TimeTravellingBunny
Ističe se
- Poruka
- 2.215
Ko kaze da je ostrvo u sadasnjosti? Neki (Jin, Jack, Kate, Hurley) na njemu su izgelda u proslosti... a neki su mozda u buducnosti (Locke, ovo dvoje, Ben itd.)? Ma ko zna...Da, to sam i ja primetio... Ostrvo je nestalo iz sadašnjeg vremena na kraju četvrte sezone što valjda znači da postoji samo u jednom vremenu. otkud sad i u sadašnjosti i u prošlosti?!
Ako je stvarno tako, eto objašnjenja za ovu glupost od Bena. To me nervira kod Bena, za svaku glupost koju uradi ima savršeno dobar razlog. Ubio je najviše ljudi u seriji i dalje u nekim trenutcima izgleda kao good guy.
BTW, ja sam messenger_of_fear, samo sa novim nickom. (:
U svakom slucaju... Ostrvo izgleda ima neki nacin da ostane skriveno. A i bez obzira u kom vremenu su Locke i ova ekipa, vec smo znali da nisu svi na ostrvu u istoj vremenskoj ravni, tako da ovo nije nista novo... Richard nije putovao kroz vreme zajedno sa Lockeom, nisu ni ostali Others.
Ne znam bas ko je pobio najvise ljudi u seriji... Nisam sigurna da je to Ben, sem ako racunas njegovo ucesce u masovnom ubistvu Dharme, ali on to sigurno nije uradio sam (cak verovatno nije ni izdao naredjenje)... Morali bismo da znamo celu istoriju ostrva da bi procenili ko je pobio najvise.
Meni Ben ne deluje kao good guy, bas kao ni Widmore, iako izgleda da obojica veruju za sebe da su pozitivci i da imaju pravo da rade sve sto rade ("cilj opravdava sredstvo" i sl.). Jedino se stalno postavlja pitanje, ko je manje od dva zla... Ali meni je takvih odlucivanja bilo previse na nasim izborima, odbijam da na njih pristanem i u TV seriji.

Neke stvari su mi se jako dopale u epizodi... neke bas i nisu... Bilo mi je bezveze kad je ispalo da je Locke hteo da se ubije iz ocajanja, pa zar nije pre toga cuo od Richarda i Christiana da treba da se zrtvuje i da umre, i bio spreman da uradi sve sto treba? U proslih nekoliko epizoda je bio odlucan i samouveren, a sad su opet poceli da ga prikazuju kao nesigurnog lika koji je meta svacije manipulacije. A toga mi je bilo previse u proslh par sezona.

Dopalo mi se sto su se osvrnuli na Lokovu proslost sa Helen, koju nisu pomenuli jos od flesbekova u 2. sezoni. Drago mi je bilo sto opet vidim Walta i Abbadona, ali se nadam da ovo nije poslednji put da vidimo Abbadona.

Ali scene razgovora sa O6 su me razocarale. Razumem zasto nismo videli cele razgovore, samo njihovo odbijanje... Ali bih volela da vidim kako Locke pokusava da im objasni sta se desava na ostrvu i zasto moraju da se vrate. A Jacku nije stigao nista ni da isprica.. E sad, znam ja da bi Jack, da mu je Locke ispricao sta se desava na ostrvu, sto posto rekao da je Locke sad tek skroz poludeo i da su sve to gluposti... ali sigurno bi bilo mnogo zabavnije slusati Loka kako Jacku prica o putovanju kroz vreme, nego videti jos jednu, verovatno 23. po redu,

Vaskrsenje mi se definitvno najzanimljiviji i najdrazi deo, samo sto sam ga vec videla u promotivnom videu za epizodu... Eto, mozda ipak ne treba to gledati... uzdrzacu se sledeci put - ovo je bio jedini promo za epizodu ove sezone koji sam ipak pogledala posto nisam mogla da izdrzim da to ne uradim. Bas me zanima ko su ovo dvoje, Cesar i Illana, i za koga rade. Jedva cekam da saznam i sta se desavalo sa Sayidom svo ovo vreme...