Lost / Izgubljeni

Omiljeni lik u Izgubljenima mi je

• Dzek Separd

• Dzon Lok

• Dzejkob

• Daniel Faradej

• Ben Lajnus

• Sajid Dzara

• Kejt Ostin

• Hugo Rejes ''Harli''

• Dzejms Ford ''Sojer''

• Richard Alpert

• Dezmond Hjum

• Dzulijet Burk

• Majls Strom

• Carls Vidmor

• neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
super epizoda !! znaci jacob je umro i trazio je kandidate da ga zamene. mib hoce da pobegne sa ostrva i trazi kandidata da ga zameni. na kraju ce svako naci nekog svog kandidata i oni ce se opet zabavljati kao nekada jacob i mib :)

nego ovaj linus pored svega ce opet biti good guy. tako ispade i u ovoj promenjenoj buducnosti tako i na ostrvu. zanima me sta li se to desilo pa su on i cale napustili ostrvo i sad za tim zale...

i napokon izgleda da shvatamo da je richard bio putnik black rock-a... valjda... i otprilike razjasnjavamo zasto ne stari i koji je njegov cilj bio. pa nije mala stvar za otkriti

ps. bas sam se pitao kad ce se ponovo pojaviti vidmor....

Poslednja izmena:
Џејкоба ће заменити Џек а Сојер ће заменити човека у црном а Кејт се опет неће моћи одлучити између њих двојице, да ли ће бити добра или лоша. :hahaha: :hahaha:

Ahaaaa... Ja sam to drugacije razumela, al ajde...

Nekoliko puta su do sada nagovestili da je Ričard možda povezan sa Crnom stenom, mislim da je u ovoj epizodi to nezvanično potvrđeno. :D
Samo što sam ja iz nekog razloga imala utisak da je Ričard mnogo stariji.

Mene zanima gde je Jin? A i Sojer, nema ga već 2,3 epizode.....

Mislim da je Vidmor na strani Floka, samo ne razumem kakva će biti njegova uloga u nastavku priče.

Nekoliko puta su do sada nagovestili da je Ričard možda povezan sa Crnom stenom, mislim da je u ovoj epizodi to nezvanično potvrđeno. :D
Samo što sam ja iz nekog razloga imala utisak da je Ričard mnogo stariji.

Mene zanima gde je Jin? A i Sojer, nema ga već 2,3 epizode.....

Mislim da je Vidmor na strani Floka, samo ne razumem kakva će biti njegova uloga u nastavku priče.

Шта је Флок?

Nerazumem sto ste svi zapeli za te torente :dontunderstand:
Lepo odete na katz, i skinete, imaju linkovi gde god hocete (rapidshare, hotfile, megaupload), na vama je samo da odaberete, postavlja se isto odmah, ja sam jutros ukucao i izbacilo mi vec 10-12 razlicitih ljudi da je postavilo...
Samo nisam mogao odmah da odgledam, nije imao prevod, malopre nadjoh.

A sto se tice Losta, samo da mi je znati kako je uspeo da pronadje ostrvo, secam se da je kukao stalno kako nije mogao da nadje ostrvo, kako li je sada nasao, da se mozda nije Jackob povampirio pa ga dodirnuo :per:.

Nerazumem sto ste svi zapeli za te torente :dontunderstand:
Lepo odete na katz, i skinete, imaju linkovi gde god hocete (rapidshare, hotfile, megaupload), na vama je samo da odaberete, postavlja se isto odmah, ja sam jutros ukucao i izbacilo mi vec 10-12 razlicitih ljudi da je postavilo...
Samo nisam mogao odmah da odgledam, nije imao prevod, malopre nadjoh.

A sto se tice Losta, samo da mi je znati kako je uspeo da pronadje ostrvo, secam se da je kukao stalno kako nije mogao da nadje ostrvo, kako li je sada nasao, da se mozda nije Jackob povampirio pa ga dodirnuo :per:.

Torrenti su zahvalniji ako ti se desava prekid internet veze ...danas sam cuo da Srbija ima najlosiji internet u Evropi ,a ovo vreme je ubi-boze za wireless :hvala: !
A postoji jos jedna prednost kod njih ,obicno su iskomentarisani ,i znas sta skidas unapred ...sanse da naletis na neko djubre su svedene na minimum ;) !

Pa već ga je jednom pronašao, u 4. sezoni, nije baš toliko teško poverovati da je ponovo uspeo da ga nađe.

Možda je i Vidmor postigao nekakav dogovor sa Flokom, na primer ukoliko mu pomogne da se reši Džejkoba dobiće ono što najviše želi - ostrvo. Mada, i Benu je isto obećavao u ovoj epizodi, a sa druge strane je govorio Sojeru da niko ne treba da ostane da čuva ostrvo...nisu mi baš najjasnije njegove namere.

Torrenti su zahvalniji ako ti se desava prekid internet veze ...danas sam cuo da Srbija ima najlosiji internet u Evropi ,a ovo vreme je ubi-boze za wireless :hvala: !
A postoji jos jedna prednost kod njih ,obicno su iskomentarisani ,i znas sta skidas unapred ...sanse da naletis na neko djubre su svedene na minimum ;) !

torrenti mogu duze da se skidaju i vise vremena da oduzmu a sa megaupload ja nikad nisam imao problema da je pogresan fajl uploadovan, brzina je uvek oko 100kb a sto se tice prekidanja veze to je lako resivo uz neki program tipa DAP u koji stavis fajl da ti se downloaduje i kada prekine samo lepo nastavi

Eh,jadni Ben :( Kao u onoj pesmi Laufera "izmedju neba i mora"...Gotivio sam njegov lik od pocetka(iako je znao da bude bas,bas evil:evil:) i eto,na kraju je otvorio dusu(valjda nije trik) i postao dobrica...Scena kad Jack i Hurley dolaze na plazu i sa sima se pozdravljaju,a jadni Ben stoji sam k'o smrdljiv sir...:( Surovo...Elem,regrutacija je u toku i po svemu sudeci ocekuje nas neka bitka(verovatno je to onaj rat o kome je Vidmor govorio)...Jacob je ocigledno "nasankao"(ili nije,sudeci po Majlsovoj viziji Jacobove smrti:think:) Bena i Ricarda(al' se usrao kad je Jack upalio fitilj:hahaha:),ali su ipak ostali na njegovoj strani...I sad mi sinu nesto...Posto je Jacob dotakao Ricarda i zbog toga ne moze da umre,da li to znaci da i Kejt,Sojer,Dzek,Sajid,Hugo,Dzin i San ne mogu da umru takodje? Doduse,dotakao je i Loka,a on je mrtav sa jedne strane,a sa druge je opet oziveo?Mozda je glupa teorija,ali ***,svasta mi se mota po glavi :D

Poslednja izmena:

Takodje sanse da skidas punom brzinom su svedene na minimum minimuma ;) !
A sto se tice toga sto skidas, nemoze da omanes, samo ako znas da citas :lol:.

Pa već ga je jednom pronašao, u 4. sezoni, nije baš toliko teško poverovati da je ponovo uspeo da ga nađe.

Možda je i Vidmor postigao nekakav dogovor sa Flokom, na primer ukoliko mu pomogne da se reši Džejkoba dobiće ono što najviše želi - ostrvo. Mada, i Benu je isto obećavao u ovoj epizodi, a sa druge strane je govorio Sojeru da niko ne treba da ostane da čuva ostrvo...nisu mi baš najjasnije njegove namere.

Aaa, da, ja mislim da njemu Ben treba za nesto opet da ga ovaj iskoristi, inace nebi se vracao tamo kada je ovaj ovo kopao. A i koliko se secam Jackobovo mesto treba da nasledi neka ,,zamena'', a Ben nije na tom spisku, to jest nije kandidat da ga zameni, sto znaci da ga ovaj lazni Lok pokusava da iskoristi za jos nesto, jel tako ?

torrenti mogu duze da se skidaju i vise vremena da oduzmu a sa megaupload ja nikad nisam imao problema da je pogresan fajl uploadovan, brzina je uvek oko 100kb a sto se tice prekidanja veze to je lako resivo uz neki program tipa DAP u koji stavis fajl da ti se downloaduje i kada prekine samo lepo nastavi

Fala bogu, torent zna da zapuca i po 15 kb per second, i sta da skidam jednu epizodu pola dana :lol:.
A ovako ko covek skinem za manje od sat vremena, i to sam siguran da necu nigde pokupiti virus ;).

Eh,jadni Ben :( Kao u onoj pesmi Laufera "izmedju neba i mora"...Gotivio sam njegov lik od pocetka(iako je znao da bude bas,bas evil:evil:) i eto,na kraju je otvorio dusu(valjda nije trik) i postao dobrica...Scena kad Jack i Hurley dolaze na plazu i sa sima se pozdravljaju,a jadni Ben stoji sam k'o smrdljiv sir...:( Surovo...Elem,regrutacija je u toku i po svemu sudeci ocekuje nas neka bitka(verovatno je to onaj rat o kome je Vidmor govorio)...Jacob je ocigledno "nasankao"(ili nije,sudeci po Majlsovoj viziji Jacobove smrti:think:) Bena i Ricarda(al' se usrao kad je Jack upalio fitilj:hahaha:),ali su ipak ostali na njegovoj strani...I sad mi sinu nesto...Posto je Jacob dotakao Ricarda i zbog toga ne moze da umre,da li to znaci da i Kejt,Sojer,Dzek,Sajid,Hugo,Dzin i San ne mogu da umru takodje? Doduse,dotakao je i Loka,a on je mrtav sa jedne strane,a sa druge je opet oziveo?Mozda je glupa teorija,ali ***,svasta mi se mota po glavi :D

Ne, rekao je samo nisi dobro cuo. Kada vas Jackob dodirne to je dar ili dobijete dar, a ovo sto je mene dodirnuo nije dar, ovo je prokletstvo, mozda je njega malo pupnuo po .... :rotf:

Не постоји лоше време за бежични интернет, постоји само лош провајдер, веруј ми, говорим из искуства, не дај им да те возају.

Џејкоб никад није додирнуо Џона Лока, само је читао књигу поред оне зграде са које је Џона гурнуо отац, исправите ме ако грешим.

Back