bigsister
Domaćin
- Poruka
- 3.890
ne razumem se u umetnost previshe, ali znam da prepoznam lepo i vredno... venecija je vredna svakako ali sve shto sam ja videla u njoj su zidovi prekriveni gadnom mahovinom, kanali prljavi da prljaviji ne mogu biti, ulice nekako ne znam... uzane??? a da ne pricham za one maske na sakom tjoshku... mislim super je to maske i stakla ta njihova i sve... ali na svakih pola metra to... a svuda jedno te isto.... smorilo me... trg svetog marka me jeste fascinirao, prvo imenom, a zatim izgledom... i zalazak sunca - fenomenalno... ali opshti utisak iz venecije - ne svidjami se...Iron man:Dobro mozda se ne razumes u umetnost......verovatno volis neke urbanije i modernije gradove...
e pazi 'vako... ne znam shta sam jela... zavrshim sa jelom i [bukvalno] pola sata trazim gde da bacim odpadke... i nema i nema... na kraju sam ushla u pekaricu, rekla dobar dan bacila svoje papiritje izashla rekla dovidjenja, a oni meni 'bilo je lepo ugostiti vas vidimo se ponovo'... eh ti ludi italijani... ali grad je uzasan... bre ni kantu nema... a tek kada sam trazila most rialto... tri i po sata sam ishla od trga sv marka do mosta i 2 minuta nazad... pa sad ti vidi... a imala sam 2 mape! i sve krenesh i ono super sve enki nazovi trgitji sa 5-6 ulica, pa sve pishe koja je koja... odjednom neki gde nishta ne pishe... i kuda god smo poshli ponovo smo tu dolazili... na kraju sam pukla i udjem u neku prodavnicu i pitam:'izvinite a gde je most rialto'... ljudi su me prvo pola sata gledali, ja mislila kao i mnogi italijani slabo razumeju engleski... ponovim koji put... a oni se pogledaju i zachudjeno kazu:'ali ti stojish na njemu'... samo sam se okrenula i tiho izashla da javim ostalima...
ali tema je london - bash je lep trafalgar skver...