Truman
Elita
- Poruka
- 23.969
Meni John Locke.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Кејт
Уз њу Сојер, Харли, Чарли, ова нова полицајка, Ана, господин Еко...
Па добро, гости могу поново да дођу![]()
Ej ljudi gde bih ja to mogao da skinem? Samo da nije preko torenta...
Trebali su da zavrse seriju trecom sezonom. Sta ce to da se desava u cetvrtoj, da se vrate na ostrvo?
Logichno je...![]()
Ok. Poslednja scena izgleda kao da su otisli sa ostrva, jedino sto ja ne verujem da su svi otisli sa ostrva.
To je za njih buducnost. Za nas nije. Za nas je sadasnjost. Moja teorija je da je tu neki zajeb oko vremena. Da na ostrvu vreme protice mnogo sporije. Tj. da svaki put kada su uneli brojeve i vratili counter na 108 tada se i svaki put vreme na ostrvu vratilo za 108 necega unazad (minuta,sati...). To je samo moja teorija. Doduse Carlton i Damon su rekli da svaka stvar na ostrvu moze da se objasni naucnim putem, tako da sta god mi padne na pamet pada u vodu. Aj nek mi naucno objasne SmokeMonster.
Cetvrta sezona ce svakako kao i peta i sesta imati po 16 epizoda.Do sad je zavrsena produkcija prvih 8, i do daljnjeg je prekinuta zbog strajka.Ovih 8 epizoda svakako krece u februaru, i jedino sto se moze desiti u zavisnosti od toga koliko strajk potraje je da svih 16 ne bude prikazanu u kontinuitetu, nego najpre tih 8 pa posle neke pauze i ostatak.Sve zavisi od strajka, koji po mnogim procenama ne moze trajati vise od 3-4 meseca...Inace cetvrta sezona koja pocinje da se emituje u februaru ce imati izgleda samo osam epizoda!!!!!!!!!! Strajk scenarista u Holivudu je kriv za takvu situaciju.