Lost / Izgubljeni

Omiljeni lik u Izgubljenima mi je

• Dzek Separd

• Dzon Lok

• Dzejkob

• Daniel Faradej

• Ben Lajnus

• Sajid Dzara

• Kejt Ostin

• Hugo Rejes ''Harli''

• Dzejms Ford ''Sojer''

• Richard Alpert

• Dezmond Hjum

• Dzulijet Burk

• Majls Strom

• Carls Vidmor

• neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
ne znam koliko je ovo istina,ali opet,za razliku od one 'fenomenalne' price o bosanskoj sminkerki koja zna svrsetak :mrgreen: losta,ovo mo ne djeluje tako smijesno:
Radi se o opisu scene koja je snimljena posto su Ben i Lok izasli iz Jacobovog sklonista, a scene koje prethode u unutrasnjosti hrama su vec snimljene prekjuce u studiju. Evo opisa ljudi koji su posmatrali:

Kada smo pristigli, Terry O’Quinn (Locke) je bio jedini glavni glumac koji je snimal, lezao je na pesku… verovatno da bi se snimio close up njegovog tela. Potom je zamenjen sa Yunjun Kim (Sun) kao bi se snimilo to isto i tada je Nestor Carbonell (Richard) pristigao na set sa drugim glumcima i statistima. Sledeca scena je bila kada se Not-Locke i Richard udaljavaju od hrama. Okupljeni Others, zasigurno sumnjicavi kada je u pitanju Not-Locke, podigli su svoje puske kako je Not-Locke zakoracio da da stane ispred Richarda.

Posto je O’Quinn uvezbao neke pokrete sa Carbonell-om, poslednja scena koju smo gledali bila je najuzbudljivija. Not-Locke je prebio Richard-a. Posto je Richard bio oboren, Not-Locke je pogledao preko lica okupljenih koji su sve to posmatrali. Zapretio je prstom i rekao, “Veoma sam razocaran u sve vas!”
slika:
http://myphoto.to/View/20090829/5029161158081539221200920.jpg
izvor:
hawai blog

ana marija lusija david rodrigez gutijerez de la rocha perez belaunde...:mrgreen:

ne znam koliko je ovo istina,ali opet,za razliku od one 'fenomenalne' price o bosanskoj sminkerki koja zna svrsetak :mrgreen: losta,ovo mo ne djeluje tako smijesno:
Radi se o opisu scene koja je snimljena posto su Ben i Lok izasli iz Jacobovog sklonista, a scene koje prethode u unutrasnjosti hrama su vec snimljene prekjuce u studiju. Evo opisa ljudi koji su posmatrali:

Kada smo pristigli, Terry O’Quinn (Locke) je bio jedini glavni glumac koji je snimal, lezao je na pesku… verovatno da bi se snimio close up njegovog tela. Potom je zamenjen sa Yunjun Kim (Sun) kao bi se snimilo to isto i tada je Nestor Carbonell (Richard) pristigao na set sa drugim glumcima i statistima. Sledeca scena je bila kada se Not-Locke i Richard udaljavaju od hrama. Okupljeni Others, zasigurno sumnjicavi kada je u pitanju Not-Locke, podigli su svoje puske kako je Not-Locke zakoracio da da stane ispred Richarda.

Posto je O’Quinn uvezbao neke pokrete sa Carbonell-om, poslednja scena koju smo gledali bila je najuzbudljivija. Not-Locke je prebio Richard-a. Posto je Richard bio oboren, Not-Locke je pogledao preko lica okupljenih koji su sve to posmatrali. Zapretio je prstom i rekao, “Veoma sam razocaran u sve vas!”
slika:
http://myphoto.to/View/20090829/5029161158081539221200920.jpg
izvor:
hawai blog

E rekla bi da je ovo prvi pristojan spoiler za ovu sezonu.

Not-Locke?Više mi se sviđa Flocke...
I ne mogu da verujem da će Ričardovom licu večne lepote :zper: da nanesu neko zlo...
Prekinuto snimanje V-a :sad2:
A štooo? :eek:

:lol: Sad smo preterali!
take it easy...dozvoljen je spam kad je pauza medju sezonama :mrgreen: ovako samo ozivljamo temu ;)
@smells like carrots
pa onako,nije daleko od istine,samo mi je cudno takvo curenje infa,ono,ti si statista,citav dan si na snimanju,i onda dodjes kuci i sibas spojlere po netu,malo mi je to lame,ali ajde,nema veze...i sto je najgore izgleda da je vrlo moguce da ce la x bit naziv prve epizode :( :
nedje sam procitao da ovaj manijak vazi za some kind a guru u lost krugovima,da se skoro nikad nije zajebao u svojim teorijama,spojlerima...

ana marija lusija david rodrigez gutijerez de la rocha perez belaunde smorales...
next :mrgreen:

Poslednja izmena:
Ja sam gledao Lost pre 2-3 godine prvih nekoliko epizoda.... Kad se ona devojka porodi na ostrvu, pa joj neko uzme bebu i sl.... do tada otprilike...

Al' ne mogu da pojmim da serija jos uvek traje??! Zar jos nisu otisli sa ostrva?
ahahaha!a ovo mi je najjace!svako to pita,ko je batalio da gleda u startu ili ko se ukljucivao ponekad cisto da vidi o cemu se radi.ali svako!vrh! :hahaha:

Ovih dana ponovo gledam celu seriju iz pocetka. Narocito mi je paznju privukla epizoda 2x18 Dave, sta mislite postoji li mogucnost da se serija zavrsi tako sto se ispostavi da se NISTA NIJE DOGODILO, odnosno da je Hurley sve izmislio, a da se on jos nalazi u psihijatrijskoj bolnici. Takodje zanimljivo mi je u trecoj sezoni, kad je crni dim ubio Mr Ekoa, on je na samrti rekao Dzonu da su ''oni sledeci''. Ima li sanse da svi budu poubijani, posebno ako je tacno da je Hurley sve izmislio?

Back