Pa nisam gledao, jel ima na pinku serije ili ne? Zadnju sam gledao kad su oteli klinca sa splava, a posle nista........ako ima neko na dvd ili obicnom cd sve (ili nekoliko) epizoda, neka se javi da mi poshalje nekako
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ivan015:Znaci sad nema losta na pinku? kad ce biti, plz za informacije?
Ovako evo vam moje teorije, sto se tice brojeva:
Ili su u pitanju godine likova, recimo da ce kada odu sa ostrva beba imati 4god, pas 8god, decak mozda 15-16, itd, nisam siguran koliko sad imaju god, ali to je moguce
Drugo sta je zanimljivo, obratite paznju na to koliko se godina vrti snimak od francuskinje, ja mislim da je 16, a 4 8 15 16 23 42 pa sad vidite neshto tog tipa je u pitanju
Ako neko ima nebitno koliko serija, kod sebe, ali sa prevodom, neka mi se javi, pa da mi poshalje, u napred hvala
to je već davno provaljenoFFriend:a da je zbir 4+8+15+16+23+42=108 odnosno broj od koga pocinje countdown(odbrojavanje)->I to moze nesto da znaci mozda
Ivan015:ima lii ko sa prevodom da poshalje?
Druga sezona ima 23 epizode, poslednja "Live Together, Die Alone"(Desmond-centric) je dupla, pa je moguce da je podele na dve tako da bude 24.To je ta kako kazes "sa pogledima" mada se u epizodi desavaju mnogo bitnije stvari od tih pogleda.Slobodance:Hoće li neko da mi kaže koliko epizoda ima u
drugoj sezoni ?
Ja trenutno gledam drugu sezonu na hrvatskoj "Nova TV "
ali nekako traljavo funkcioniše kablovska pa pola epizode
ne vidi se ništa.
Jel to zadnja epizoda u drugoj sezoni sa tim "pogledima"
između Kejt i Majkla i Džeka ? Koja je 20-a ili ih ima 24 ?
milenkos:Čini li se to meni ili je policajac-dečko Kejt u 6.epizodi treće sezone isti
glumac kao onaj "drugi" kako se beše zvao Itan ,pojavio se još u prvoj sezoni ?
cicos - macos:I ja sam odgledala sve tri sezone. Jeste culi da se serija zavrsava 2010???? Mislim, ko ce da ceka do tada!
Divac27:da trebalo bi 2010 bice ukupno 6 serijala
Prelepi:jel gleda neko i dalje ovu seriju?? Da li se zavrsila na pinku? Oce li se pustati opet...skinuo sam tri serijala sa prevodima i sve odgledao za 20 danaKoja sezona se davala na pinku??