Lost / Izgubljeni

Omiljeni lik u Izgubljenima mi je

• Dzek Separd

• Dzon Lok

• Dzejkob

• Daniel Faradej

• Ben Lajnus

• Sajid Dzara

• Kejt Ostin

• Hugo Rejes ''Harli''

• Dzejms Ford ''Sojer''

• Richard Alpert

• Dezmond Hjum

• Dzulijet Burk

• Majls Strom

• Carls Vidmor

• neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
pa kako onako da se zavrsi
misleli da mrtvi zakopase ih
i :confused:

A kako drugačije da se završi kada su ih zakopali?
Jedino ona zombi varijanta koju spomenuh...:D

i malo malo..pa neko ovde iskopava taj zakopani par..
misiiim..odakle scenaristima ideja da ubiju...glavne likove...:mrgreen:

:lol:

Iako su za života bili užasno nezanimljivi, barem su umrli na zanimljiv način....:pop2:

ovaj...stavicu ovo kao spojler,iako je u pitanju cista zajebancija na koju sam pukao od smijeha,copy/paste sa jednog fan foruma:
NAJNOVIJE INFORMACIJE...

-Kler će se u polovini šeste sezone pojaviti iznenada iz prašume,kada dođu na ostrvo Jack i ostali koji su otišli...Neće biti baš polovina 6 sezone,ali negde 3-4 epizoda...Posle će se pojaviti i Čarli koji kaže,da se nije utopio,nego ga je onaj ludak što je bacio bombu spasao posle i izbavio,ali mu je bio zatvorenik...Što je meni najzanimljivije,šesta i poslednja sezona će se završiti tako što,će se ispostaviti da su svi preživeli imali viziju,tačnije,oni su još na aerodromu,i svi će se zajedno pobuniti i neće poleteti,i time promeniti svoju budućnost...Znači sve će se ispostaviti da je bila njihova vizija,ništa stvarno...

Ovo su pouzdane informacije koje sam dobio od šminkerke glumaca u Lost-u,inače bosanskog porekla je,i znam je od pre...
realno:
:hahaha: :zcepanje: :rotf:

I ja nisam bas siguran da ce lako ispetljati... Znaci bukvalno svaka epizoda bi morala da bude deo raspleta, i to kakvog...

Recimo, najavili su da ce objasniti odakle ona hrana sa znkom Dharma, u 2. valjda sezoni, ili 3. koja je dosla padobranima... Mislim KAKO ce to da objasne?? Zatim cela ona ekipa koja je dosla avionom, u 5. sezoni, onaj lik Sezar i ona zenska Ilana, i ostali, ko su oni?? Njihova prica ce morati da bude jako kratka. (Oni su i Majlsa ubacivali u kombi onda, ako se secate) I tako dalje...

Verujem da ce objasniti, ali ipak mi nije jasno kako. Ili ce biti nesto sve na preskoke...

Samo mi nije jasno odkud 2 Dzona Loka na ostrvu u isto vreme, i ko je, odnosno sta je u stvari Ricard, ostalo ce valjda lako odmrsiti. Sjebali su seriju delimicno onim putovanjima kroz vreme, nije im to trebalo, zaista.

Back