lolipop muskarcine

mislis na ovako nesto... :mrgreen:

369nb7.jpg

E jel vama zene degutantno kada muskarac lize sladoled? meni je odvratno kada vidim takvu scenu...tako mi je nekako pederska :D ja ga npr. jedem...

Pa de si bre Aco sto godina, šta se radi, kako podnosiš ove vrućine :lol: Moram te pitati - koliko tačno vremena u proseku provedeš gledajući druge muškarce kako jedu sladolede, pošto ja ponizno moram priznati da nemam pojma kako ga ljudi konzumiraju :mrgreen:

Mogao bih uzet jedan sad kad spomenu baš :aha: Onaj best - devil, sa kokosom.. što je to doooooobroo

aj ne serri, kao ne ovlazish kad se neki baja onako muzjacki podrpa po jajima...?? :lol:

Naročito ako ima trenerku ili ,,jaja-šejk-kupaći kostim".
Doduše, druge nisam ni videla da se češu, samo ove neke što stoje kod dragstora i piju pivo, vajda pivo i sunce u kombinaciji sa sintetičkom trenerkom izazivaju jajosvrab :D
Ostali civilizovani ljudi nose kvalitetne materijale, a testise češu da ih niko ne vidi.

[Ne_Vazim_Se];22216040:
hahahhaha pa ono pazi jes ima neke logike tj. asocijacija je moguca al' ono... fora je da si tolko imba da iznesesh lizanje lizalice kao mushkarchina :lol:

pazi akciju, kako da to radish kao pravi :mrgreen:

nachi, otpakujesh lizalicu... onaj slatki deo stavish u usta, izaberi stranu koja ti je draza... tako da onaj beli shtapic viri iz ugla usana, kao pljuga... i to je to, nema vadjenja, nema prstiju, nema diranja... nema nishta. :mrgreen:

samo je povremeno uvlachenjem obraza protrljash o tu unutrashnju stranu usne duplje i to je to.

kad' zavrshish, nemoj da se zaje*esh i izvadish shtapic rukom i bacish ga u kantu... :lol:

nachi, usnama ga relocirash na sredinu, i ispljunesh.

2 metra, najmanje.

e onda kad' vec budesh postao hard kor kao neki :lol: procedura je ista samo sve traje mnogo krace jer cesh lizalicu u roku od pet sekundi da pregrizesh i izmrvish zubima. :mrgreen:

tako da kompletno konzumiranje iste ne traje vishe od 10 sekundi... :lol:

... a shto se sladoleda tiche, to je bar lako... znachi, odgrizesh polovinu (isto tako i za porodichno, je l' si mushko il' nisi :mrgreen: ) , drzish u ustima ali ne gutash...

rezultat: gledash okolinu da tako kazem ledenim :mrgreen: pogledom nekih 15-ak sekundi dok se ono ne otopi, nije ti dobro u principu al' nema veze deluje kul. :lol:

e tako i drugu polovinu... i, naravno, ne grejesh vodom ako ocesh da budesh kul. :D

to bi bilo ko da gasish rakiju... nekako nije macho, a i dobra rakija jelte ne mora se gasi :lol:

eto brate, to bi ti bilo to...

haha mog'o bi da napishem neki tutorijal tipa "kako ostati kul u svakoj situaciji" ili itako neshto hahahah :D

u tri cetri puta je ipak bolje...manje je hladnije...

Pa de si bre Aco sto godina, šta se radi, kako podnosiš ove vrućine :lol: Moram te pitati - koliko tačno vremena u proseku provedeš gledajući druge muškarce kako jedu sladolede, pošto ja ponizno moram priznati da nemam pojma kako ga ljudi konzumiraju :mrgreen:

Mogao bih uzet jedan sad kad spomenu baš :aha: Onaj best - devil, sa kokosom.. što je to doooooobroo

ne podnosim ih nikako :lol: evo *** malo dosao sa kupanja, odvukose me, vise sam se smorio nego da sam u kuci bio...sad je kuca pravi raj u ovim vrucinama...a sto se tice odgovora, mogu ti samo reci da je dovoljno da sam vidjeo pa da mi se urezalo u glavu, u moak, u brazdu pod ''gnusno'' podbrazda ''odvratno'' :D
meni najbolje sjeda ''hit'' onaj od cokolade pa ima unutra jedan tvrdji komad...msim da su to deltini....

Brate, ne bih da te plašim ali vizuelna projekcija sladoleda kao kurrčine je pomalo gej.

znam to u vezi prljavih misli :D...al nisam ja bas njega okrakterisao kao falus...nekako mi je vise pickasto...trebao sam u uvodnom postu umjesto ''pederska'' staviti ''gej'' posto za mene su gejevi ne samo homoseksualci nego i svi ovi metroseksualci sto se depiliraju ili sta ti vec ne i sto imaju pickasto ponasanje...

Back