Rema_tebra
Primećen član
- Poruka
- 653
samo da kazem,ko ne zna,finale ce trajati 2 sata!
edit ebi ga zbog 2 posta za redom,istripovao mi se komp
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo i ja da prozborim koju...
Ja trenutno skidam preko torenta i to nađem epizodu od oko 140 Mb ,recimo na
"Piratu",i to sa mojom brzinom od 256 "začas" ga smanta ,od 2-3 sata...I ...?
I iskreno slika je super !
Zar je to strašno ? Ostaviš neka se skida,a ti lepo pogledaš neki drugi posao...
A skidao sam i sa Rapida ili sa MU i to nije jednostavno...Ja sam na Bežičnom
netu i (iskreno slabo se razumem u detalje) kada hoću sa Rapida najčešće ne može
jer imamo istu IP adresu svi koji smo kod tog provajdera,pa ne možeš više od jedne
stvari za 24 časa,pa...

On je bio vodja Othersa na terenu (kao pre njega Eloise ili kasnije Dogen), i delovao je prezivelima sa 815 kao "glavni", i u odnosu na njih je tada znao svasta... ali i u 3. sezoni smo vec saznali da nije on glavni nego Jacob, u Jacoba su se svi kleli (Mihail, na pr.)... A sad, posto su i ovi sa 815 svasta saznali, bili i u Dharmi, a pojavila se i Iliana i njena grupa, koji znaju vise, plus su stalno u dodiru sad bili sa Richardom i Othersima iz Hrama, vidi se da Ben nije jedini koji zna tajne, a ima i dosta sto on ne zna. (U odnosu na MIB, on je malo dete.)- Ovaj lik što glumi Bena je po meni stvarno sjajan,nekako najuverljiviji čini mi se,ali
u seriji mi nije baš jasno to da je on u prethodnim sezonama bio maltene glavni na ostrvu
i znao svakojake tajne a sad ispade da on zna manje od skoro svih ?
.IZVANREDNA
Evo i ja da prozborim koju...
Ja trenutno skidam preko torenta i to nađem epizodu od oko 140 Mb ,recimo na
"Piratu",i to sa mojom brzinom od 256 "začas" ga smanta ,od 2-3 sata...I ...?
I iskreno slika je super !
Zar je to strašno ? Ostaviš neka se skida,a ti lepo pogledaš neki drugi posao...
A skidao sam i sa Rapida ili sa MU i to nije jednostavno...Ja sam na Bežičnom
netu i (iskreno slabo se razumem u detalje) kada hoću sa Rapida najčešće ne može
jer imamo istu IP adresu svi koji smo kod tog provajdera,pa ne možeš više od jedne
stvari za 24 časa,pa...
Dakle neka skida kako ko hoće zar i za to da se rapravljamo ?A i ne smeta mi za
sve koji pitaju za linkove...Evo ja preporučujem "piratebay"...
!Hm, to je onda stvarno zeznuto.
Ja sam na ADSL-u, i skidam sa rapida i slicnih bezbroj puta dnevno. Ne moram ni da cekam ono kad kazu "cekajte 10 (ili 20) minuta pre nego sto dobijete pravo da ponovo skidate" posto znam foru, prekinem vezu i ponovo se ukljucim i on me onda ucita kao novu IP adresu.![]()
!Ako ti nije problem ,baci neki link na PP ...stvarno bih voleo da vidim gde ima epizoda od 140 mb!
...Poslato...
I za neograničeno skidanje sa RS valjda treba premium nalog ?
I ponovo za Bena,meni nije on gotivan lik već rekoh odlična gluma...
Ako ti nije problem ,baci neki link na PP ...stvarno bih voleo da vidim gde ima epizoda od 140 mb!
...Poslato...
I za neograničeno skidanje sa RS valjda treba premium nalog ?
I ponovo za Bena,meni nije on gotivan lik već rekoh odlična gluma...
kada hoću sa Rapida najčešće ne može
stvari za 24 časa,pa...
samo da kazem,ko ne zna,finale ce trajati 2 sata!
Hm, to je onda stvarno zeznuto.
Ja sam na ADSL-u, i skidam sa rapida i slicnih bezbroj puta dnevno. Ne moram ni da cekam ono kad kazu "cekajte 10 (ili 20) minuta pre nego sto dobijete pravo da ponovo skidate" posto znam foru, prekinem vezu i ponovo se ukljucim i on me onda ucita kao novu IP adresu.![]()
.Не треба ти налог кад имаш динамичку адресу, сваки пут кад рестартујеш везу добијеш нову адресу. Чак и кад имаш статичку адресу можеш да скидаш неограничено само мораш да чекаш 15 минута између скоро сваког скидања. Проблем је ако делиш адресу са више корисника код твог провајдера само један истовремено може да скида.
Не постоји такво ограничење да не можеш више од једном дневно. Постоји само ограничење да не могу два корисника истовремено скидати са исте адресе.
A na MEGA UPLOADU cekanje izmedju svakog parta 45 sec.

http://lostspoilers.wikia.com/wiki/General_Lost_Season_6_SpoilersNisam citao, ali odakle ti to? Samo sam preleteo pogledom.
kako kome.Pa nije neki strasan spoiler...![]()
Zasto neam Sojera u posednjih 3-4 epizode?
), ali jos uvek je nema...