Lost / Izgubljeni

Omiljeni lik u Izgubljenima mi je

• Dzek Separd

• Dzon Lok

• Dzejkob

• Daniel Faradej

• Ben Lajnus

• Sajid Dzara

• Kejt Ostin

• Hugo Rejes ''Harli''

• Dzejms Ford ''Sojer''

• Richard Alpert

• Dezmond Hjum

• Dzulijet Burk

• Majls Strom

• Carls Vidmor

• neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
I najmanje 5 novih likova, naravno neki ce tu biti samo na par epizoda, a neki ce se prikljuciti standardnoj postavi...

Prilozi

• 5-faces-scan.gif
    5-faces-scan.gif
    68 KB · Pregleda: 18
Slobodance:
A "vredi" li da se MUČIM da skidam (mučim--zbog brzine koju imam na netu) nešto
od onih epizoda 99 ?
Recimo "Answers" ?
Pozdrav svima !!!
Mislim da nema potrebe, sve te specijalne epizode su rekapitulacija, tako nas je i 'the answers' pred finale 3. sezone (uz pricu autora serije) podsetio sta se sve do tad desavalo...

LOST je odlicna serija...
Pocela sam da gledam prosle nedelje, kao `pogledaj jednu dve pa ako ti se svidja,trazi jos` , tako da za nedelju dana sam usla u 2 sezonu
Kombinacija Robinzona, X files i npr Plaze je odlicno uradjena. Pored toga ima par `substories` koje su dobre.
Flesbekovi su kod Lock-a i Jack-a odlicni. I oni su odlicni glumci. Pohvale i Miri F :) posle Lepote poroka zena odradila jako zahtevnu ulogu :)

Блах, кол'ко сте ви далеко одмакли :p Синоћ се мало разјаснило ко су "они", ко су стари острвљани, а ко нови... Погибе она мала буржујка што је са Саидом била :(

Upravo gledam treci serijal...negde sam na pola...
Jack izgleda bolje nego ikada... ima odredjenih sceni gde je mmmmmmmmm
Sawyer isto...radili su malo na tome, ali nekako mi je bolji bio 1-2 serijal jer ima misterije :)
a ovo sada deluje kao stanica za gentetsku-biolosku i ostalu oplodnju ....globalna zavera i tako to :)
Kazu da se 3 serijal fenomenalno zavrsava...

Upravo gledam treci serijal...negde sam na pola...
Jack izgleda bolje nego ikada... ima odredjenih sceni gde je mmmmmmmmm
Sawyer isto...radili su malo na tome, ali nekako mi je bolji bio 1-2 serijal jer ima misterije :)
a ovo sada deluje kao stanica za gentetsku-biolosku i ostalu oplodnju ....globalna zavera i tako to :)
Kazu da se 3 serijal fenomenalno zavrsava...

A где то гледаш трећи серијал?

Gledao sam 3 epizode Nego kako oni to da se zagube u 21. veku. Nesto mi to ne ide.

Пре него што су пали нестали су са радара и прекинута је свака комуникација са аеродромом... сва техника пукла, и у суштини, они нису атерирали, него буквално пали. А да не причамо о томе да су скренули са курса неких 1000 километара...

Ma bre smejurija. Ako su nestali sa radara i pali pa znaci tu su negde u krugu od 50 km sto je za danasnje standarde smejurija da se pronadju ili preko satelita ili na drugi nacin.
A ako su nestali sa radara i onda leteli jos 1000 km onda je to vec teska naucna fantastika.
Nije losa serija ako se ne razmislja o ovim cinjenicama a ako se razmislja onda je smesna.

Ma bre smejurija. Ako su nestali sa radara i pali pa znaci tu su negde u krugu od 50 km sto je za danasnje standarde smejurija da se pronadju ili preko satelita ili na drugi nacin.
A ako su nestali sa radara i onda leteli jos 1000 km onda je to vec teska naucna fantastika.
Nije losa serija ako se ne razmislja o ovim cinjenicama a ako se razmislja onda je smesna.
Ostrvo je bilo neka vrsta savremene Nojeve barke gde bi odabrani docekali eventualnu propast sveta...
Samo malo ljudi je znalo za to, Alvar Hanso, De Grosovi i jos nekoliko njih.
Na ostrvu su u vise stanica vrseni razni eksperimenti, ali sve je krenulo naopako zbog sukoba sa domorodcima.Da ne objasnjavam sad sve u detalje, bitno je da ostrvo ne moze naci niko iz spoljnog sveta jer je nevidljivo na radarima, nalazi se negde u sred okeana.Mnogi zele da se dokopaju ostrva a o tome cemo saznati vise u 4. sezoni...
I da, zalazi u SF u mnogim delovima...

Back