Miki 13991
Veoma poznat
- Poruka
- 11.546
Само дижем тему,не обраћајте пажњу на мене...хајде,хајде,разлаз нема шта да се види...тутањ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bice jos nekoliko sezona, treca je sigurna...tab503:a da li neko zna. Da li se drugom sezonom zavrsava serija i sve razjasnjava ili ce se snimati i treca sezona?
Da budem jasniji ja nisam jurio po netu drugu sezonu niti sam citao radnje druge sezone. Sacekacu da se prikazuje kod nas (od septembra koliko sam dobio informaciju) ali samo me zanima da li je sa drugom sezonom sve gotovo ili ce biti i trece.
rale77:Zanima me samo da nisu mozda Lock i Eko kojim slucajem preziveli najverovatnije nisu ali sta znas.
Sta vi mislite o tome?Prava je steta ako je Lock poginuo .......
Ma preziveli su garant i njih dvojica i Desmond...rale77:Zanima me samo da nisu mozda Lock i Eko kojim slucajem preziveli najverovatnije nisu ali sta znas.
Sta vi mislite o tome?Prava je steta ako je Lock poginuo .......
misko85:A sta kazete na ono sa Dzekom u poslednjoj sceni?
Mene bas interesuje sta im to znaci...
Mislim na onog lika na kraju, sto zove Desmodovu devojku i kaze:" Miss Widmore, it´ s us, I think we found it".maniaccc:Mislis na onaj pogled izmedju njega, Kate i Micheal-a?
Nema objasnjenja i za mnoge druge stvari, npr brojeve na svakom koraku...maniaccc:Haha, vidi stvarno.
Mada ne verujem da je to povezano.Osim ako to nije Dzekov brat blizanac, koji radi za Dezmondovu devojku, drugog objasnjenja nema.Ili ga bar ja ne vidim.
maniaccc:Haha, vidi stvarno.
Mada ne verujem da je to povezano.Osim ako to nije Dzekov brat blizanac, koji radi za Dezmondovu devojku, drugog objasnjenja nema.Ili ga bar ja ne vidim.
Ja bas nesto ne volim te teorije, pogotovo one sa stranih foruma...Imam osecas da su tamo ljudi optereceni time i tako besposleni smisljaju gomilu gluposti...maniaccc:Dobro, ali ipak ne verujem da je ovo povezano.
Bas bih voleo da vidim neke teorije o tome.
Ocigledno nisi gledsao drugu sezonu, brojevi se pojavljuju na svakom koraku...Ivan015:Znaci sad nema losta na pinku? kad ce biti, plz za informacije?
Ovako evo vam moje teorije, sto se tice brojeva:
Ili su u pitanju godine likova, recimo da ce kada odu sa ostrva beba imati 4god, pas 8god, decak mozda 15-16, itd, nisam siguran koliko sad imaju god, ali to je moguce
Drugo sta je zanimljivo, obratite paznju na to koliko se godina vrti snimak od francuskinje, ja mislim da je 16, a 4 8 15 16 23 42 pa sad vidite neshto tog tipa je u pitanju
Ako neko ima nebitno koliko serija, kod sebe, ali sa prevodom, neka mi se javi, pa da mi poshalje, u napred hvala