Lost / Izgubljeni

Omiljeni lik u Izgubljenima mi je

• Dzek Separd

• Dzon Lok

• Dzejkob

• Daniel Faradej

• Ben Lajnus

• Sajid Dzara

• Kejt Ostin

• Hugo Rejes ''Harli''

• Dzejms Ford ''Sojer''

• Richard Alpert

• Dezmond Hjum

• Dzulijet Burk

• Majls Strom

• Carls Vidmor

• neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Pa nisam gledao, jel ima na pinku serije ili ne? Zadnju sam gledao kad su oteli klinca sa splava, a posle nista........ako ima neko na dvd ili obicnom cd sve (ili nekoliko) epizoda, neka se javi da mi poshalje nekako

Ivan015:
Znaci sad nema losta na pinku? kad ce biti, plz za informacije?

Ovako evo vam moje teorije, sto se tice brojeva:
Ili su u pitanju godine likova, recimo da ce kada odu sa ostrva beba imati 4god, pas 8god, decak mozda 15-16, itd, nisam siguran koliko sad imaju god, ali to je moguce

Drugo sta je zanimljivo, obratite paznju na to koliko se godina vrti snimak od francuskinje, ja mislim da je 16, a 4 8 15 16 23 42 pa sad vidite neshto tog tipa je u pitanju

Ako neko ima nebitno koliko serija, kod sebe, ali sa prevodom, neka mi se javi, pa da mi poshalje, u napred hvala

Ma to nema blage veze sa smislom....
Je ste primetili mozda da je proizvod brojeva 4 ,8,15,16,23,42=7418880=Broj koji se pojavio na kompu od onih rusa kada su otkrili elektromagnetno polje (ili sta vec)
a da je zbir 4+8+15+16+23+42=108 odnosno broj od koga pocinje countdown(odbrojavanje)->I to moze nesto da znaci mozda

Hoće li neko da mi kaže koliko epizoda ima u
drugoj sezoni ?
Ja trenutno gledam drugu sezonu na hrvatskoj "Nova TV "
ali nekako traljavo funkcioniše kablovska pa pola epizode
ne vidi se ništa.
Jel to zadnja epizoda u drugoj sezoni sa tim "pogledima"
između Kejt i Majkla i Džeka ? Koja je 20-a ili ih ima 24 ?

Slobodance:
Hoće li neko da mi kaže koliko epizoda ima u
drugoj sezoni ?
Ja trenutno gledam drugu sezonu na hrvatskoj "Nova TV "
ali nekako traljavo funkcioniše kablovska pa pola epizode
ne vidi se ništa.
Jel to zadnja epizoda u drugoj sezoni sa tim "pogledima"
između Kejt i Majkla i Džeka ? Koja je 20-a ili ih ima 24 ?
Druga sezona ima 23 epizode, poslednja "Live Together, Die Alone"(Desmond-centric) je dupla, pa je moguce da je podele na dve tako da bude 24.To je ta kako kazes "sa pogledima" mada se u epizodi desavaju mnogo bitnije stvari od tih pogleda.
20 epizoda"Two For The Road"(Ana Lucia-centric) je takodje odlicna.

Odgledala sam i ono sto je prikazano od trece sezone ,stvarno su poceli da zavlace,dosta novih stvari i informacija vezanih za ostrvo,rodila se i nova ljubav :),neki likovi su i poginuli ,ma dosta toga se izdeshavalo
ako vas zanima pitajte

Da, od 7. februara krecu nove epizode u Americi, termin je pomeren za 10 navece po njihovom vremenu, ali nama koji skidamo sa neta sutradan to nista i ne znaci...
Inace, stvarno su malo preterali sa ovih 6 epizoda, ali svi ocekuju da ce ostatak trece sezone biti bolji, videcemo...Bitno je da ostalih 16 epizoda ide bez pauze. :)
7. epizoda "Not in Portland" otkrice nam nesto vise o Juliet, tj. videcemo njene flesbekove...

sad sam bas pogledao 7 i 8 epizodu ...jako su dobre par stvari otkriveno dosta toga se jos vise zakomplikovalo....kako je Dzuli zavrsila na ostrvu,sta se desilo sa Sojerom i Kate,kako se Henry izvukao ....8 epizoda otkriva nam neverovatnu pricu koja se odirala u dezmondovoj glavi posle okretanja kljuca ...ili se mozda stvarno desila zbog ceka on vidi buducnost...........misterija se nastavlja

Da, dobre su nove epizode...
Hmm, sad ta 8. je bas zainteresovala mnoge, opet se pojavljuju one teorije da na ostrvu vreme ne tece jednako kao i van njega, a sa najavama producenata da ce prica krenuti u malo drugacijem pravcu, to i nije tako nemoguce...Nego, ja bas nisam pobornik te teorije.9. epizoda mi i nije bila nesto, nije ispalo nista specijalno zanimljivo oko Dzekovih tetovaza, jedino Izabel deluje kao zanimljiv lik...
Sledece epizode ce valjda biti bolje, videcemo Hurlijev i Saidov flesbek, a saznacemo i kakva je veze izmedju Darma inicijative i 'othersa'.

Back