Mislim da je Ben imao nekih 13-15 godina kada je stigao na ostrvo.
13-15?!

Imao je maksimum 10-11. Pretpostavljam da je to bilo negde na samom pocetku decenije, 1971/72, tako nesto, kada je Dharma osnovana.
Zanima me sta je bilo sa Olivijom - mozda je u medjuvremenu poginula u jednom od napada Hostilesa?
Iznenadilo me je sto su bili u 1974., znaci da Benovi podaci nisu bili tacni i Charlotte ipak nije rodjena 1979. vec nekoliko godina ranije.
A vec znamo da je Daniel radio u Dharmi... videli smo ga u onoj sceni sa Dr Changom.
Ne bih ja bas bila sigurna da je Paulovo telo preuzeto samo simbolicki... svasta se u ovoj seriji desava sa pokojnicima na ostrvu... da ne pominjemo znacenje onog priveska...
I ja se pitam da li su sreli malog Bena... moralo je to da se desi...
Ludilo od epizode, otkrila je dosta i otvorila je najvise pitanja jos od Jughead.
A niko ne komentarise: ljudi, jesam li ja to videla/cula ono sto mislim da sam videla/cula?
HELEN?
Sawyer, pardon, kapetan LeFleur, je meni bio totalno

u ovoj epizodi.
A znate da mi se nije dopadala ideja o njemu i Juliet kao ljubavnom paru, ne zato sto ne odgovaraju jedno drugom - ne, gotivni su - nego me nerviraju te zapetljancije sa ljubavnim cetvorouglom,i to sto su i on i Jack kao opsednuti sa Kate, a Juliet dodje kao utesna nagrada.

(Pojma nemam sta je to tako fantasticno na Kate, ali nema veze.) Ali mi nekako i nije tako smetalo u ovoj epizodi, doslo je prirodnije - mozda zato sto su prosle 3 godine pa je i shvatljivo zasto bi se smuvali, upuceni jedno na drugo i sve.
Bas me zanima koja je fora sa Jacobovom kolibom, secate se da ju je Horace navodno sagradio "za sebe i gospodju"...
Najbolja je fora to sto smo svi tripovali da je Richard sveznajuci, a on u stvari gomilu stvari zna samo zato sto mu je u raznim vremenskim periodima to rekla ekipa sa leta 815 koja je putovala kroz vreme.
A nervira me vise, aman, kad ce vise pokazati sta je bilo sa Rose i Bernardom?
Nadam se da cemo uskoro videti opet i Dr Changa, i malog Bena, mozda i Annie, itd...