aleksa ndar
Elita
- Poruka
- 17.732
E jel vama zene degutantno kada muskarac lize sladoled? meni je odvratno kada vidim takvu scenu...tako mi je nekako pederska
ja ga npr. jedem...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E jel vama zene degutantno kada muskarac lize sladoled? meni je odvratno kada vidim takvu scenu...tako mi je nekako pederskaja ga npr. jedem...
E jel vama zene degutantno kada muskarac lize sladoled? meni je odvratno kada vidim takvu scenu...tako mi je nekako pederskaja ga npr. jedem...
a jel gutas?![]()
hahaha...ne nije mi odvratno ....totaolno mi je cool![]()
meni je to bas lepo
isto sto ti osjecam kad vidim muskarca da dudli pivo
ma jedite onaj iz case i resen problem
tako nesto sam ocekivao od butjibutjibutjija...uglavnom glupe su mi te fore...tj neduhovite![]()
pih...kako moze biti lijepo da muskarac tu nesto...al aj dobro...ovo sam ja iz muskog ugla, vjerujem da vama zenama nije...hocu reci totalno shvatam Faith zbog njenog smajlija![]()
konacno neko ko mene razume![]()
A ovo pitaš forumašice?
Aj otvori temu pa pitaj: "Drage forumašice jel se palite na iskompleksirane seljačine
koje boluju od nepisanih pravila ponašanja zbog greške uglavu"
I turi anketu
JAVNU DA VIDI CEO SVET![]()
Jest pedersko ono lizanje, ja ga grizem.E jel vama zene degutantno kada muskarac lize sladoled? meni je odvratno kada vidim takvu scenu...tako mi je nekako pederskaja ga npr. jedem...
Otvaraj.A jel može tema: gledao sam komšiju i komšinicu kako se loše prcaju? Šta misle dragi forumaši?
Ej šta je ovde zatvarano od tema al to nije moj problem...![]()