- Poruka
- 7.459
vraca se eko,ne brini![]()
ko sisa eka vraca li se ana marija?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vraca se eko,ne brini![]()
losta,ovo mo ne djeluje tako smijesno:Ko je Ana Marija?vraca li se ana marija?
ko sisa eka

Prekinuto snimanje V-aDa,da.. stizu nam nove serije "Flash Forward" (tu glumi Dominic Monaghan) i "V" sa Elizabeth Mitchell u glavnoj ulozi.![]()

ali moras priznat da je sva recenica bila prilicno dubokoumnaKo je Ana Marija?
Bez komentara...![]()

Ko je Ana Marija?
Bez komentara...![]()

super,mozemo cak i da se igramo,evo ja nastavljam:Ana Marija Lusija!
![]()

ana marija lusija david rodrigez gutijerezana marija lusija david rodrigez![]()

ana marija lusija david rodrigez gutijerez de la rocha perezana marija lusija david rodrigez gutijerez de la rocha![]()
Sad smo preterali!
ne znam koliko je ovo istina,ali opet,za razliku od one 'fenomenalne' price o bosanskoj sminkerki koja zna svrsetaklosta,ovo mo ne djeluje tako smijesno:
izvor:Radi se o opisu scene koja je snimljena posto su Ben i Lok izasli iz Jacobovog sklonista, a scene koje prethode u unutrasnjosti hrama su vec snimljene prekjuce u studiju. Evo opisa ljudi koji su posmatrali:
Kada smo pristigli, Terry O’Quinn (Locke) je bio jedini glavni glumac koji je snimal, lezao je na pesku… verovatno da bi se snimio close up njegovog tela. Potom je zamenjen sa Yunjun Kim (Sun) kao bi se snimilo to isto i tada je Nestor Carbonell (Richard) pristigao na set sa drugim glumcima i statistima. Sledeca scena je bila kada se Not-Locke i Richard udaljavaju od hrama. Okupljeni Others, zasigurno sumnjicavi kada je u pitanju Not-Locke, podigli su svoje puske kako je Not-Locke zakoracio da da stane ispred Richarda.
Posto je O’Quinn uvezbao neke pokrete sa Carbonell-om, poslednja scena koju smo gledali bila je najuzbudljivija. Not-Locke je prebio Richard-a. Posto je Richard bio oboren, Not-Locke je pogledao preko lica okupljenih koji su sve to posmatrali. Zapretio je prstom i rekao, “Veoma sam razocaran u sve vas!”
slika:
http://myphoto.to/View/20090829/5029161158081539221200920.jpg
hawai blog
da nanesu neko zlo...A štooo?Prekinuto snimanje V-a![]()

koliko sam razumeo izbili su neki problemi oko licence,ali izgleda da ce se nastaviti snimanje za 15ak danaA štooo?![]()
take it easy...dozvoljen je spam kad je pauza medju sezonamaSad smo preterali!
ovako samo ozivljamo temu
:
Ja sam gledao Lost pre 2-3 godine prvih nekoliko epizoda.... Kad se ona devojka porodi na ostrvu, pa joj neko uzme bebu i sl.... do tada otprilike...
Al' ne mogu da pojmim da serija jos uvek traje??! Zar jos nisu otisli sa ostrva?
Da ne poverujes!!! 
ahahaha!a ovo mi je najjace!svako to pita,ko je batalio da gleda u startu ili ko se ukljucivao ponekad cisto da vidi o cemu se radi.ali svako!vrh!Ja sam gledao Lost pre 2-3 godine prvih nekoliko epizoda.... Kad se ona devojka porodi na ostrvu, pa joj neko uzme bebu i sl.... do tada otprilike...
Al' ne mogu da pojmim da serija jos uvek traje??! Zar jos nisu otisli sa ostrva?

***, nisam video ranije.davno ti je ovo izaslo![]()
Un-locke zavodi red batinama nakon izlaska iz komore pod statuom...
Mr.Eko ce se tesko vratiti jer Adevale ne zeli da zivi na ostrvu (Oahu valjda).Steta, bese skroz kul...