Lost / Izgubljeni

Omiljeni lik u Izgubljenima mi je

• Dzek Separd

• Dzon Lok

• Dzejkob

• Daniel Faradej

• Ben Lajnus

• Sajid Dzara

• Kejt Ostin

• Hugo Rejes ''Harli''

• Dzejms Ford ''Sojer''

• Richard Alpert

• Dezmond Hjum

• Dzulijet Burk

• Majls Strom

• Carls Vidmor

• neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
a da li neko zna. Da li se drugom sezonom zavrsava serija i sve razjasnjava ili ce se snimati i treca sezona?
Da budem jasniji ja nisam jurio po netu drugu sezonu niti sam citao radnje druge sezone. Sacekacu da se prikazuje kod nas (od septembra koliko sam dobio informaciju) ali samo me zanima da li je sa drugom sezonom sve gotovo ili ce biti i trece.

tab503:
a da li neko zna. Da li se drugom sezonom zavrsava serija i sve razjasnjava ili ce se snimati i treca sezona?
Da budem jasniji ja nisam jurio po netu drugu sezonu niti sam citao radnje druge sezone. Sacekacu da se prikazuje kod nas (od septembra koliko sam dobio informaciju) ali samo me zanima da li je sa drugom sezonom sve gotovo ili ce biti i trece.
Bice jos nekoliko sezona, treca je sigurna...
Inace odlicno finale druge sezone, fenomenalno...
Ja imam sve epizode do sada na dvd-u u divix formatu, pa ako je neko zainteresovan za neku razmenu nek se javi na pp.

rale77:
Zanima me samo da nisu mozda Lock i Eko kojim slucajem preziveli najverovatnije nisu ali sta znas.
Sta vi mislite o tome?Prava je steta ako je Lock poginuo .......

Ja bih voleo da je Locke preziveo jer je bas bio dobar lik, ali se zesce zaje8ao za dugmice :grin:.
Malo mi je nejasno Charlie-jevo ponasanje na kraju. :?
I zanima me kako ce da se izvuku iz onog sranya.Mislim da ce Michael nekako da im pomogne.

rale77:
Zanima me samo da nisu mozda Lock i Eko kojim slucajem preziveli najverovatnije nisu ali sta znas.
Sta vi mislite o tome?Prava je steta ako je Lock poginuo .......
Ma preziveli su garant i njih dvojica i Desmond...
Za Loka sam siguran 100%, previse je bitan lik da bi poginuo a i njegova prica je jos nedorecena.A sto se tice Majkla za njega je najavljeno da se nece pojavljivati sledece sezone, mozda samo u nekoj epizodnoj ulozi.Bice mnogo vise o the others-ima, pogotovo Alex, videcemo i njihove price.Bice i nekih novih likova...

A ono skros na kraju jel to bila Desmondova riba kad je pricala sa onim likovima koji su uhvatili neki signal ili sta vec to bas nisam skontao moguce da je ona povezana sa svim tim verovatno ce i ona da se pojavi u sledecoj sezoni posto je dosta zenskih poubijano

Ona riba na kraju epizode jeste Desmondova riba,i po mojim spekulacijama našla je lokaciju ostrva.
Citiram je iz ist epizode "If you have money,you can find anyone anywhere".
"Othersi" će imati važnu ulogu u trećoj sezoni,sa akcentom na Henrija i Alex.
Biće uvedeni novi likovi kao što je miško spomenuo,a ponovo po mom mišljenju desiće se još jedan pad aviona ili možda će se neko nasukati na ostrvo,mada će pre biti ono prvo.

maniaccc:
Mislis na onaj pogled izmedju njega, Kate i Micheal-a?
Mislim na onog lika na kraju, sto zove Desmodovu devojku i kaze:" Miss Widmore, it´ s us, I think we found it".
Ako bokje pogledate to je Džek, odnosno isti glumac samo zamaskiran kapom, naocarima i akcentom...a kao sto znamo nista u Lostu nije slucajno, tj. sve slucajnosti imaju neko znacenje, nije sve tek tako, a i svi oni su se manje vise sretali i ranije...
O ovome fanovi Losta najvise raspravljaju ovih dana...

Prilozi

• lost mistery.jpg
    lost mistery.jpg
    40,2 KB · Pregleda: 20
maniaccc:
Haha, vidi stvarno.
Mada ne verujem da je to povezano.Osim ako to nije Dzekov brat blizanac, koji radi za Dezmondovu devojku, drugog objasnjenja nema.Ili ga bar ja ne vidim.
Nema objasnjenja i za mnoge druge stvari, npr brojeve na svakom koraku...
Ima tu bas mnogo ovakovih detalja i sitnica, ko koga zna i pre nesrece, ja to slabo primecujem ali uvek mi neko skrene paznju.Inace producenti kazu da sve to ima smisla, i da ce se jednom sve kockice sklopiti...

maniaccc:
Dobro, ali ipak ne verujem da je ovo povezano.
Bas bih voleo da vidim neke teorije o tome.
Ja bas nesto ne volim te teorije, pogotovo one sa stranih foruma...Imam osecas da su tamo ljudi optereceni time i tako besposleni smisljaju gomilu gluposti...
Mada su se definitivno potvrdile one teorije da je elektromagnetizam jako bitan u celoj prici...
A sto se tice slucajnosti evo vam jedan link http://humpys.net/eegallery.php?season=2

Znaci sad nema losta na pinku? kad ce biti, plz za informacije?

Ovako evo vam moje teorije, sto se tice brojeva:
Ili su u pitanju godine likova, recimo da ce kada odu sa ostrva beba imati 4god, pas 8god, decak mozda 15-16, itd, nisam siguran koliko sad imaju god, ali to je moguce

Drugo sta je zanimljivo, obratite paznju na to koliko se godina vrti snimak od francuskinje, ja mislim da je 16, a 4 8 15 16 23 42 pa sad vidite neshto tog tipa je u pitanju

Ako neko ima nebitno koliko serija, kod sebe, ali sa prevodom, neka mi se javi, pa da mi poshalje, u napred hvala

Ivan015:
Znaci sad nema losta na pinku? kad ce biti, plz za informacije?

Ovako evo vam moje teorije, sto se tice brojeva:
Ili su u pitanju godine likova, recimo da ce kada odu sa ostrva beba imati 4god, pas 8god, decak mozda 15-16, itd, nisam siguran koliko sad imaju god, ali to je moguce

Drugo sta je zanimljivo, obratite paznju na to koliko se godina vrti snimak od francuskinje, ja mislim da je 16, a 4 8 15 16 23 42 pa sad vidite neshto tog tipa je u pitanju

Ako neko ima nebitno koliko serija, kod sebe, ali sa prevodom, neka mi se javi, pa da mi poshalje, u napred hvala
Ocigledno nisi gledsao drugu sezonu, brojevi se pojavljuju na svakom koraku...

Back