Los seks

• Začetnik teme Začetnik teme Reyna
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Gde su nestali moderatori u celoj ovoj prici? Tema odeee skroz. Nadam se da cete prestati da spamujete dalje. :) Uvek mozemo da otvorimo neku drugu na tu temu, ako vec nema.

Laku noc ljudici, odo' i ja u krevet, vec ima puno sati. :heart:

Pa evo ovako.. Usla sam u neku pricu sa jednim likom, bla bla, ugl danas smo konacno ugrabili priliku da se hebemo i eto, ispalo je kako je ispalo, prvo nije bas nesto vest, a i eto mozda se nismo jednostavno uklopili kako treba. Licno do sad nisam imala takva iskustva, moze da ispadne dobro, okej, manje dobro, ali ne lose kao sada. Nekako ispalo je bas "yack". Hemija koja je buktala medju nama do tad, samo je jednosatvno PUF nestala. A jako mi se dopada lik i sve je lepo krenulo, ne zelim da me od njega udalji seks. I tako sam ocajna zbog toga.. :sad2:

Ja bih rekao nesto vrlo naivno ali ne bi trebalo da ga otkacis zbog seksa ako ti se svidja sex traje 45minuta max (u mom slucaju 3 ,4 minuta kad je dobar dan) a ti bi u slucaju neko ozbiljne veze provodila mnogo vise vremena od toga pa su njegove druge osobine mnogo vaznije.Ja bih mu dao sansu izmedju ostalog zato sto me podseca na samoga sebe.A ima to jos jedna dobro stvar garant nije svaleras tako da si sigurna,komsinka mica iz 4b mu ne moze nista.

Ma ja se svakako slazem sa njom. I slazem se sa istim da ti imas problem sa zenskim rodom. :zplez:

Problem? Nisam ja taj koga suprotni pol izyebe i ostavi nedoyebanog. :plez:
Što me i ne čudi, s obzirom da ti je uzor savršena yebačica koju nikad niko nije ostavio... i koju već poodavno uveče grle postovi sa Krstarice.

A što se stavova tiče, bolje batali... šamaraš se njima k'o baštensko crevo pod pritiskom. Drž' se onoga da je problem do njega, i to je to. ;)

Meni je jako zao, ali ti imas takav stav. A i tvoj tekst jeste da ima malo dublje znacenje, ali ispljuvao si ribe preko istog.

Ne, neću ti crtati kakve 'ribe' su ispljuvane u tom tekstu. Definitivno nemaš kapacitet da to uklaviriš. ;)

Nema veze, to ne menja da sam pomislila ono sto si ti mozda napisao kao sarkazam ili jer si i ti to pomislio. :lol:

Lepo je kad znaš i šta piše između redova, iako je sve toliko jasno da je prored prazan. :lol:

Rekoh ti, devojko... mani se toga da nađeš šta je pisac kanio da kaže. Sve ti je jasno rečeno.

rejna sad si otkrila mozda forum i deluje lepo i zabavno
ali on vise od zabave, seks potvrdjivanja i vezbanja svadjanja ne mora mnogo da ti donese vise
moze, neki se mozda zdruze i postanu prijatelji ili neko bitnije sajber poznanstvo

ali ne mora. mozes posle godinu dana da ostanes pusta kao i pre toga za nesto konkretnije
a imas tog decka tamo, to u krizi vise vredi kad imas nesto da dodirnes
a dosta vremena ide na forum moze ako ne pazis i pocnes da zivis ovde realno ni zasta
na duze staze to ne valja

Ovo je fantastičan savet za one koji za dodirivanje uveče imaju samo sebe i dvajsdva... inča monitora.
Javno priznajem, ovo ti reputiram.

rejna sad si otkrila mozda forum i deluje lepo i zabavno
ali on vise od zabave, seks potvrdjivanja i vezbanja svadjanja ne mora mnogo da ti donese vise
moze, neki se mozda zdruze i postanu prijatelji ili neko bitnije sajber poznanstvo

ali ne mora. mozes posle godinu dana da ostanes pusta kao i pre toga za nesto konkretnije
a imas tog decka tamo, to u krizi vise vredi kad imas nesto da dodirnes
a dosta vremena ide na forum moze ako ne pazis i pocnes da zivis ovde realno ni zasta
na duze staze to ne valja

ma nije bash onako, ne znam ni sta radim

Back