Vrela Cica
Iskusan
- Poruka
- 5.579
Sada si mi dao ideju za novu temu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja je vala necu citati![]()
znam to u vezi prljavih misli...al nisam ja bas njega okrakterisao kao falus...nekako mi je vise pickasto...trebao sam u uvodnom postu umjesto ''pederska'' staviti ''gej'' posto za mene su gejevi ne samo homoseksualci nego i svi ovi metroseksualci sto se depiliraju ili sta ti vec ne i sto imaju pickasto ponasanje...
sinak....pa ti si poceo da me zamisljas i kad nisam na forumu![]()

Pa gledaj... sladoled nije složenica koj reč "led" čini uzalud. To čudo je hladno. Nije prijatno ga jesti onako sa štapića, jer ti se cela usna duplja smrzava kad zagrizeš komad. E sad, ok, ima ljudi kojima to ne smeta, ali neko ima osetljive zube, desni i lakše mu je da ga liže. Uz to, uživanje duže traje.
Nema tu ničeg pičkastog jer se jednostavno, sladoled tako jede. To je ko sad kad bi neko došo i reko da je seljački jesti ribu ili piletinu prstima. Misim alo, koske?
a voli aco i da lize nego se pravi frajer kao i obicno![]()
Ko je latentni ***** , njemu i pijenje piva moze izgledati kao pusenje kite !
Za svaki slucaj , da se pivo pije iz kasike .

Sada si mi dao ideju za novu temu.
E jel vama zene degutantno kada muskarac lize sladoled? meni je odvratno kada vidim takvu scenu...tako mi je nekako pederskaja ga npr. jedem...
koliko si nezasit i horny

E jel vama zene degutantno kada muskarac lize sladoled? meni je odvratno kada vidim takvu scenu...tako mi je nekako pederskaja ga npr. jedem...

ooooooooooooooo šta neću pročitat ovde 
ti si jos veci gay ...oni lizu samo kuklturno dok ga ti Jedeskoliko si nezasit i horny
![]()
![]()

Šta je po toj logici pe***astije, lizati sladoled ili pušiti cigarete?