Lost / Izgubljeni

Omiljeni lik u Izgubljenima mi je

• Dzek Separd

• Dzon Lok

• Dzejkob

• Daniel Faradej

• Ben Lajnus

• Sajid Dzara

• Kejt Ostin

• Hugo Rejes ''Harli''

• Dzejms Ford ''Sojer''

• Richard Alpert

• Dezmond Hjum

• Dzulijet Burk

• Majls Strom

• Carls Vidmor

• neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Nije to promo za 5. sezonu, to su napravili fanovi od delova predhodinh epizoda.
Ako bolje pogledas vidis da je postavljeno jos pre 5 meseci, i da pise kako 5. sezona pocinje 4. februara, a to nije tacno. Pocinje negde u januaru, jos nisu objavili tacan datum.
Takodje, jos uvek ne postoji zvanicni trejler, samo ovo sto su pravili fanovi!

eto..ja sam na poslu...i tako...
ako nekoga ne mrzi da preprica ovu epizodu kada se zavrsi....i tako :)

Bila je prica o Harliju,kako je dobio na lotou kad je upotrebio one brojeve.
Od tada ga tera baksuz,nasao je na papiru od Francuskinje te brojeve, pa misli da se avion srusio zbog njega.
Odlazi u sumu da nadje Francuskinju i ona mu potvrdjuje da brojevi nose prokletstvo.
:)

Tako je uvek za vecinu serija... Pa se svi naloze da su pravi trejleri... Ja cu do januara da uvenem!!! :D
Da, ali to je veoma lako razlikovati...
Na kilometar se vidi je li u pitanju oficijelni ili fan made trejler.
Ovde je recimo losa grafika, glupi natpisi, a nema ni jedne nove scene, vec samo inserti iz predhodnih, zvanicni trejler nikad ne bi tako izgledao.

Meni je Locke totalno gotivan lik. I naravno posel desmonda mi je prvi na listi omiljenih... pa zatim idu faraday pa onda tek ostali... i naravno Mr.Eko koji bi mi mozda bio i omiljeni da je ostao da glumi
Lok je i meni sasvim ok.
Imao je neke poteze, koji su na prvi pogled delovali nelogicno i nisu naisli na odobravanje kod publike...
Ipak, vremenom smo videli da je imao dobre razloge za sve sto je uradio. Tako i mnoge druge stvari u Lostu na prvi pogled deluju nelogicno, dok kasnije ne vidimo pozadinu svega toga.
Imao je jednu sjajnu epizodu pred kraj 4. sezone, gde se otkrivaju mnoge stvari iz njegovog zivota, sta je sve preziveo, i kako je od rodjenja bio "poseban".
Najzanimljiviji, pa samimm tim na neki nacin i omiljeni lik mi je postao Ben.
Najdosadniji je Dzek, bez premca!

Izgleda da je ipak Džek najomraženiji. Moram priznati da i meni užasno ide na živce njegova opsesivna potreba da sve kontroliše, a istovremeno je veoma uskouman i zadrt. Još kad krene da pravi one šizofrene face, kad onako trepće...:otkacio:
mada pomalo mi se dopada ona grunge verzija Džeka iz četvrte sezone što sluša Gouge away u kolima :cool:
nekako je manje napet otkada je postao tabletoman i alkoholičar :D
Ipak, čim inspiriše tolike reakcije, pa makar i negativne, znači da je kvalitetan lik. Ne bi serija bila ista bez njega!
Meni su omiljeni Ben, Lok, Sojer, Said i od novijih Majls. Primećujem da nemam omiljeni ženski lik....:think:

Said mi je najpozitivniji lik. Kejt mi je potpuno nekako bezlichna, mislim da su mnogo bolje mogli da je urade a ni Dzulijet mi nije najsjanija, al mi je San odlichna. Kao i Jin. Oni su mi super par u celoj seriji. Ben je sjajno odradjen, odlichan lik, zanimljiv i nepredvidiv. Odlichan gluma s njegove strane...
Dezmond je faca, super dodatak seriji. I Harli mi je simpatichan...
Kler mi je potpuno bzvz, ni gluma joj nije najsjanija...
Al svi su uglavnom super uklopljeni.
E sad, ja imam jedno pitanje, koje ide pod spoiler:
Onaj lik, koji je dolazio sa Itanom kod Dzulijet da je vrbuje za Darmu, on je prvobitno bio domorodac na ostrvu pa je onda Ben pobio sve svoje ljude, pa su kao oni postali Darma opet. Elem, taj lik ne stari. Mislim, on se pojavio kad je Lod bio klinac, u onoj hraniteljskoj porodici, potpuno isti kao i posle 30ak godina. U chemu je stvar?

Jaoj da, Richard Alpert! Ja njega obožavam!Nažalost, ko (ili šta) je on još uvek nije detaljno objašnjeno.
Ali kažu da će se učestalije pojavljivati u petoj sezoni, pa će valjda razraditi njegov lik. Pročitala sam negde da će u početnim epizodama "uvoditi" Loka u neke od tajni i osobenosti ostrva. Dakle, logičan nastavk tamo gde je priča stala...:klap:
Slažem se sa tobom za Sun & Jin. :super:

Jaoj da, Richard Alpert! Ja njega obožavam!Nažalost, ko (ili šta) je on još uvek nije detaljno objašnjeno.
Ali kažu da će se učestalije pojavljivati u petoj sezoni, pa će valjda razraditi njegov lik. Pročitala sam negde da će u početnim epizodama "uvoditi" Loka u neke od tajni i osobenosti ostrva. Dakle, logičan nastavk tamo gde je priča stala...:klap:
Jao, koliko me to nervira. :)
Taman pomislish kako si provalio ko su ti The Others, i onda se pojavi pricha da su i za vreme prave Darme postojali josh neki The Others. A u tri lepe, nema kraja!!!

Meni je Said tamo najnormalniji i najrazumniji lik od svih.
A i povalio je Shenon, svaka mu cast :cool:
E jeste... Napalila sam kevu na seriju, prvi put u zivotu i zena otkachila za njim. :lol: ˝Kako je smiren, kako je pametan, kako je lukav, bash je baja, malo je nizak al nema veze, dobro je gradjen...˝. :lol: Smeh!!
Jaooo, meni je Shenon bila bljax. Uglavnom zbog ponashanja... A dobro, to je bilo poenta njenog lika. Al zato scena kad ju je ona kravetina ubila! :( :cry: Keva se tri dana nije mogla oporaviti! :lol:

Back