lolipop muskarcine

E jel vama zene degutantno kada muskarac lize sladoled? meni je odvratno kada vidim takvu scenu...tako mi je nekako pederska :D ja ga npr. jedem...

A ovo pitaš forumašice?
Aj otvori temu pa pitaj: "Drage forumašice jel se palite na iskompleksirane seljačine
koje boluju od nepisanih pravila ponašanja zbog greške uglavu"

I turi anketu
JAVNU DA VIDI CEO SVET :D

hahahhaha pa ono pazi jes ima neke logike tj. asocijacija je moguca al' ono... fora je da si tolko imba da iznesesh lizanje lizalice kao mushkarchina :lol:

pazi akciju, kako da to radish kao pravi :mrgreen:

nachi, otpakujesh lizalicu... onaj slatki deo stavish u usta, izaberi stranu koja ti je draza... tako da onaj beli shtapic viri iz ugla usana, kao pljuga... i to je to, nema vadjenja, nema prstiju, nema diranja... nema nishta. :mrgreen:

samo je povremeno uvlachenjem obraza protrljash o tu unutrashnju stranu usne duplje i to je to.

kad' zavrshish, nemoj da se zaje*esh i izvadish shtapic rukom i bacish ga u kantu... :lol:

nachi, usnama ga relocirash na sredinu, i ispljunesh.

2 metra, najmanje.

e onda kad' vec budesh postao hard kor kao neki :lol: procedura je ista samo sve traje mnogo krace jer cesh lizalicu u roku od pet sekundi da pregrizesh i izmrvish zubima. :mrgreen:

tako da kompletno konzumiranje iste ne traje vishe od 10 sekundi... :lol:

... a shto se sladoleda tiche, to je bar lako... znachi, odgrizesh polovinu (isto tako i za porodichno, je l' si mushko il' nisi :mrgreen: ) , drzish u ustima ali ne gutash...

rezultat: gledash okolinu da tako kazem ledenim :mrgreen: pogledom nekih 15-ak sekundi dok se ono ne otopi, nije ti dobro u principu al' nema veze deluje kul. :lol:

e tako i drugu polovinu... i, naravno, ne grejesh vodom ako ocesh da budesh kul. :D

to bi bilo ko da gasish rakiju... nekako nije macho, a i dobra rakija jelte ne mora se gasi :lol:

eto brate, to bi ti bilo to...

haha mog'o bi da napishem neki tutorijal tipa "kako ostati kul u svakoj situaciji" ili itako neshto hahahah :D

Back