Lost / Izgubljeni

Omiljeni lik u Izgubljenima mi je

• Dzek Separd

• Dzon Lok

• Dzejkob

• Daniel Faradej

• Ben Lajnus

• Sajid Dzara

• Kejt Ostin

• Hugo Rejes ''Harli''

• Dzejms Ford ''Sojer''

• Richard Alpert

• Dezmond Hjum

• Dzulijet Burk

• Majls Strom

• Carls Vidmor

• neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Cini mi se da postoje dve solucije za finale serije. . . Ili ce biti nesto strasno glupo i ocekivano, ili nesto neverovatno neocekivano sto ni najvecem nadrogiranom fanu nije moglo da padne na pamet. . . U svakom slucaju necemo biti ravnodusni. . .

Samo mi nije jasno odkud 2 Dzona Loka na ostrvu u isto vreme, i ko je, odnosno sta je u stvari Ricard, ostalo ce valjda lako odmrsiti. Sjebali su seriju delimicno onim putovanjima kroz vreme, nije im to trebalo, zaista.

Upravo zato sam i pomalo skeptična. Malo me je razočarala peta sezona, ne mislim da je dosadna, uzbuđenja i preokreta je bilo napretek, možda čak i previše, pa je postalo teško za praćenje. Drago mi je što smo saznali više o Dharmi, Jacobu (zapravo o njemu tek treba da saznamo, a čovek je ubijen :dontunderstand:). Nadam se da neće smisliti jednu od onih meni lično glupih teorija da je on Aaron ili neko od već postojećih likova samo da bi ga tako vratili. Kako god bilo, radujem se da vidim šta će nam pružiti na kraju,a čak i ako ne bude zadovoljavajuć, mislim da će se većina složiti da je Lost zaista jedna od najkvalitetnijih i originalnijih serija koje su se pojavile poslednjih godina. :ok:

Što se tiče 2 Locka, izgleda da ovaj "živ" Lock nije zapravo Lock...videćemo...:think:

Rekli su da ce kraj biti "sad & epic":)
Dan in Orange, Calif.: Is there any hope for Sawyer next season on Lost?
Do you mean, is there hope that the executive producers won't kill Sawyer in the final season? Josh Holloway isn't holding his breath on that one. Josh tells us, "Knowing Damon Lindelof, Sawyer must die. Maybe Carlton Cuse will soften. I always thought he should die. I think he should die because him and society is never going to work, so why go back?"

Jebbe mi se za Sojera, jedino mi je zao Mr. Eka sto ga je ubilo ono cudoviste ili stagod, bio mi je najzanimljiviji lik, i naravno voleo bih da je Ana Lusija ostala, zato sto je naJjaca riba na celom ostrvu, a mozda i sire ;).

Samo mi nije jasno odkud 2 Dzona Loka na ostrvu u isto vreme, i ko je, odnosno sta je u stvari Ricard, ostalo ce valjda lako odmrsiti. Sjebali su seriju delimicno onim putovanjima kroz vreme, nije im to trebalo, zaista.
nemoj se nesto uvrijedit,ali milion puta smo objasnili ovo sto te zanima,samo prelistaj temu pocev od 13 maja kad je bilo finale sezone,pa nadalje.ako si pazljivo gledao pocetak finala 5-te sezone onda ti je sve jasno.evo ti smjernica:
razgovor izmedju dzejkoba i popularno nazvanog 'cika crnoga'
pozZ ;)

Dan in Orange, Calif.: Is there any hope for Sawyer next season on Lost?
Do you mean, is there hope that the executive producers won't kill Sawyer in the final season? Josh Holloway isn't holding his breath on that one. Josh tells us, "Knowing Damon Lindelof, Sawyer must die. Maybe Carlton Cuse will soften. I always thought he should die. I think he should die because him and society is never going to work, so why go back?"

Pošto je Sojer već krenuo tom putanjom, od glavnog buntovnika do heroja, nije iznenađujuće ako okonča herojskom smrću, mada ako se to desi mogu samo da kažem: :sad2::cry::rida::besan2::besna:

27.01.2010 je datum premijere 6-te sezone,nezvanicni doduse,pa ti budi u pripravnosti nedje od 20-og januVara ;)

e evo te bas i nijesam razumio :confused:

Хвала, Скитер!:cool:
Не гледам ТВ јер нема ништа квалитетно да се погледа... не волим сапунице, бајате филмове, ток емисије где се сви надмећу и упадају саговорнику у реч, политичке теме ме смарају и љуте јер готово сви мувају и лажу :roll:... ето, толико... Серија '' Изгубљени '' је једна од малобројних коју сам са уживањем гледала... почиње у јануару... дивно, и није то тако далеко! :roll: ;)
:hvala:
:bye:

Poslednja izmena:
Prejaka mi je serija...a kad mi ona dodje,teracu je da gledamo zajedno:cool:...posle ponoci:mrgreen:

Уплнтфрфтрт, баш си несташан! ;)
Серија има страва заплет, тако да не можеш да дочекаш следећу епизоду... пробај барем једну да одгледаш, па се јави... ако треба још да убеђујем, ту сам... доносим и кокице од меда и чоколаде! :p

Da,da.. stizu nam nove serije "Flash Forward" (tu glumi Dominic Monaghan) i "V" sa Elizabeth Mitchell u glavnoj ulozi.:klap:
"Flash Forward" deluje zanimljivo, kad počinje? Vidim da i Sonya Walger ima ulogu...
A mislim da ću pogledati i "V".

27.01.2010 je datum premijere 6-te sezone,nezvanicni doduse,pa ti budi u pripravnosti nedje od 20-og januVara ;)

e evo te bas i nijesam razumio :confused:

O pa već ima nezvaničnog datuma...koliko se sećam ti si prošle godine postavio ovde link za onaj zanimljivi countdown widget - to je bila pripravnost! :lol:

Уплнтфрфтрт, баш си несташан! ;)
Серија има страва заплет, тако да не можеш да дочекаш следећу епизоду... пробај барем једну да одгледаш, па се јави... ако треба још да убеђујем, ту сам... доносим и кокице од меда и чоколаде! :p
po meni je serija previse bleda za svoj zanr,gadjaju se bezveznim pricama("misterijama") iz epizode u epizodu,glavni glumci mi pomere svaki zivac u glavi,muzika mi se ne svidja ni malo,ali posto sam tv-holik ipak je gledam :)
ipak je lost tip serije gde ostavljaju gledaoce da sami dovrse radnju po svom izboru,a ja to nikako ne volim,jednostavno nisam nadaren da sanjarim tek tako :) a od originalnih serija najvise volim Dollhouse,jer ako nista drugo bar necu cekati 6 godina da bih dobio odogovre na neka pitanja jos sa pocetka serije(mislim na lost) :)

Poslednja izmena:
po meni je serija previse bleda za svoj zanr,gadjaju se bezveznim pricama("misterijama") iz epizode u epizodu,glavni glumci mi pomere svaki zivac u glavi,muzika mi se ne svidja ni malo,ali posto sam tv-holik ipak je gledam :)
ipak je lost tip serije gde ostavljaju gledaoce da sami dovrse radnju po svom izboru,a ja to nikako ne volim,jednostavno nisam nadaren da sanjarim tek tako :) a od originalnih serija najvise volim Dollhouse,jer ako nista drugo bar necu cekati 6 godina da bih dobio odogovre na neka pitanja jos sa pocetka serije(mislim na lost) :)

pre bih rekla da si mazohista
meni je neshvatljivo zašto uopšte izlažeš sebe takvoj torturi..:p

e da...u vezi sa Dollhouse - to je relativno nova serija koja je jedva izbegla ukidanje, znači slabo je izvesno kakvo će stanje biti sledeće sezone, tako da postoji velika verovatnoća da nećeš čekati 6 godina na zaključak, već zauvek...:eek:

"Flash Forward" deluje zanimljivo, kad počinje? Vidim da i Sonya Walger ima ulogu...
A mislim da ću pogledati i "V".

O pa već ima nezvaničnog datuma...koliko se sećam ti si prošle godine postavio ovde link za onaj zanimljivi countdown widget - to je bila pripravnost! :lol:
haha!sjecas se! ;) ko mi je god vidjeo widget na desktopu i tajmer,svi su ono:
vidji ovoga manijaka,ovaj nema zivot!:zcepanje:a meni je bas bila fora,svaki dan trazim po netu nesto slicno,ali dok ne bude zvanicnog datuma nista vjerovatno,s' vremena na vrijeme podjem odje:
http://www.lost4815162342.com/flash/countdownnano.swf
not bad ;)

ovo za 27.10.2010,nadjoh na srpskom lost forumu,a okle to njima... :think:

pre bih rekla da si mazohista
meni je neshvatljivo zašto uopšte izlažeš sebe takvoj torturi..:p

e da...u vezi sa Dollhouse - to je relativno nova serija koja je jedva izbegla ukidanje, znači slabo je izvesno kakvo će stanje biti sledeće sezone, tako da postoji velika verovatnoća da nećeš čekati 6 godina na zaključak, već zauvek...:eek:
Nije serija kriva sto ih FOX ukida kad mu se digne :) A i sam Joss Whedon je izjavo da ne smeju da je ukinu,cak sta vise nece mu se vise ni mesati u seriju(u prvoj sezoni FOX je odlucio da snimi novi pilot,da svaka epizoda bude vise nezavisna,da se ne emituje 13. epizda itd..)
tako da :tease:

Back