kako je nema? ja je odgledao jos pre nekoliko sati

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zasto neam Sojera u posednjih 3-4 epizode?

kako je nema? ja je odgledao jos pre nekoliko sati

nema jel'???Da, 8 je posvecena njemu (fala Bogu), ali jos uvek je nema...

Ja nisam ni proveravala kad nije bilo na isohunt.
 Ja nisam ni proveravala kad nije bilo na isohunt.  Skidam sad sa piratebay-a.
 Skidam sad sa piratebay-a. 
Na engleskom ima na TVsubtitles, najbolji su...јел има неко превод?
 Nikada ne stavljam nas. Pogledaj na podnapisi.com
 Nikada ne stavljam nas. Pogledaj na podnapisi.com

!
 !*******,momak radi po vas dan,plus jos on treba da odgleda ep.pa onda da je prevodi sto nimalo nije lako.i to jos radi za dz.tim ljudima sa prijevodi-online treba izlit biste u prirodnoj velicini od cistoga zlata,sve za bedza rade,imaju poslove,porodice,i jos prevode masu serija.svaka im cast kako sve postizu.Jos nema titla ,aco_coa se uspavao!

Al ne verujem da su se bas tako zaglibili
 Al ne verujem da su se bas tako zaglibilini almin ni aca-coa iz opravdanih razloga nijesu u mogucnosti da veceras prevedu novu ep.ipak se pojavio jedan prevod,pa ko oce nega ga iskoristi,ja cu cekat coin:
 !
 !uvek me je intrigiralo zasto ljudi prevode tako filmove i serije bez ikakve nadoknade? bas mi to cudno. ajde da barem dobiju neku satisfakciju.... a sto se samog losta tice uvek izadje engleski titl i uz njega 99% je jasno tako da stvarno nema nikakve potrebe za dodatnim srpskim titlom.
Skeeter-ov prevod je bolji!
uvek me je intrigiralo zasto ljudi prevode tako filmove i serije bez ikakve nadoknade? bas mi to cudno. ajde da barem dobiju neku satisfakciju.... a sto se samog losta tice uvek izadje engleski titl i uz njega 99% je jasno tako da stvarno nema nikakve potrebe za dodatnim srpskim titlom.

Nisamo mogao da nadjem prevod, ali za ovakve serije nije frka. Mislim, jeste u pocetku, ali kasnije se covek navikne...
 Nisamo mogao da nadjem prevod, ali za ovakve serije nije frka. Mislim, jeste u pocetku, ali kasnije se covek navikne...  A dobro je radi vezbe.
 A dobro je radi vezbe. 

Al sam vas zeznuo!
 Al sam vas zeznuo! 
 PA vi vidite.
 PA vi vidite.zato sto sam ja ultra-giga-megacar,kralj,prvak u skoku u dalj,kada udaram,udaram tesko kao malj,ja sam hirurg,plasticar,samo stavi potpis za tren oka mijenjam tvoj licni opis...buhahahahahhaa!!!Мени ни из џепа ни у џеп, али по чему је то бољи?