Lost / Izgubljeni

Omiljeni lik u Izgubljenima mi je

• Dzek Separd

• Dzon Lok

• Dzejkob

• Daniel Faradej

• Ben Lajnus

• Sajid Dzara

• Kejt Ostin

• Hugo Rejes ''Harli''

• Dzejms Ford ''Sojer''

• Richard Alpert

• Dezmond Hjum

• Dzulijet Burk

• Majls Strom

• Carls Vidmor

• neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
;)
Iznenadjenja nikad kraja!

Prilozi

• kmkiss2.jpg
    kmkiss2.jpg
    64,3 KB · Pregleda: 31
To je za njih buducnost. Za nas nije. Za nas je sadasnjost. Moja teorija je da je tu neki zajeb oko vremena. Da na ostrvu vreme protice mnogo sporije. Tj. da svaki put kada su uneli brojeve i vratili counter na 108 tada se i svaki put vreme na ostrvu vratilo za 108 necega unazad (minuta,sati...). To je samo moja teorija. Doduse Carlton i Damon su rekli da svaka stvar na ostrvu moze da se objasni naucnim putem, tako da sta god mi padne na pamet pada u vodu. Aj nek mi naucno objasne SmokeMonster.

To je za njih buducnost. Za nas nije. Za nas je sadasnjost. Moja teorija je da je tu neki zajeb oko vremena. Da na ostrvu vreme protice mnogo sporije. Tj. da svaki put kada su uneli brojeve i vratili counter na 108 tada se i svaki put vreme na ostrvu vratilo za 108 necega unazad (minuta,sati...). To je samo moja teorija. Doduse Carlton i Damon su rekli da svaka stvar na ostrvu moze da se objasni naucnim putem, tako da sta god mi padne na pamet pada u vodu. Aj nek mi naucno objasne SmokeMonster.

Oni za sad nisu ni otisli sa ostrva, to je samo flashforvard.

Inace cetvrta sezona koja pocinje da se emituje u februaru ce imati izgleda samo osam epizoda!!!!!!!!!! Strajk scenarista u Holivudu je kriv za takvu situaciju.
Cetvrta sezona ce svakako kao i peta i sesta imati po 16 epizoda.Do sad je zavrsena produkcija prvih 8, i do daljnjeg je prekinuta zbog strajka.Ovih 8 epizoda svakako krece u februaru, i jedino sto se moze desiti u zavisnosti od toga koliko strajk potraje je da svih 16 ne bude prikazanu u kontinuitetu, nego najpre tih 8 pa posle neke pauze i ostatak.Sve zavisi od strajka, koji po mnogim procenama ne moze trajati vise od 3-4 meseca...

Back