Lokalni i beogradski izbori 2024.

1716983444713.png

Opozicioni dogovor o zajedničkoj kontroli izbora u Novom Sadu


"Podnete krivične prijave protiv osumnjičenih za kupovinu glasova"


opozicija-izbori-kontrola-Novi-Sad-foto-Autonomija-1024x585.jpg


29. МАЈ 2024.

Tri opozicione liste u Novom Sadu postigle su dogovor o zajedničkoj kontroli izbora raspisanih za 2. jun. Kako je predstavljeno na današnjoj konferenciji za novinare, liste „Ujedinjeni za slobodan Novi Sad“, „Savo Manojlović – I ja sam Novi Sad – Kreni promeni“ i „Heroji – Miša Bačulov“ nakon predizborne saradnje, dogovorile su i zajedničku kontrolu izbornog procesa, ali i postizbornu saradnju koja bi trebalo da omogući skupštinsku većinu koja će smeniti vlast Srpske napredne stranke u Novom Sadu.

Nosilac liste „Ujedinjeni za slobodan Novi Sad“ Borislav Novaković ocenio je da će Novi Sad sa tom novom skupštinskom većinom biti prvi slobodan grad u Srbiji, podsetivši da je opozicija na izborima 17. decembra osvojila 55 procenata glasova, a „SNS i njegovi sateliti“ 45 posto.

„Ovaj put biće još ubedljivije, građani Novog Sada će od 3. juna upravljati Novim Sadom a ne centri koji su van ovoga grada“, naveo je Novaković.
Prvi kandidat na listi „Savo Manojlović – I ja sam Novi Sad – Kreni promeni“ Danilo Babić istakao je da su tri liste uspele da obezbede preko 1000 kontrolora „koji će marljivo raditi“ na izborni dan na svim biračkim mestima u Novom Sadu.

„U Novom Sadu nema bojkota, izlazimo na različitim listama ali smo jedinstveni u želji da sačuvamo svaki glas Novosađana. Ovom odlukom o zajedničkoj kontroli izbora pokazali smo odgovornost ka građanima i viok stepen zrelosti prema situaciji u kojoj se nalazimo“, naveo je on.

Miša Bačulov, nosilac liste „Heroji – Miša Bačulov“ istakao je da su jutros podnete krivične prijave protiv osumnjičenih za kupovinu glasova.

„Imamo preko 50 imena i znamo kompletnu mrežu njihovog delovanja na dan izbora. Ovo je samo upozorenje, ne želimo da uništimo živote svih tih mladih ljui koje oni uporno uništavaju“, dodao je Bačulov.

Podsetio je i da je fotografisanje izbornih lističa krivično delo, te da će njihovi kontrolori na to posebno obraćati pažnju i podnositi prijave u svakom takvom slučaju.

Prvi na listi „Ujedinjeni za slobbodan Novi Sad“ Miloš Tubić ocenio je da prisustvujemo raspadu koalicije oko SNS i same SNS, a da će predstavnici ove tri liste nakon pobede 2. juna nastupiti „kao oslobodioci, a ne kao osvetnici“.

Pozvao je i Branimira Nestorovića, čija lista nije prihvaćena u Novom Sadu, da nije kasno da kao opozicionar podrži javno neku od tri pomenute liste, jer one „sigurno neće nakon 2. juna ulaziti u bilo kakvu saranju sa SNS-om“.

(Autonomija)
 
  • Haha
Reactions: PA8
Nema naravno da nema. Svi ostali su luzeri i propalice! A i izdajnici!
lopingeri.

izdajnici.

tu priče nema.

nego nikako da te upitam sta je svrha vasingtonskog sporazuma bila ?

nas precednik je tamo sa šiftarom potpisao da srbija priznaje Jerusalim kao gl grad Izraela i da prebaucjemo tamo ambasadu. (I ako do tada glavne sile zapada još to nisu učinile)
Dakle prvi maltene...

A zauzvrat za takvu uslugu Izrael nam je uzvratio PRIZNAVANJEM KOSOVA :eek::sad2::udriglavu:

JUČE POSLE PRIZNAVANJA PALESTINE od španije norveške irske je napomenuto da Jerusalim smatraju kao gl grad Palestine.
Sve veći broj zemalja evrope to čini ali ovo su prve one ''jače ili veće'' zemlje EU u tomr edu onih koji priznaju palestinu...


Jel to španci norvežani nemaju pojma te treba da im pojasni nas predsednik ? Kako se samo usuđuju da protivreče našem predsedniku koji je stavio paraf da jeJerusalim gl grad izraela ?!?!?!

A za to dobio priznanje Kosova od strane Izraela...
 
nas precednik je tamo sa šiftarom potpisao da srbija priznaje Jerusalim kao gl grad Izraela i da prebaucjemo tamo ambasadu.

A zauzvrat za takvu uslugu Izrael nam je uzvratio PRIZNAVANJEM KOSOVA :eek::sad2::udriglavu:
Санџачки боте твој вољени Чипуљчанин је потписом на Вашингтонски споразум признао Косово.

Израел је још давно казао да неће да призна Косово премда је САД као савезник Косова и савезник Израела бр.1, све док Косово не призна Србија.

Тек када је твој Вољени у својству председника Републике Србије де јуре признао Косово својим потписом на Вашингтонски споразум, признао га је и Израел.

 
Poslednja izmena:
  • Haha
Reactions: PA8
Санџачки боте тај видео је од пре 10 година. Дај нешто свежије.
pa čekaj da pobedi na izborima, onda će krade pa će ga opet apsu

ovo je apsenje za doba dok je krao ko azdaja na vlasti

a ima i ono kada brani ''baštu'' kafea svog lopingera kolege...

jes zaboraivli smo mi u ns, ko je lopurda novaković i njegov intimus pajtić zvani paja guzara
 

Back
Top