mimus
Aktivan član
- Poruka
- 1.489
Pogledala sam je par puta...Pa nije losa...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad počinje peta sezona? Na kraju četvrte pola stvari je ostalo nerazjašnjeno... Šta je bilo sa ostrvom i slično...
NIsam znao da se pojavio zvanicni promo, daj link.
zasto nece sada...evo ti pa probajKad počinje peta sezona? Na kraju četvrte pola stvari je ostalo nerazjašnjeno... Šta je bilo sa ostrvom i slično...
To nije promo za 5.sezonu.Znas kako,ja sam gledala jutros na you tubu...medjutim sad nece da mi otvori[YOUTUBE][/YOUTUBE]https://www.youtube.com/watch?v=DJlowv_sxOszasto nece sada...evo ti pa probaj

eto..ja sam na poslu...i tako...
ako nekoga ne mrzi da preprica ovu epizodu kada se zavrsi....i tako![]()

Da, ali to je veoma lako razlikovati...Tako je uvek za vecinu serija... Pa se svi naloze da su pravi trejleri... Ja cu do januara da uvenem!!!![]()
Lok je i meni sasvim ok.Meni je Locke totalno gotivan lik. I naravno posel desmonda mi je prvi na listi omiljenih... pa zatim idu faraday pa onda tek ostali... i naravno Mr.Eko koji bi mi mozda bio i omiljeni da je ostao da glumi
tkacio:

na nemacki fox pocela 4 sezona evo sad gledam kako ona doktorka treba da ode na ostrvo ...popi dzus na eks i pade u nesvest
)))Jao, koliko me to nervira.Jaoj da, Richard Alpert! Ja njega obožavam!Nažalost, ko (ili šta) je on još uvek nije detaljno objašnjeno.
Ali kažu da će se učestalije pojavljivati u petoj sezoni, pa će valjda razraditi njegov lik. Pročitala sam negde da će u početnim epizodama "uvoditi" Loka u neke od tajni i osobenosti ostrva. Dakle, logičan nastavk tamo gde je priča stala...
E jeste... Napalila sam kevu na seriju, prvi put u zivotu i zena otkachila za njim.Meni je Said tamo najnormalniji i najrazumniji lik od svih.
A i povalio je Shenon, svaka mu cast
˝Kako je smiren, kako je pametan, kako je lukav, bash je baja, malo je nizak al nema veze, dobro je gradjen...˝.
Smeh!!
Keva se tri dana nije mogla oporaviti! 
Koga bre?kako bese ono bilo u prve epizode kolko se secam zakopali onog i njegovu sestru jer su mislili da su mrtvi i tako se i zavrsilo ili ???