Lost / Izgubljeni

Omiljeni lik u Izgubljenima mi je

• Dzek Separd

• Dzon Lok

• Dzejkob

• Daniel Faradej

• Ben Lajnus

• Sajid Dzara

• Kejt Ostin

• Hugo Rejes ''Harli''

• Dzejms Ford ''Sojer''

• Richard Alpert

• Dezmond Hjum

• Dzulijet Burk

• Majls Strom

• Carls Vidmor

• neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Evo i ja da prozborim koju...
Ja trenutno skidam preko torenta i to nađem epizodu od oko 140 Mb ,recimo na
"Piratu",i to sa mojom brzinom od 256 "začas" ga smanta ,od 2-3 sata...I ...?
I iskreno slika je super !
Zar je to strašno ? Ostaviš neka se skida,a ti lepo pogledaš neki drugi posao...
A skidao sam i sa Rapida ili sa MU i to nije jednostavno...Ja sam na Bežičnom
netu i (iskreno slabo se razumem u detalje) kada hoću sa Rapida najčešće ne može
jer imamo istu IP adresu svi koji smo kod tog provajdera,pa ne možeš više od jedne
stvari za 24 časa,pa...

Hm, to je onda stvarno zeznuto.

Ja sam na ADSL-u, i skidam sa rapida i slicnih bezbroj puta dnevno. Ne moram ni da cekam ono kad kazu "cekajte 10 (ili 20) minuta pre nego sto dobijete pravo da ponovo skidate" posto znam foru, prekinem vezu i ponovo se ukljucim i on me onda ucita kao novu IP adresu. :super:

- Ovaj lik što glumi Bena je po meni stvarno sjajan,nekako najuverljiviji čini mi se,ali
u seriji mi nije baš jasno to da je on u prethodnim sezonama bio maltene glavni na ostrvu
i znao svakojake tajne a sad ispade da on zna manje od skoro svih ?
.IZVANREDNA
On je bio vodja Othersa na terenu (kao pre njega Eloise ili kasnije Dogen), i delovao je prezivelima sa 815 kao "glavni", i u odnosu na njih je tada znao svasta... ali i u 3. sezoni smo vec saznali da nije on glavni nego Jacob, u Jacoba su se svi kleli (Mihail, na pr.)... A sad, posto su i ovi sa 815 svasta saznali, bili i u Dharmi, a pojavila se i Iliana i njena grupa, koji znaju vise, plus su stalno u dodiru sad bili sa Richardom i Othersima iz Hrama, vidi se da Ben nije jedini koji zna tajne, a ima i dosta sto on ne zna. (U odnosu na MIB, on je malo dete.)

Poslednja izmena:
Evo i ja da prozborim koju...
Ja trenutno skidam preko torenta i to nađem epizodu od oko 140 Mb ,recimo na
"Piratu",i to sa mojom brzinom od 256 "začas" ga smanta ,od 2-3 sata...I ...?
I iskreno slika je super !
Zar je to strašno ? Ostaviš neka se skida,a ti lepo pogledaš neki drugi posao...
A skidao sam i sa Rapida ili sa MU i to nije jednostavno...Ja sam na Bežičnom
netu i (iskreno slabo se razumem u detalje) kada hoću sa Rapida najčešće ne može
jer imamo istu IP adresu svi koji smo kod tog provajdera,pa ne možeš više od jedne
stvari za 24 časa,pa...
Dakle neka skida kako ko hoće zar i za to da se rapravljamo ?A i ne smeta mi za
sve koji pitaju za linkove...Evo ja preporučujem "piratebay"...

Ako ti nije problem ,baci neki link na PP ...stvarno bih voleo da vidim gde ima epizoda od 140 mb :think: !

Ja sam na ADSL-u, i skidam sa rapida i slicnih bezbroj puta dnevno. Ne moram ni da cekam ono kad kazu "cekajte 10 (ili 20) minuta pre nego sto dobijete pravo da ponovo skidate" posto znam foru, prekinem vezu i ponovo se ukljucim i on me onda ucita kao novu IP adresu. :super:

Dinamicka IP adresa ...mnogo dobra stvar za skidanje preko rapida ;) !

Izvinjavam se svima na off topic-u :) !

Мислим да у наредним епизодама до финала нећемо много сазнати а да ће онда у финалним бити све објашњено. Мислим да ће гледање те дупле епизоде пружити ужитак као 100 оргазама одједном. :D

Ako ti nije problem ,baci neki link na PP ...stvarno bih voleo da vidim gde ima epizoda od 140 mb :think: !

...Poslato...
I za neograničeno skidanje sa RS valjda treba premium nalog ?
I ponovo za Bena,meni nije on gotivan lik već rekoh odlična gluma...

Не треба ти налог кад имаш динамичку адресу, сваки пут кад рестартујеш везу добијеш нову адресу. Чак и кад имаш статичку адресу можеш да скидаш неограничено само мораш да чекаш 15 минута између скоро сваког скидања. Проблем је ако делиш адресу са више корисника код твог провајдера само један истовремено може да скида.

Poslednja izmena:
kada hoću sa Rapida najčešće ne može
stvari za 24 časa,pa...

Не постоји такво ограничење да не можеш више од једном дневно. Постоји само ограничење да не могу два корисника истовремено скидати са исте адресе.

samo da kazem,ko ne zna,finale ce trajati 2 sata!

edit ebi ga zbog 2 posta za redom,istripovao mi se komp

A cekaj kako 2 sata, 2 sata jedna epizoda, to jest zadnja ili ?

Naravno samo restartujes modem i nova adresa je tu, mada ja imam i premium (koji uskoro istice), al isto je...
A na MEGA UPLOADU cekanje izmedju svakog parta 45 sec :super:.

Не треба ти налог кад имаш динамичку адресу, сваки пут кад рестартујеш везу добијеш нову адресу. Чак и кад имаш статичку адресу можеш да скидаш неограничено само мораш да чекаш 15 минута између скоро сваког скидања. Проблем је ако делиш адресу са више корисника код твог провајдера само један истовремено може да скида.

Covek je sve objasnio.

Не постоји такво ограничење да не можеш више од једном дневно. Постоји само ограничење да не могу два корисника истовремено скидати са исте адресе.

Svakako.

Па тек што год...Само то -да имам премиум, па да имам брзину,па да не делим адресу...
А баш је то све присутно !
Ја сам код провајдера чини ми се међу првима се "пријавио" кад оно 100 испред мене...А колико
их има тек после...И што је најгоре и кад "заузмем" термин на Рапиду-деси се,јесте ретко,
да пукне веза...Ма није ни важно...Сналазимо се - како ко може...

znaci ovako...HUGE SPOILER ALERT!!!
Jacob will reveal what the island is. It is a four letter word with no "A" or "E" but has an "O." DarkUFO posted an image of a corked champagne bottle and said it was the answer to a huge mystery, leading many to believe the word is "cork." - cep od plute,zatvarac
dalje...u 15-oj epizodi koja nosi naziv across the sea-No series regulars appear in this episode!!! :worth:
1/Jacob and MIB are brothers in the year 23 AD. Claudia tells MIB she is his mother. Another woman tells young Jacob (from "The Substitute") that she killed their mother. Adult Jacob, in 43 AD, went to get firewood and returned to find his village burned to the ground. Later, young Jacob and MIB filmed a scene where Jacob wanted to join another group.
2/Young Jacob and MIB had a conversation on a log.
3/ A Caucasian blonde boy and two differently aged Caucasian black haired boys are being cast. Some suspect them to be Jacob and two differently aged versions of the Man in Black. An attractive, maternal Mediterranean woman is also being cast.
4/The Monster may get a flashback episode before the end of the series.
5/Cerberus is DHARMA's name for the Monster. The Monster will be explained, but not until the end of the show.
nikako,ali nikako ne citajte ako bas ocete da ostanete spoiler free do kraja serije,a ko je spoiler junkie,garantujem da ce imat itekako materijala za citanje.

Kako ne :)
http://www.megavideo.com/?v=T1MLPFPM

Ja sam se sinoc zaebo, tj. nije mi na pamet palo, Amerika je minulog vikenda pomerila vreme za +1h. Posto mi vreme pomeramo tek ovog sad, vremenska razlika izmedju nas se skratila sa 6 na 5h, te je po nasem lokalnom epizoda isla u 2h ujutro, umesto u 3h. Dok sam to skontao, proslo je oko 10tak min... onda sam poceo da trazim, ima li sta online... i neverovali ili da vec je bilo :lol:
Kako, ne znam, ne pitajte me... ovaj video na Megauploadu je bio nocas nesto posle 3h postavljen, nema reklama.
Ali je iz nekog razloga bilo nemoguce gledati, jer je ucitavanje bilo uzasno sporo... verovatno svi zalegli da gledaju, sta li...

Poslednja izmena:

Back