Lost / Izgubljeni

Omiljeni lik u Izgubljenima mi je

• Dzek Separd

• Dzon Lok

• Dzejkob

• Daniel Faradej

• Ben Lajnus

• Sajid Dzara

• Kejt Ostin

• Hugo Rejes ''Harli''

• Dzejms Ford ''Sojer''

• Richard Alpert

• Dezmond Hjum

• Dzulijet Burk

• Majls Strom

• Carls Vidmor

• neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Мени ни из џепа ни у џеп, али по чему је то бољи?
Одгледао сам са овим преводом и уопште није лош само што се на пар места појављује да се титл појављује пре него што буде изговорен текст, једино ако на то мислиш.

После ове епизоде сам прилично сигуран да ћемо потпуно објашњење добити тек после рецимо трећег наставка филма тамо негде око 2020. године.

Upravo to ...medjutim ,skinuo sam torrent sa ocajnim snimkom sa piratebay-a ,iako je bio bruka dobro iskomentarisan ( to valjda zato sto sam se toliko zalagao za odbranu torrenta :p ) pa mi je prevod bila poslednja briga ...nema potrebe zuriti da se skida i gleda ,treba sacekati da profesionalci odrade to kako treba :confused: !

zato sto sam ja ultra-giga-megacar,kralj,prvak u skoku u dalj,kada udaram,udaram tesko kao malj,ja sam hirurg,plasticar,samo stavi potpis za tren oka mijenjam tvoj licni opis...buhahahahahhaa!!! :mrgreen:
ajde bre ne cimajte se oko gluposti,ja mogu i lost lagano ispratit sa engleskim titlom,kao nocas recimo,bez njega teze,ali bi opet pofatao konce nekako,e sad almin i coa su krivi sto su nas skoro sve razmazili,pa gledamo samo uz njihove prevode,koji su ipak,po meni mjerilo kvaliteta kad je prevodjenje lost-a u pitanju,i svakako cu odgledat epizodu opet sa titlom jednog od njih dvojice.
back on topic:
zanimljiva ep.holovej je bio odlican,blabla...ali...daleko je to od losta,ipak je ovo finalna sezona,koja je svidjelo se to nekome ili ne,toliko razvucena da mi se stvarno gadi,i imam utisak da gledam nesto sasvim drugo,a ne najbolju seriju ever.ovaj drugi timeline je (osim ako nema neku poentu) meni dosadan i ne lici na lost,nego na neku prosjecnu americku seriju/sapunicu,koja ce se naravno zavrsit hepiendom,i sve ce bit super.mislim,daaaaj!ne zelim da bas sve bude objasnjeno,ali 8 ep.zadnje sezone je vec proslo,Secrets Will Be Revealed i te fore,a oni mi kao wow! momente ubacuju vidmora koji stize na ostrvo,sojera koji se na 'cudesan' nacin ponovo spaja sa kejt,sojera pandura,dzina u hladnjaci,a ni na ostrvu nije nista bolje...stvarno PRELOSE,nezanimljivo,dosadno,nimalo LOST-ovski,bas sam razocaran i bojim se da ce i 9-tu,ricardovu epizodu,koju najvise cekam,totalno upropastit,a i sami kraj serije.da izvinete svi na temi:
lindelof-e,cuse & co,****** SE.

А које то мистерије желиш да буду разјашњене, па све је јасно, гутај шта ти се сервира.

:hahaha:

Могли би смо овде да набројимо које су то најважније мистерије. Наравно природа, сврха самог острва је најважнија, али питање је да ли ће бити у целини објашњена или делић по делић. Мене рецимо много занима она статуа.

...uzecemo podmornicu :worth: !!!
Kad porastem bicu Dzejms Ford :cool: !

Meni su ove epizode sve bolje ...zapetljavaju svakako ,ali super su im pricice ...
pa ko bi rekao da je "Sojer" pandur ,osim ako se i to vec pominjalo a ja propustio usled nepazljivog gledanja :hahaha: !
Odlicni su ...stvarno je serija prva liga ...a Kejt beskonacno slatka u onim zvoncarama :) !

E sad moram da iskopam bolji snimak ,ovaj je bio ok za gledanje ali ne i za kolekciju :dash: !

@Skeeter

Budjav lebac ...jel to tvoje maslo :evil: ?!

Poslednja izmena:
Sto se tice raznih dogadjaja i elemenata koji cekaju neko objasnjenje, ja se bojim da ce doci do efekta da su bili izmisljeni samo da bi se mi ceshali 6 godina, a de nemaju nikakvu ozbiljnu vezu sa pricom.

Npr.
Kako za sad stoje stvari, mislim da je Dharma prva koja ce opasno da popushi u tom pravcu. Prosla sezona se bavila Dharmom, ali realno nismo videli nista neocekivano. Kljucna stvar, ko su, sta su i kojim dobrom su dosli na Ostrvo, je ostala u vecoj meri nerazjasnjena. Ako se nekim cudom to ne pojavi do kraja serije, ispasce da je cela Dharma izmisljena, samo da bi imali neke kulise na Ostrvu i da bi se nabila atmosfera misitke na pocetku serije.
Ostaje neobjasnjeno zasto je Dharma iz stanice Pearl nadgledala Swan. Sve deluje kao psiholoski eksperiment, a opet s druge strane znamo da je Incident u Swanu realna pretnja.
Dalje, zasto je sagradjen Tempest (nervni gas)? Ispasce da su ga izmislili, samo da bi Ben imao materijala za svoj plan.

Ne mislim da bas sve mora da ima svoje zasto i svoje korene, ali ima elemenata na koje je prica bar u nekom trenutku serije bila fokusirana ili oko kojih se vrtela. Samim tim dat je znacaj, za koji ako se ispostavi da nije realan, jako narusava utisak cele price, po principu one narodne, tresla se gora, rodio se mis.

Upravo tako!

Da su samo krenuli o Dharm i da prave pa kako su dosli na ostrvo, ko stoji iza svega toga, mislim da bi bilo mnogo zanimljivije, i uopste ne bi morali, kao sada da ubace 1000 novih likova koji trau celu sezonu.

Ili Others. Ko su oni, kako su dosli na ostrvo, Black Rock. Kako je on tu dopseo i zasto? I odakle u sred ostrva (hm sad mi se javlja ideja :idea: ) ko je jos bio na brodi, zasto je bas Ricard izabran da bude "savetnik"...

Sve je ovo moglo da bude objanjeno u po jednoj epizodi do sada. Kad vec nista ne objasnjavaju i jakobu i MiB, i samoj prirodo ostrva.

Нико да прокоментарише, добра је била она сцена секса између Сојера и Шарлот, штета само што није била дужа и експлицитнија. Јако је деловала јебозовно та скандинавска лепота, мислио сам да ће прећи на hard core. :D :D

Нико да прокоментарише, добра је била она сцена секса између Сојера и Шарлот, штета само што није била дужа и експлицитнија. Јако је деловала јебозовно та скандинавска лепота, мислио сам да ће прећи на hard core. :D :D
Pa sta ti mislis gde je Holovej glumio pre Losta?

Upravo tako!

Da su samo krenuli o Dharm i da prave pa kako su dosli na ostrvo, ko stoji iza svega toga, mislim da bi bilo mnogo zanimljivije, i uopste ne bi morali, kao sada da ubace 1000 novih likova koji trau celu sezonu.

Ili Others. Ko su oni, kako su dosli na ostrvo, Black Rock. Kako je on tu dopseo i zasto? I odakle u sred ostrva (hm sad mi se javlja ideja :idea: ) ko je jos bio na brodi, zasto je bas Ricard izabran da bude "savetnik"...

Sve je ovo moglo da bude objanjeno u po jednoj epizodi do sada. Kad vec nista ne objasnjavaju i jakobu i MiB, i samoj prirodo ostrva.
Sledeca epizoda je o Ricardu,pa ce valjda tu nesto manje-vise objasniti..

Pa sta ti mislis gde je Holovej glumio pre Losta?

Ma tako su svi poceli! :lol:

Sledeca epizoda je o Ricardu,pa ce valjda tu nesto manje-vise objasniti..

Ajde videcemo, ali to je samo jedan lik, pa se moze ispratiti sve to.

A eto ta DHARMA moze da bude materijal za nekoliko epizoda, a meni je recimo ta njihova prica skroz zanimljiva...

Ali ajde...

polako,imaju kad... :mrgreen:

Немој гајити лажну наду да ће се у наредних 10 епизода нешто много мистерија бити решено. Вероватно ће наставити само са овим Флоковим планом за бекство са острва и са оном алтернатовном реалношћу, што се тиче тога нешто ће бити решено, можда делимично објасне природу острва и Црног дима, али већина питања посебно из првих 5 сезона ће остати отворена. У најбољем случају понешто ће бити објашњено у филму, књизи, игри базираној на серији, ако се одлуче на тако нешто, мада ипак мислим да ће као и у случају серије Досије Икс, истина остати тамо негде. И та серија је завршена, сад већ заборављена а ако се сећаш много ствари није решено.

Да ли је мени промакло или још увек није објашњен онај мистериозни шапат у џунгли који је рецимо навео Ана Лусију да убије Шенон у другој сезони. Мислим да он нема везе са Црним димом.

Да ли је мени промакло или још увек није објашњен онај мистериозни шапат у џунгли који је рецимо навео Ана Лусију да убије Шенон у другој сезони. Мислим да он нема везе са Црним димом.

DA stvarno kada smo kod toga, sapat je bio jako bitna stvar, a sada nikom nista... :whistling:

Ипак ће на крају бити да је (Х)уго све измислио или сањао. А можда је цела радња серије плод Чарлијеве маште за време док је био нафиксан.

Back