Lokalni i beogradski izbori 2024.

Covek prica kao da sam ja, JUCE sam sedeo sa najblizom rodbinom, njima sve super i uz to kazu oni meni uvek je tako bilo, ne mozes nista da promenis, sta se ti bunis, ti mrzis Srbe - OVAJ NAROD ZASLUZUJE I TREBA DA NESTANE KAD JE GLUP I KUKAVICKI; pozdrav za Nikolu, gledaj sebe i svoje zdravlje:
Џаба си се обрадовао. Ево га наш Србијанац Никола Симичевић у подкасту код Неше Торонта, снимак направљен јуче.

1716811061182.png

Aktivisti pokreta čiji je predsednik Branimir Nestorović napadnuti u Zrenjaninu

Aktivisti pokreta čiji je predsednik Branimir Nestorović napadnuti u Zrenjaninu 1

Danas Online danas 13:35

Aktivisti pokreta „Mi snaga naroda, prof. Branimir Nestorović“ napadnuti su u Zrenjaninu prilikom predizbornih aktivnosti, saopštio je taj pokret.

Napad se desio, po rečima pokreta, u noći između 26. i 27. maja oko ponoći od strane četvorice ljudi „koji su se predstvaili kao aktivisti Srpske napredne stranke“

Napadnuto je, dodaju, troje članova Pokreta „Mi snaga naroda, prof. dr Branimir Nestorović“ dok su lepili plakate na trafou na uglu ulica Šumadijske i Olge Petrov na Zelenom polju.

Aktivisti pokreta, navode, su se povukli ne želeći da se izlažu dodatnim maltretiranjima, da kompromituju pokret ili „da sebe dovedu u situaciju da moraju, daleko bilo, da upotrebe slilu da bi se odbranili“.

„Napadači su bili starosti između 22 do 30 godina. Koristeći veoma neprimeren rečnik i najvulgarnije psovke izvređali su članove našeg Pokreta, oteli im propagandni materijal, zgužvali ga, pokidali i pobacali. Jednog od naših članova, koji je držao plakate udarili su po rukama. Dvojica su se isprečila, jedan je pretio, drugi stajao pored njega, treći je ulazio i izlazio iz automobila kojim su se dovezli (golf 5. stariji tip), a četvrti je sedeći u automobilu pretio mladiću koji je dovezao naše članove da će mu razlupati automobili ako se ne skloni. Rekli su da je to njihov teren i da imaju zadatak da tuda patroliraju čitave noći i da će budu li videli naše članove još jednom primetiti veću fizičku silu, tj. da će ih izlomiti, kako su se precizno izjasnili“, kaže u saopštenju poverenica gradskog odbora Zrenjanin Julijana Mrkonja Marić.

„MI snaga naroda“ podneće krivičnu prijavu protiv N. N. lica.

„Do sada smo se susretali sa vađenjem naših letaka iz poštanskih sandučića, cepanjem plakata, verbalnim provokacijama, nuđenjima poslova našim kandidatima za odbornike, ubacivanjem rušilačkih elemenata u naše redove radi pokušaja kontrole našeg odbora. Kako ništa od gore navedenog nije uspelo da nas obeshrabri i demorališe stigli smo, eto, i do fizičkih napada. Mi ćemo nastaviti svoj pristojan put ka ostvarivanju svojih ciljeva jer mi smemo, možemo i znamo“, poručuju.

Шта мислите шта ће бити са ДВЕРИМА , верујем да ће проћи ..искрено гласала бих за њих да сам у БГ , на овим изборима ..

генерално , пошто нисам члан ни једне партије гласам за кога ми срце каже ..Двери ће добити добар проценат на овим БГ изборима , то верујем ..променили су главнину , мада то је био и није био проблем ..да се мало фокусирају на себе , да се не утапају у пронатовску опозцију , да се држе ..победиће .

1716896230488.png

PREDIZBORNI DEBAKL KAKAV VUČIĆ NE PAMTI: Rukovodstvo SNS-a ucjenjuje gradonačelnika ovog grada

Todoroviću je saopšteno da ukoliko lista „Aleksandar Vučić - Čačak sutra“ ne bude osvojila 55 odsto na predstojećim izborima, on neće biti gradonačelnik već će to mjesto popuniti neko drugi.

1716639674-tan2024-05-2512474473_7-900x600.jpg

Milun Todorović i Aleksandar Vučić

Prije 2h

Nakon što je hala Košarkaškog kluba Borac ostala poluprazna na mitingu SNS-a u Čačku, prema saznanjima portala Nova.rs sve je izvjesnije da njihov kandidat Milun Todorović neće biti gradonačelnik poslije 2. juna, čak i da SNS zabilježi pobjedu.

U subotu je u Čačku, organizovan predizborni miting SNS-a i njihovih koalicionih partnera, a skupu je prisustvovao i predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

Iako se očekivalo da će sportska hala kraj Morave biti ispunjena do poslednjeg mjesta i da će nešto više od 6.500 građana pozdraviti Vučića nakon "žestoke borbe za nacionalne interese u New Yorku", to se nije desilo. Zapravo, sala je ostala poluprazna, a brojno stanje nisu uspjeli da poprave ni ljudi koji su došli iz drugih mjesta, odnosno iz Gornjeg Milanovca, Kraljeva, Guče i Ivanjice.

Zbog toga je predsjednik Izvršnog odbora SNS-a, Darko Glišić, po završetku mitinga održao sastanak sa kandidatom za gradonačelnika Čačka, Milunom Todorovićem.

Todoroviću je saopšteno da ukoliko lista „Aleksandar Vučić - Čačak sutra“ ne bude osvojila 55 odsto na predstojećim izborima, on neće biti gradonačelnik već će to mjesto popuniti neko drugi.

Također, prema posljednjim istraživanjima rejting te liste u Čačku iznosi deset procenata manje, odnosno 45 posto.

Da se situacija u Čačku ne smiruje ni poslije tri dana govori to da su jučer hitno u taj grad stigli prvo Darko Glišić, a potom i premijer i predsjednik SNS-a Miloš Vučević, kako bi obavili još jedan razgovor sa Milunom Todorovićem.

Radnici Javnih preduzeća, predškolskih ustanova, vojne fabrike „Sloboda“, dobili su direktive koliko njih mora doći na skup.

Iste naloge su dobili i predstavnici sportskih klubova koje je u funkcionerskoj kampanji obilazio Todorović

• Haha
Reactions: PA8

Back