Lost / Izgubljeni

Omiljeni lik u Izgubljenima mi je

• Dzek Separd

• Dzon Lok

• Dzejkob

• Daniel Faradej

• Ben Lajnus

• Sajid Dzara

• Kejt Ostin

• Hugo Rejes ''Harli''

• Dzejms Ford ''Sojer''

• Richard Alpert

• Dezmond Hjum

• Dzulijet Burk

• Majls Strom

• Carls Vidmor

• neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Џејкоб никад није додирнуо Џона Лока, само је читао књигу поред оне зграде са које је Џона гурнуо отац, исправите ме ако грешим.

Jeste, kako nije, prisao mu je i pipnuo ga, i rekao mu nesto tipa, nebrini bice sve u redu i zao mi je sto je ovo moralo da se desi...;)

Preduhitri me Neozbiljni pesimista.

Eh,jadni Ben :( Kao u onoj pesmi Laufera "izmedju neba i mora"...Gotivio sam njegov lik od pocetka(iako je znao da bude bas,bas evil:evil:) i eto,na kraju je otvorio dusu(valjda nije trik) i postao dobrica...Scena kad Jack i Hurley dolaze na plazu i sa sima se pozdravljaju,a jadni Ben stoji sam k'o smrdljiv sir...:( Surovo...Elem,regrutacija je u toku i po svemu sudeci ocekuje nas neka bitka(verovatno je to onaj rat o kome je Vidmor govorio)...Jacob je ocigledno "nasankao"(ili nije,sudeci po Majlsovoj viziji Jacobove smrti:think:) Bena i Ricarda(al' se usrao kad je Jack upalio fitilj:hahaha:),ali su ipak ostali na njegovoj strani...I sad mi sinu nesto...Posto je Jacob dotakao Ricarda i da zbog toga ne moze da umre,da li to znaci da su i Kejt,Sojer,Dzek,Sajid,Hugo,Dzin i San ne mogu da umru takodje? Doduse,dotakao je i Loka,a on je mrtav sa jedne strane,a sa druge je opet oziveo?Mozda je glupa teorija,ali ***,svasta mi se mota po glavi :D

Ben je totalno uništen psihički, (a i fizički verovatno, mislim da je on jedan od likova koji je dobio najviše batina :mrgreen: ). Izgledao je baš jadno dok je pokušavao (bezuspešno) da se izvuče lažima i manipulacijama kao u dobrim starim vremenima dok je i dalje imao nekakvu moć na ostrvu. I meni ga je bilo baš žao :sad2:

Mene Džek plaši , deluje mi kao totalni psiho, prvo detonira bombe, onda hoće da guta neke otrovne tablete, a sada pokušava da se digne u vazduh dinamitom :eek:

A što se tiče Džjekobovog magičnog dodira :per: , pa Džek je očigledno bio zaštićen, ali možda to važi samo na ostrvu, pošto je i Lok bio dodirnut pa je ipak ubijen, ali to je bilo van ostrva.

Fala bogu, torent zna da zapuca i po 15 kb per second, i sta da skidam jednu epizodu pola dana :lol:.
A ovako ko covek skinem za manje od sat vremena, i to sam siguran da necu nigde pokupiti virus ;).

:rotf:

Mene torrent nikad nije prevario ...a skidam aktivno i sa MU ,rapida i jos gomile sajtove ,i znao sam da naletim na nesto sto ne pise u naslovu fajla ...no dobro ,za razliku od nekih ja necu insistirati kod ljudi da skidaju torrente ! Neka svako odabere ono sto mu je najzgodnije ,a sve to zavisi od vrste interneta i brzine download-a ;) !

Nastavite da pricate o "Izgubljenima" :) !

Odlicno zapazanje.Sad ova moja teorija ima jos vise smisla :super:

Da, ali sada sam se setila, mislim da je Ričard rekao da ne može da se ubije, a ne da ne može da umre uopšte. Zato je tražio pomoć od Džeka i Huga. Ali i njih je dodirnuo Džejkob pa verovatno zato ni oni nisu mogli da mu pomognu.

Mislim da taj dodir znači više stvari, da ih je na taj način Džejkob možda obeležavao kao kandidate a takođe i kao neka vrsta zaštite. Možda je to i zaštita od Floka, zato on ne može da ubije kandidate, kao što je rekao onaj mali dečak duh u šumi.

Izgledao je baš jadno dok je pokušavao (bezuspešno) da se izvuče lažima i manipulacijama kao u dobrim starim vremenima dok je i dalje imao nekakvu moć na ostrvu. I meni ga je bilo baš žao :sad2:
Jao, i meni... :( To je jako cudno, ali koliko god on bio mean lik serije, i stvarno spreman na sve, pa cak i da izgubi svoju cerku zarad moci, on je ubedljivo mnogim omiljen lik, u mnogim anketama. Mislim da je on najslozeniji lik svih, a i odlican glumac, sto rezultira fenomenalnom predstavom :)

Ja se nesto pitam, kako se kandidati biraju? :confused: Locke je precrtan jer je mrtav, kao i Juliet, pa i Rousseau (koja god), al su Ben, Miles, Claire (ili Aaron) precrtani a nisu mrtvi? :confused: Hm, hm, hm...

Da, ali sada sam se setila, mislim da je Ričard rekao da ne može da se ubije, a ne da ne može da umre uopšte. Zato je tražio pomoć od Džeka i Huga. Ali i njih je dodirnuo Džejkob pa verovatno zato ni oni nisu mogli da mu pomognu.
Pa da, posto je on dobio taj dar da nikad ne stari, on i dam sam pokusa da se ubije to ne bi upalilo pa je zamolio Dzeka da on to uradi. Al evo sad razmisljam, nije mi palo na pamet da su i oni, svi ostali, dobili isti dar od Dzejkoba. :confused: Ja sam mislila da dinamit nije prso jer Dzek ima neku svrhu na Ostrvu, ne zato sto je besmrtan. :confused:

Pa da, posto je on dobio taj dar da nikad ne stari, on i dam sam pokusa da se ubije to ne bi upalilo pa je zamolio Dzeka da on to uradi. Al evo sad razmisljam, nije mi palo na pamet da su i oni, svi ostali, dobili isti dar od Dzejkoba. :confused: Ja sam mislila da dinamit nije prso jer Dzek ima neku svrhu na Ostrvu, ne zato sto je besmrtan. :confused:

Pa i nije besmrtan. Samo ne može da se ubije.

Mislim da je to što Ričard ne stari sasvim odvojena stvar, to se ne odnosi na ostale

Mislila sam besmrtan u smislu da ne stari, a ne da je besmrtan da ne moze da umre...

Pa ako se ne odnosi na ostale, zasto onda ne bi mogli da mu pomognu da se ubije? :confused: Oni da su otisli sa Black Rock-a on bi verovatno i poginuo.

Džek nije besmrtan ni u jednom ni u drugom smislu, samo ne može da se ubije.Sudeći po onome što je Ričard rekao, neko drugi može da ga ubije tj da mu pomogne i da je Džek napustio Crnu stenu Ričard bi verovatno poginuo. Ali nije.

Ja se nesto pitam, kako se kandidati biraju? :confused: Locke je precrtan jer je mrtav, kao i Juliet, pa i Rousseau (koja god), al su Ben, Miles, Claire (ili Aaron) precrtani a nisu mrtvi? :confused: Hm, hm, hm...

pa posto su prezimena u pitanju, ne znamo da li se radi o benovom caletu ili milesovom (dr. chang-u) a sto se claire tice postoji i teorija da je ona mrtva i da je sad zaposednuta na ovaj ili onaj nacin ..... sve to mi ipak ne znamo dovoljno

Та ствар са динамитом је нешто најбезвезније, шта као Џејкоб је угасио фитиљ на милиметар од експлозије, Већа би била фора да је динамит експлодирао а да су њих двојица преживели.

prelosa,predosadna ep.na pola sam zamalo zaspao..u globalu bas sam razocaran finalnom sezonom...jedine stvari vrijedne pomena u ovoj ep.su richard&jack scena,i dzekova transformacija u man of faith...i flash koji sam imao gledajuci zadnju scenu ove epizode,bas nostalgicno,kao iz prve i trece sezone,ovo ostalo...BLAH!!!

pa posto su prezimena u pitanju, ne znamo da li se radi o benovom caletu ili milesovom (dr. chang-u) a sto se claire tice postoji i teorija da je ona mrtva i da je sad zaposednuta na ovaj ili onaj nacin ..... sve to mi ipak ne znamo dovoljno
Za Benovog caleta ok, ali Miles ima poseban broj kao i Chang...
i flash koji sam imao gledajuci zadnju scenu ove epizode,bas nostalgicno,kao iz prve i trece sezone,ovo ostalo...BLAH!!!
Jaooo, da, ja samo sto nisam pocela da placem... :lol:

Та ствар са динамитом је нешто најбезвезније, шта као Џејкоб је угасио фитиљ на милиметар од експлозије, Већа би била фора да је динамит експлодирао а да су њих двојица преживели.
Nije "fora" da se dogadjaju stvari koje su i bukvalno nemoguce.

Da ne pominjem to da ne zelim da Black Rock bude unisten na pola sezone...

nije fora kako je jacob ugasio fitilj,nego sam razgovor izmedju dzeka & ricarda,i kako se ovaj prvi preobratio iz totalnog skeptika u covjeka od vjere.

Mislim da je Vidmor zamena za FLoka. Mozda to ovaj jos ne zna, ali mislim da ce FLok reci Vidmoru kako je Dzejkob ispao grba, pa dozvolio da ga ovi sutnu sa ostrva i da nije nista strasno sto je ovaj povalio neku zenu van ostrva.

Nije "fora" da se dogadjaju stvari koje su i bukvalno nemoguce.

Da ne pominjem to da ne zelim da Black Rock bude unisten na pola sezone...

А као могуће је да нека сила угаси фитиљ на милиметар од експлозије. С овим је Lost изишао из домена Sci-Fi и ушао у домен фантазије што ми се уопште не свиђа.

Generalno ,utisak o ovoj epizodi ...odlican :super: !
Posebno mi se svidja sto se stvari sve vise komplikuju ,opet se vraca Vidmor u celu pricu ...paralelna stvarnost sa Benom ,takodje prva liga :ok: ...a najvise od svega mi se svidja ...

z.jpg

...Ilana :per: !

Nesto me novo kopka ...naime ,dok je Ben kopao raku ,par trenutaka pre nego sto se pojavio Lok ,ucinilo mi se kao da je poceo da pada sneg :eek: ( ponavljam ,ucinilo mi se ) ...pa me je to asociralo na nesto ,od stvari koje mi najvise nedostaju iz ranijih sezona ...misterije ,misterije ,misterije !!!
Secate se 1. sezone i onog polarnog medveda ...

voleo bih da ponove nesto slicno :) !

Back