bez ulaska u politicku debatu na onom okupljanju studenata kad je napadnut rektor difa u novom sadu je najmanje bilo studenata.. pogledaj snimke.
ne kopcas se na ledja.
sam rektor je izjavio da ga
nisu vredjali provocirali i oborili na zemlju studenti vec GRADJANSKI AKTIVISTI
popodneje potom policija toboz hapsila brajan brkovica iz ''ekoloskog'' pokreta bravo zbog tih desavanja.
jasno je i budali da su tada ti kako kaze i sam rektor ''gradjanski aktivisti'' to iscenirali kako bi se po svaku cenu dalo ''zeleno svetlo'' policiji da primenom sile rastera protestante. ti gradjanski aktivisti poput proustaskog unuka jevrema brkovica - brajana brkovica, njegovog saradnika i takodje toboz ''ekologa'' mirana pogacara , ane lalic, grupa stav i svice nista drugo nego vec uvezbanai performans agentskih njuski i sistema kako bi se ocrnili protesti studenata i kako bi se oni prikazali NASILNIMA
o tome imamo i onau svinajriju sluzbe pred 15.03. kada smo culi snimak koji je toboz ''procureo'' , na kom gruhonjiceva (tetak mu je azem vlasi stari dubas titov)mila pajic sa svojim intimusom brnaislavom djrodjevicem , bivsom suprugom nenada canka (prase udbasko) toboz pripremaju drzavni udar za 15.03.
pametan si tabe, nemoj da mesamo babe i zabe.
U novom sadu niko ne veruje u te ''gradjanske aktiviste'' tipa brkovic, ana lalic, gruhonjic, canak, maja mrnustik ...
Sve je to ista kuhinja kao i rezim.
Iznenadjujes me da i ti koristis tu glupu retoriku sluzbe i sistema.
i kao sto rekoh.. pitanje je od svih tih studenata koji dolaze koliko njih realno i jesu protiv a koliko samo zele da prikazu da su kao protiv..
izbori ce pokazati ko je u pravu. ajmo na izbore. institucije su nam otete i otuda imamo da nam preduzeca po novom sadu vode vodje medjunarodnog narko kartela. da se nasa policija i bia pitala taj direktor grasa nikada ne bi bio uhapsen ali je to ucinio evropol.
pogledaj recimo rijaliti.. kad god spomenes svi se krste i pljuju a to je najgledaniji program u srbiji..
najgledaniji kod dna kace. normalan svet odavno retko i prati desavanja na tv programima osim na kanalima koji nemaju veze sa srbijom....animal tv history i slicno...
ispada da svaka treca..cetvrta osoba laze da ne gleda i pljuje pred tobom da bi delovala urbano a kod kuce cim udje u stan pali pink i gleda rijaliti.
ja takve osobe ne poznajem.
zavisi gde se kreces i sa kim se druzis.