je jos veca nebuloza..
Dobijam kompleks od vas ljudi,toliko ste upuceni i znate sve zivo sto postoji na internetu a vezano je za Lost a ja kao kuburim sa tim sto sam dvaput odgledala seriju i cackam po mozgu neke svoje teorije i pitanja da bih se ukljucila u ''razgovor''...Ne ide
.
Nije u redu.
Jedini za koga znamo da je na tzv. Jacobovoj listi je Locke... mozda i deca.... Ovi Tailisi koje su oteli su bili na listi, ali to vec ne kapiram, zasto bi to zvali "Jacobova lista" kad ju je sastavljao Goodwin, pa jos su navodno raspravljali on i Ben da li Ana Lucia treba da bude na njoj ili ne. A Ethan, koliko razumem, nije ni stigao da sastavi listu.
Da ne mislis mozda na listu koju su Othersi dali Michaelu? To nije imalo veze sa Jacobom ili onom drugom listom, to je bio samo Benov kratkorocni plan da dovede Jacka da ga operise, a Kate i Sawyer su bili tu da mu pomognu u emotivnoj manipulaciji Jackom... Hurley, to smo vec videli, zato da obavesti ostale, posto je on bio osoba koja je obicno bila zaduzena za slicne stvari i posto su mu svi u kampu verovali.
Poslednja izmena:
,toliko ste upuceni i znate sve zivo sto postoji na internetu a vezano je za Lost a ja kao kuburim sa tim sto sam dvaput odgledala seriju i cackam po mozgu neke svoje teorije i pitanja da bih se ukljucila u ''razgovor''...Ne ide

,malo mi je brutalno i podseca me na neke sektaske nacine...Bez obzira koliko taj covek je zasluzivao da umre.Ne znam,imam neki osecaj da je to Benovo maslo i i izmisljotina,deluje mi kao da nije verovao da ce on to uciniti a sigurno nije hteo da Lockese pridruzi njima.Pa ugrozen od strane Locka,stavlja to kao uslov...