Dionys
Iskusan
- Poruka
- 5.135
A tek ako bi neko pokusao da razumije Niceovo "dobar/zao" vs "dobar/los".
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

mogu da volim loše osobe, ako n e čine nažao m eni.Kako reagujete, kada ste po vašem dubokom moralnom ubeđenju sigurni da je neko loš čovek, a taj isti loš čovek je, u nekim životnim stavovima i po nekim društvenim poremećenim pojavama, u velikoj meri u pravu, i govori surovu istinu.
Znate da je takođe i manipulator i lažov, i alav i pohlepan....
Kako bitisati pored takve osobe, do njenog ispravnog mišljenja vam je stalo, svesni ste toga.....a sa druge strane, manipulatorsko i lažljivo iskakanje vas udaljava od te osobe i na neki način cepa....
Mislim da je Hitler bio zanimljiv lik.dobri, loši...sve je to patetično
dajem 60 dobrih a dosadnih, za jednog lošeg a interesantnog
To ne mora da znaci da je nuzno dobar al bar ne povredjuje druge ljude, ne ugrozava ih a to je dobro samo po sebi.Nedavno sam odgledala cetvrtu sezonu Breaking Bad, po meni jedna od najboljih serija ikada snimljenih, i mozda ce zvucati banalno, ali mislim da bi se mnogi vec nakon par epizoda spotakli u pokusaju da objasne sta je je to dobar, a sta los covek. Pogotovo ako se oslanjamo na ono najjednostavnije objasnjenje, a to je da je dobar covek onaj koji ne cini lose stvari i ne povredjuje druge ljude.
Mislim da je Hitler bio zanimljiv lik.
sto mislis oni u zatvoru imaju bas jake ribolovacke price pokupljene s ulice?dobri, loši...sve je to patetično
dajem 60 dobrih a dosadnih, za jednog lošeg a interesantnog
sto mislis oni u zatvoru imaju bas jake ribolovacke price pokupljene s ulice?
ja svojoj deci ne bih pozeleo da od takvih ljudi uce zivotnu skolu..nego nekih koji su malo pametnije svoj zivot proziveli i posteno zaradili novac..meni nije dosadno da mi treba zabava narocito losih ljudi iako su nekima zanimljivi samo zato sto se razlikuju..a posto su odavno neki buntovnici imali potrebu da se izdvoje..danas se nakupilo sljama pa je vecina losa i prazna..onda je podvig biti dobar i razlikovati se od vecineNisam bio u zatvoru ali mislim da tamo ima ljudi koji i te kAKO imaju sta da kazu o zivotu, pogotovo sto su bili oni i na dnu i na vrhu i sa one strane i sa ove. To sto su mozda losi ne mora da znaci da su dosadni.
Ali dosadni ili nedosadni ljudi nisu tema.
Sto se Hitlera tice, ko zna sta bi o njemu ljudi sada pricali da je pobedio u 2 svetskom ratu, istoriju pisu pobednici,mozda bi sada svet ucio da su Cercil i Ruzvelt bili zlikovci a Hitler bi bio proglasen svetcem.
ja svojoj deci ne bih pozeleo da od takvih ljudi uce zivotnu skolu..nego nekih koji su malo pametnije svoj zivot proziveli i posteno zaradili novac..meni nije dosadno da mi treba zabava narocito losih ljudi iako su nekima zanimljivi samo zato sto se razlikuju..a posto su odavno neki buntovnici imali potrebu da se izdvoje..danas se nakupilo sljama pa je vecina losa i prazna..onda je podvig biti dobar i razlikovati se od vecine
Mislim da je Hitler bio zanimljiv lik.
brate sad si se nasro ko grlica..e to je prodavanje muda za bubrege koje bi ti slusao nemo..tako si i mene ovde skapirao u pravom svetluGeorgejune Ja cu sada ostaviti po strani to sto si ogranicen i povrsan u svojim razmisljanjima. Svi mi pa i ja naravno imamo vrline i mane.
Nego mene zanima kada ces da skines tu svoju "masku". Znamo svi da ti je glavni motiv tvoje pojave na ovom forumu "lov" na ribe. Mada ja mislim da je to po meni smejurija oko muvanja devojka preko neta, da je to gubljenje vremena ali ajde ima neko i ko to radi.
Vidim visis na netu 24 h, podforumi zene, ljubav i sex sada i ovaj pod forum. Ustvari bas mene briga sto ti ovde visis 24 h tvoja stvar, vec mi je dosadilo da zarad svog motiva "lov na ribe krsti" napravio "masku" MORALNE GROMADE. Na svakom podforumu na svakoj temi se prodajes ko "Majka Tereza". Cak si i Isusa iz Biblije prevaziso po laznom moralu.
e sad posto nisi ogranicen i povrsan vrati se lepo pa pobij one moje tvrdnje iz posta
Kako reagujete, kada ste po vašem dubokom moralnom ubeđenju sigurni da je neko loš čovek, a taj isti loš čovek je, u nekim životnim stavovima i po nekim društvenim poremećenim pojavama, u velikoj meri u pravu, i govori surovu istinu.
Znate da je takođe i manipulator i lažov, i alav i pohlepan....
Kako bitisati pored takve osobe, do njenog ispravnog mišljenja vam je stalo, svesni ste toga.....a sa druge strane, manipulatorsko i lažljivo iskakanje vas udaljava od te osobe i na neki način cepa....
pa vidis ja sam nesto i naucio ovde i napredovao u pozitvnom pravcu..a ti si los covek kad se nemas za sta uhvatiti i pokusavas mene kompromitovati nebulozama..i pazi nemoj da se hvatas za slamku kako su svi pokazali mane..ne nisu..svi ovde imaju maske..a ti moju nisi provalio jer sebi mogu priustiti taj luksuz da ti popustim uzicu i vidim koliko si nesiguran i ne odgovaras na pomenuto vec pokusavas licno...sine..obrisi slinice pa se javi
Laku noc.
sta kazes ja furam masku a ti bi slusao price ubica i lopova da nesto naucis?pa da i ja skinem masku kako bih nesto cuknuo ili nekog rokno za pare?pa ne sine..ne bi..to rade sise poput tebe i misevi kojima je svaki posten posao tezak
malo je bezveze to sa hitlerom
svi ko vrapci ponavljaju hitler hitler kad se priča o lošim ljudima
šta mi znamo o hitleru?
šta mi znamo o volt dizniju? o čarli čaplinu? o draži? savi kovačeviću? mendeli?
svaka priča ima više lica..a istoriju pišu po..? pooo..?

gde ima to da se procita? jel on sam pravio paralele koristeci te termine ili si ti izvukao zakljucak