Miki 13991
Veoma poznat
- Poruka
- 11.546
Шта фали СФ-у? А Еве... Евангелин... Лили... ваааааа
Њој не фали ништа, ама баш... ништа...
О'ћу на острво
Само с њом

О'ћу на острво

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ja cu isto mozda ...jednog dana...
Ajde pojasni malo to "naivna", u kom smislu?Meni je ova serija prijatna.Nije neshto extra,ali daleko je od loshe.Po nekad preteruju sa akcijom i malo je naivna,to su joj jedine mane.
Kako da zavrse seriju kad nismo dobili odgovore na glavna pitanja, na sta bi to licilo?Trebali su da zavrse seriju trecom sezonom. Sta ce to da se desava u cetvrtoj, da se vrate na ostrvo?
Deshava se avionska nesreca i avion pada na neko nepoznato "pusto" ostrvo.Preziveli ubrzo shvataju da nisu sami na ostrvu.Ajde pojasni malo to "naivna", u kom smislu?
I kako preteruju sa akcijom, jel mi pricamo o istoj seriji?
Ovde je bas akcenat na genijalnoj prici a nikako na akciji, predpostavljam da ne pratis redovno...
Ima dosta naivnih dogadjaja...nije pricha naivna ili neshto u tom smislu.Ajde pojasni malo to "naivna", u kom smislu?
Ovde je bas akcenat na genijalnoj prici a nikako na akciji, predpostavljam da ne pratis redovno...
Imam je na diskovima i gledam je chesto...Ajde pojasni malo to "naivna", u kom smislu?
Ovde je bas akcenat na genijalnoj prici a nikako na akciji, [B}predpostavljam da ne pratis redovno...[/B]
Sto se deres? Gde ti vidis spoiler? Samo sam pitao sta ce da se desi u cetvrtom serialu.
U tome i jeste fora, nije u pitanju naivnost nego misterija.Deshava se avionska nesreca i avion pada na neko nepoznato "pusto" ostrvo.Preziveli ubrzo shvataju da nisu sami na ostrvu.
Ima dosta naivnih dogadjaja...nije pricha naivna ili neshto u tom smislu.
Imam je na diskovima i gledam je chesto...
U tome i jeste fora, nije u pitanju naivnost nego misterija.
Mnoga pitanja jos stoje neodgovorena, kao npr. sta je tacno ostrvo?
Videli smo da ostrvo ima neke moci, bolesni bivaju izleceni i slicno...
Ovo je jedna od retkih serija koju ne mozes delimicno pratiti, ili pratis sve od pocetka, sa posebnim akcetom da tetaljima koji u prvi mah mogu izgledati naivno ali veruj mi da nisu, ili ne pratis uopste.U tome i jeste najveca fora i resenje mnogih misterija, u detaljima.
Potrazi na internetu detalje, sitnice, videces da imaju dublje znacenje i da je sve povezano.
Postoji gomila sto zvanicnih sto nezvanicnih sajtova...
pogledao sam prve tri epizode i jesu li na kraju otisli s tog ostrva