Loš čovek

Gotika

Ističe se
Poruka
2.476
Kako reagujete, kada ste po vašem dubokom moralnom ubeđenju sigurni da je neko loš čovek, a taj isti loš čovek je, u nekim životnim stavovima i po nekim društvenim poremećenim pojavama, u velikoj meri u pravu, i govori surovu istinu.
Znate da je takođe i manipulator i lažov, i alav i pohlepan....
Kako bitisati pored takve osobe, do njenog ispravnog mišljenja vam je stalo, svesni ste toga.....a sa druge strane, manipulatorsko i lažljivo iskakanje vas udaljava od te osobe i na neki način cepa....

Poslednja izmena:
Kako reagujete, kada ste po vašem dubokom moralnom ubeđenju sigurni da je neko loš čovek, a taj isti loš čovek je, u nekim životnim stavovima i po nekim društvenim poremećenim pojavama, u velikoj meri u pravu, i govori surovu istinu.

Ne mora neko nuzno biti dobar da bi neki njegovi zivotni stavovi bili ispravni.

Kako bitisati pored takve osobe, do njenog ispravnog mišljenja vam je stalo, svesni ste toga.....a sa druge strane, manipulatorska i lažljivo iskakanje vas udaljava od te osobe i na neki način cepa....

Bitisati samo koliko moras, ne dolaziti u kontakt sa takvima bez preke potrebe...

Kako bitisati pored takve osobe, do njenog ispravnog mišljenja vam je stalo, svesni ste toga.....a sa druge strane, manipulatorska i lažljivo iskakanje vas udaljava od te osobe i na neki način cepa....

Ti,kao da si moj ex šurak !
Jebbo te patak,sasvim tačno si opisao sestru....!!

A, u slučaju da je to neko ko ti je blizak, muž, žena , devojka, majka, otac, sestra, brat, dete....

i burazera sam otpisao za sva vremena jer pije i laze..prevrtljiv po potrebi i ne misli nikom dobro do sebi i onima koje moze iskoristiti..mada i njima ne misli..ima i par tzv prijatelja za koje znam da su smradovi i sta pricaju drugima o nekom dok su ok kad su s njima..i samo povrsni odnosi ne cesta vidjanja

Lepo ozbiljno pitam.....šuraci, svastike, šogori....te veze nikako da skapiram....dever, već znam šta je i jetrve su mi jasne.....
Možeš ti i bolji odgovor ili mišljenje da daš....

Jamačno.
Bih dao kad bi znao šta je šogor !?
Al' ja sam rek'o šurak !
A,šurak je ženin brat !
Ono "ex",valjda,znaš i ne mora se prevoditi na BHS ?

(E,tek sam sad vid'o da si žensko ! Onda ono "šurak" treba zameniti
sa "svastika"....Ostalo,ostaje.Ne ispravljati ništa...)

Poslednja izmena:
Jamačno.
Bih dao kad bi znao šta je šogor !?
Al' ja sam rek'o šurak !
A,šurak je ženin brat !
Ono "ex",valjda,znaš i ne mora se prevoditi na BHS ?

Dobro ex......nadam se da ćeš biti i budući nekome....
I sada si tek video da sam žensko.....učiš me šta je ex, a padeži toooo neeema veze...
Ipak da se ne udaljavamo sa teme..

Poslednja izmena:
Dobro ex......nadam se da ćeš biti i budući nekome....
I sada si tek video da sam žensko.....učiš me šta je ex, a padeži toooo neeema veze...
Ipak da se ne udaljavamo sa teme..

Šta,bre,padeži,crna da si,ženo ?
Šta bulazniš ti ?
Ja se izražavam kristalno čisto....
Zar to nisi primetila do sada ?
U stanju sam da ispravljam pušten tekst,samo zbog jednog zareza....
Tekstovi su mi gramatički među najčistijima na forumu....
E,sad,koliko su pametni - o tome možemo raspravljati.

A ti meni,kao,spočitavaš navodne padeže !?
Smešna si k'o Marica Hrdalo....
:hahaha:

Šta,bre,padeži,crna da si,ženo ?
Šta bulazniš ti ?
Ja se izražavam kristalno čisto....
Zar to nisi primetila do sada ?
U stanju sam da ispravljam pušten tekst,samo zbog jednog zareza....
Tekstovi su mi gramatički među najčistijima na forumu....
E,sad,koliko su pametni - o tome možemo raspravljati.

A ti meni,kao,spočitavaš navodne padeže !?
Smešna si k'o Marica Hrdalo....
:hahaha:

Pa, nik mi je jasan, ne stoji Gotik, nego Gotika...i znam da si kristalno jasan.....i sve znam, samo to nije tema....

Kako bitisati pored takve osobe, do njenog ispravnog mišljenja vam je stalo, svesni ste toga.....a sa druge strane, manipulatorsko i lažljivo iskakanje vas udaljava od te osobe i na neki način cepa....

Naprosto, mene "proguta" i smoždi to. Saznanje da si se u nekome toliko prevario/la. Ne mogu da dodjem sebi, dugo vremena. Pa se sve čudi, isčudjavam, majke mi mile, kao ono dete klovnu, pa ne zna šta je zbilja, a šta je šala, šta je lice a šta naličje haosa tog...Loš čovek se ogleda u tome, da ne haje za ono ljudsko u tebi. Nije poenta u govorenju surove istine. I ja mogu da ti zviznem surovu istinu a loš čovek nisam, jer lošem čoveku je cilj da te satre tom takozvanom istinom a dobrom čoveku je cilj da ti otvori oči, jer dobar čovek i ono najteže za reći će birati reči kojima ćeš shvatiti bit i suštinu i nakon par dana kada mućneš glavu i kockice se polsože shvatićeš i sama šta je bila misija, a kod lošeg ćeš zauvek pamtiti otrov najpre reči, a ne suštinu izrečenog, jer se tu "puca" na sadizam reči a ne na smisao šta ima se za shvatiti, znači vrlo je lako za shvatiti ali jako teško za "svariti". Kako bitisati? Nema tebi bitisnaja pored tih i takvih. Pojedu te vremenom. Prožderu i progutaju. I samo ispljunu kosti i teraj na sledećeg domaćina. Parazita. Kakvo crno ispravno razmišljanje očekuješ od manipulatora i lažljivog čoveka? To doživeti nećeš, verovala ti ili ne meni, nećeš. A, dodatak da neko može da te "cepa" već iscepanu, dovoljno govori, koliko nekome nije stalo do tebe, dok ti za nekim...Crkavaš. :) Toliko. ♥

I najveći zlikovci, manijaci, psihopate, minhauzeni...etc-ponekad su u pravu. To ne menja bit te osobe.

Back