Izbori

u nazad gomilu godina kad god je bila neka situacija proglasavani su izbori, mislim da smo ih imali na svake dve eventualno tri godine u proseku.
cak je i sad na pocetku krize predlagano da imamo izbore.

ali poslednjih mesec dana deluje kao da vlast izbegava izbore.

zasto?
pa jbg kad je nudio niko nije hteo, sad im i ja ne bi dao iz inata

250 000 studenata je u sbriji. NIKADA MOTIVISANIJI ZA IZBORE.
ovo je nesto sta je veoma diskutabilno.

pitanje je koliko je studenata realno za blokade,.. ako na fakultetu od 3.000 studenata na plenum dodje 50 to sve govori.

ti vidis one glasne i vidis okupljanja a da li neki dolaze samo da bi bili vidjeni a ne slazu se sa blokadama?..ne zele da imaju sukobe sa kolegama i zarad neke buduce kolegijalnosti posle svega ovog oni se pojave, budu malo na demonstracijama, promuvaju se, popricaju, malo viknu pumpaj ... ali je pitanje da li ce glasati i ako glasaju kako.

ucestvovao sam na studentskim demonstracijama protiv slobe i dobro znam ko je i kako sve tad dolazio na demonstracije..

naravno ima onih koji su za to ali ima i pozera koji dolaze samo da bi bili vidjeni...to je prosto cinjenica...

ovo je nesto sta je veoma diskutabilno.

pitanje je koliko je studenata realno za blokade koji ih podrzavaju.,.. ako na fakultetu od 3.000 studenata na plenum dodje 50 to sve govori.
doji u novi sad da vidis koliko ih je na ulicama kada se okupimo.

ti vidis one glasne i vidis okupljanja a da li neki dolaze samo da bi bili vidjeni a ne slazu se sa blokadama?..ne zele da imaju sukobe sa kolegama i zarad neke buduce kolegijalnosti posle svega ovog oni se pojave, budu malo na demosntracijama, promuvaju se, popricaju, malo viknu pumpaj ... ali je pitanje da li ce glasati i ako glasaju kako.
nista se ne brini. izbori moraju biti i bice.
radi FUNKCIONALNIH INSTITUCIJA

ti brines o ovome dok ti ispred skupstine prave cacilend u kojem nema ni 1 % studenata ali ima matorih penzosa, krimosa, dilera droge, i kojekakvog otpada . Dok ti na protestu 15.03 iza zastitne ograde kod cacilenda policija pusta pored sebe preko 200 naoruzanih hofmanovih jurisnika... to ti je normalno ?

normalno ti je da ti dileri droge sa policajcem iz zemuna ulecu porseom i maseratijem kod futoske pijace u ns i gaze narod a potom biju narod ?

normalno ti je da iz glavne protorije sns stranke u ns izlecu DILERI DROGE i lome studentkinji vilicu ?

normalno ti je da je u novom sadu u jednom od najvecih drustvenih preduzecaod evropola uhapsen direktor kao jedan od vodja medjunarodnog narko kartela ?

vidis, ta retorikak oju ovde pominjes ide upravo od onih koji su kriminalizovali zemlju , koji od 500 000 ljudi kazu da je bilo 100 000 koji od svojih 20 000 u mitrovici kazu da je bilo 130 000

ja ti kazem , nista se ne sekiraj. mi se ne sekiramo za izbore i poverenje u studente sirom bg i srbije pa nemoj ni ti.

Na izborimacemo izboriti FUNKCIONALNE INSTITUCIJE koje ce dovesti do ODGOVORNOSTI

nece vise biti SVOJATANJA jer to ne vodi do odgovornosti vec pravdu drzi u zapecku i fioci.

Ne brini za studente veruj im.
ucestvovao sam na studentskim demonstracijama protiv slobe i dobro znam ko je i kako sve tad dolazio na demonstracije..

naravno ima onih koji su za to ali ima i pozera koji dolaze samo da bi bili vidjeni...to je prosto cinjenica...

doji u novi sad da vidis koliko ih je na ulicama kada se okupimo.
bez ulaska u politicku debatu na onom okupljanju studenata kad je napadnut rektor difa u novom sadu je najmanje bilo studenata.. pogledaj snimke.
i kao sto rekoh.. pitanje je od svih tih studenata koji dolaze koliko njih realno i jesu protiv a koliko samo zele da prikazu da su kao protiv..

pogledaj recimo rijaliti.. kad god spomenes svi se krste i pljuju a to je najgledaniji program u srbiji.. ispada da svaka treca..cetvrta osoba laze da ne gleda i pljuje pred tobom da bi delovala urbano a kod kuce cim udje u stan pali pink i gleda rijaliti.

bez ulaska u politicku debatu na onom okupljanju studenata kad je napadnut rektor difa u novom sadu je najmanje bilo studenata.. pogledaj snimke.
ne kopcas se na ledja.

sam rektor je izjavio da ga nisu vredjali provocirali i oborili na zemlju studenti vec GRADJANSKI AKTIVISTI
popodneje potom policija toboz hapsila brajan brkovica iz ''ekoloskog'' pokreta bravo zbog tih desavanja.

jasno je i budali da su tada ti kako kaze i sam rektor ''gradjanski aktivisti'' to iscenirali kako bi se po svaku cenu dalo ''zeleno svetlo'' policiji da primenom sile rastera protestante. ti gradjanski aktivisti poput proustaskog unuka jevrema brkovica - brajana brkovica, njegovog saradnika i takodje toboz ''ekologa'' mirana pogacara , ane lalic, grupa stav i svice nista drugo nego vec uvezbanai performans agentskih njuski i sistema kako bi se ocrnili protesti studenata i kako bi se oni prikazali NASILNIMA

o tome imamo i onau svinajriju sluzbe pred 15.03. kada smo culi snimak koji je toboz ''procureo'' , na kom gruhonjiceva (tetak mu je azem vlasi stari dubas titov)mila pajic sa svojim intimusom brnaislavom djrodjevicem , bivsom suprugom nenada canka (prase udbasko) toboz pripremaju drzavni udar za 15.03.

pametan si tabe, nemoj da mesamo babe i zabe.

U novom sadu niko ne veruje u te ''gradjanske aktiviste'' tipa brkovic, ana lalic, gruhonjic, canak, maja mrnustik ...

Sve je to ista kuhinja kao i rezim.

Iznenadjujes me da i ti koristis tu glupu retoriku sluzbe i sistema.

i kao sto rekoh.. pitanje je od svih tih studenata koji dolaze koliko njih realno i jesu protiv a koliko samo zele da prikazu da su kao protiv..
izbori ce pokazati ko je u pravu. ajmo na izbore. institucije su nam otete i otuda imamo da nam preduzeca po novom sadu vode vodje medjunarodnog narko kartela. da se nasa policija i bia pitala taj direktor grasa nikada ne bi bio uhapsen ali je to ucinio evropol.
pogledaj recimo rijaliti.. kad god spomenes svi se krste i pljuju a to je najgledaniji program u srbiji..
najgledaniji kod dna kace. normalan svet odavno retko i prati desavanja na tv programima osim na kanalima koji nemaju veze sa srbijom....animal tv history i slicno...
ispada da svaka treca..cetvrta osoba laze da ne gleda i pljuje pred tobom da bi delovala urbano a kod kuce cim udje u stan pali pink i gleda rijaliti.
ja takve osobe ne poznajem.

zavisi gde se kreces i sa kim se druzis.

Back