- Poruka
- 47
rale77:da ali kolko sam cuo ova poslednja tri bi trebala da imaju po 16 epizoda
i ja sam cuo da ce po 16
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
rale77:da ali kolko sam cuo ova poslednja tri bi trebala da imaju po 16 epizoda
lavica26:Ja sam odgledala do 23 epizode 3.serijala. Zna li neko sta je posle...
lavica26:Ja sam odgledala do 23 epizode 3.serijala. Zna li neko sta je posle...
I moja maca se zove Cicos Macos.cicos - macos:I ja sam odgledala sve tri sezone. Jeste culi da se serija zavrsava 2010???? Mislim, ko ce da ceka do tada!
Mislim da nema potrebe, sve te specijalne epizode su rekapitulacija, tako nas je i 'the answers' pred finale 3. sezone (uz pricu autora serije) podsetio sta se sve do tad desavalo...Slobodance:A "vredi" li da se MUČIM da skidam (mučim--zbog brzine koju imam na netu) nešto
od onih epizoda 99 ?
Recimo "Answers" ?
Pozdrav svima !!!
Upravo gledam treci serijal...negde sam na pola...
Jack izgleda bolje nego ikada... ima odredjenih sceni gde je mmmmmmmmm
Sawyer isto...radili su malo na tome, ali nekako mi je bolji bio 1-2 serijal jer ima misterije
a ovo sada deluje kao stanica za gentetsku-biolosku i ostalu oplodnju ....globalna zavera i tako to
Kazu da se 3 serijal fenomenalno zavrsava...
Gledao sam 3 epizode Nego kako oni to da se zagube u 21. veku. Nesto mi to ne ide.
Ostrvo je bilo neka vrsta savremene Nojeve barke gde bi odabrani docekali eventualnu propast sveta...Ma bre smejurija. Ako su nestali sa radara i pali pa znaci tu su negde u krugu od 50 km sto je za danasnje standarde smejurija da se pronadju ili preko satelita ili na drugi nacin.
A ako su nestali sa radara i onda leteli jos 1000 km onda je to vec teska naucna fantastika.
Nije losa serija ako se ne razmislja o ovim cinjenicama a ako se razmislja onda je smesna.