super epizoda !! znaci jacob je umro i trazio je kandidate da ga zamene. mib hoce da pobegne sa ostrva i trazi kandidata da ga zameni. na kraju ce svako naci nekog svog kandidata i oni ce se opet zabavljati kao nekada jacob i mib
nego ovaj linus pored svega ce opet biti good guy. tako ispade i u ovoj promenjenoj buducnosti tako i na ostrvu. zanima me sta li se to desilo pa su on i cale napustili ostrvo i sad za tim zale...
i napokon izgleda da shvatamo da je richard bio putnik black rock-a... valjda... i otprilike razjasnjavamo zasto ne stari i koji je njegov cilj bio. pa nije mala stvar za otkriti
ps. bas sam se pitao kad ce se ponovo pojaviti vidmor....
nego ovaj linus pored svega ce opet biti good guy. tako ispade i u ovoj promenjenoj buducnosti tako i na ostrvu. zanima me sta li se to desilo pa su on i cale napustili ostrvo i sad za tim zale...
i napokon izgleda da shvatamo da je richard bio putnik black rock-a... valjda... i otprilike razjasnjavamo zasto ne stari i koji je njegov cilj bio. pa nije mala stvar za otkriti
ps. bas sam se pitao kad ce se ponovo pojaviti vidmor....
Poslednja izmena:

!

.
!
Kao u onoj pesmi Laufera "izmedju neba i mora"...Gotivio sam njegov lik od pocetka(iako je znao da bude bas,bas evil
) i eto,na kraju je otvorio dusu(valjda nije trik) i postao dobrica...Scena kad Jack i Hurley dolaze na plazu i sa sima se pozdravljaju,a jadni Ben stoji sam k'o smrdljiv sir...
) Bena i Ricarda(al' se usrao kad je Jack upalio fitilj