zato sto sam ja ultra-giga-megacar,kralj,prvak u skoku u dalj,kada udaram,udaram tesko kao malj,ja sam hirurg,plasticar,samo stavi potpis za tren oka mijenjam tvoj licni opis...buhahahahahhaa!!! 

ajde bre ne cimajte se oko gluposti,ja mogu i lost lagano ispratit sa engleskim titlom,kao nocas recimo,bez njega teze,ali bi opet pofatao konce nekako,e sad almin i coa su krivi sto su nas skoro sve razmazili,pa gledamo samo uz njihove prevode,koji su ipak,po meni mjerilo kvaliteta kad je prevodjenje lost-a u pitanju,i svakako cu odgledat epizodu opet sa titlom jednog od njih dvojice.
back on topic:
zanimljiva ep.holovej je bio odlican,blabla...ali...daleko je to od losta,ipak je ovo finalna sezona,koja je svidjelo se to nekome ili ne,toliko razvucena da mi se stvarno gadi,i imam utisak da gledam nesto sasvim drugo,a ne najbolju seriju ever.ovaj drugi timeline je (osim ako nema neku poentu) meni dosadan i ne lici na lost,nego na neku prosjecnu americku seriju/sapunicu,koja ce se naravno zavrsit hepiendom,i sve ce bit super.mislim,daaaaj!ne zelim da bas sve bude objasnjeno,ali 8 ep.zadnje sezone je vec proslo,
Secrets Will Be Revealed i te fore,a oni mi kao wow! momente ubacuju vidmora koji stize na ostrvo,sojera koji se na 'cudesan' nacin ponovo spaja sa kejt,sojera pandura,dzina u hladnjaci,a ni na ostrvu nije nista bolje...stvarno PRELOSE,nezanimljivo,dosadno,nimalo LOST-ovski,bas sam razocaran i bojim se da ce i 9-tu,ricardovu epizodu,koju najvise cekam,totalno upropastit,a i sami kraj serije.da izvinete svi na temi:
lindelof-e,cuse & co,****** SE.