- Poruka
- 1.856
nemamo pojma zato što ne postoji fakultet za ateizam?![]()
Naravno. Samo "pipate u mraku".
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nemamo pojma zato što ne postoji fakultet za ateizam?![]()
Naravno. Samo "pipate u mraku".

Pre bih rekao da je glup onaj ko obrne uzrok i posledicu. Bog ne može ni da se vidi ni da se dokaže jer on sam ne postoji. Kao što reče Fixa, ima mnogo nevidljivih stvari koje postoje, ali se lako dokazuju, za razliku od Boga koji nema ni konzistentnu definiciju u svim kuluturama, a kamoli jednoznačan i validan dokaz postojanja.Glup je onaj ko kaze da Bog ne postoji, jer ne moze da se vidi....
Ali vi o tome pojma nemate, to je dokazano.
I sto se onda "muvate" tamo gde vam nije mesto?
Jesu li vam u LDS-u naložili da čitate Kapora? Nemoj da te navataju sa "Unom" u rukama, izopštiće te zbog eksplicitnih tekstova.Mrzis ti sve vernike, a ko sto je Moma Kapor rekao - ateisti su invalidi za koje se treba moliti
A ti znaš?Ocigledno da ti ne znas !
Jedino možda u okviru istorije filozofije a ne kao dokaz primeren današnjem vremenu.Uvod je logicki dokaz koji se predaje na svim teoloskim i filozofskim fakultetima.
Možda u jaslicama...Ti ne znas sta je logika, a ne sta su fakulteti Ovo sto ti pricas to se ne moze cuti ni u zabavistu, mozda u jaslicama..

Pazi nemoj od smeha da pustiš malo u gaće (ako ih nosiš), ili možda u pelene (iskreno mi je žao ako je dotle došlo).Znaci u religiji ne postoji dokaz ?
To sto pise u uvodu verske institucije tvrde zvanicno. Dokazi to sto izmisljas.
Jasno, tadašnji papa ga je proglasio za sveca. Evo, ja ga proglašavam za svica.Taj logicki dokaz je postavio Toma Akvinski teolog, proglasen za svetac, i obavezan je za sve srednje skole. Posalji fakultetima '''tvoje obaranje'' dokaza Tome Akvinskog, ima odmah da ga izbace, a da postave tebe...lol
Dobro je da ti poznaješ materiju. Pa pozdravi mi materiju.Za tebe su logicki dokazi o Bogu koji su u cak u svim enciklopedijama neshvatiljivi, normalno kada ne razumes ni osnovne pojmove, a pricas sta ti pada napamet ,a da ni ne poznajes materiju.
Da mi nije donekle zabavno, ne bih se ni bavio tvojim glupostima.Znas kako se kaze - psi laju, a karavani prolaze.
Oborio logicke dokaze Tome Akvinskog...objavi negde svoj ''naucni'' rad![]()

I kakve veze ovo ima sa kontekstom? Ili možda treba da ti objašnjavam šta je kontekst?Znas kako se kaze -Ko o cemu curva o postenju.
Pojam je opipljiv, posto filozofija se bavi pojmovima i to pojmom Boga ???
Vidim da se hvalis svojim neznanjem, od pocetka svoga nastanka filozofil idu da dokazu postojanje Boga na logicki nacin, a to nista nije ''opipljivo'' i zato ti ne mozes ni da razumes to,ti trazis fizicki dokaz Boga.![]()
Uvod je logicki dokaz koji se predaje na svim teoloskim i filozofskim fakultetima. Ti ne znas sta je logika, a ne sta su fakulteti Ovo sto ti pricas to se ne moze cuti ni u zabavistu, mozda u jaslicama..
Znaci u religiji ne postoji dokaz ?
To sto pise u uvodu verske institucije tvrde zvanicno. Dokazi to sto izmisljas.
Taj logicki dokaz je postavio Toma Akvinski teolog, proglasen za svetac, i obavezan je za sve srednje skole. Posalji fakultetima '''tvoje obaranje'' dokaza Tome Akvinskog, ima odmah da ga izbace, a da postave tebe...lol
Za tebe su logicki dokazi o Bogu koji su u cak u svim enciklopedijama neshvatiljivi, normalno kada ne razumes ni osnovne pojmove, a pricas sta ti pada napamet ,a da ni ne poznajes materiju.
Znas kako se kaze - psi laju, a karavani prolaze.
Oborio logicke dokaze Tome Akvinskog...objavi negde svoj ''naucni'' rad![]()
Klasicna logika, kao i svi logicki dokazi Boga se uce u svim srednjim skolama i filozofskim i teoloskim fakultetima, a ''kontra-argumente'' ateista sto mozemo da procitamo i da se nasmejemo ne uce nigde jer nemaju blage veze sa nicim !!!!!
TEsko decace, jos si ti mlad, moras mnogo da sisas i da uzmes neku drugu knjigu u ruke... Jedna jedinka nikako nemoze da se razmnozava nez druge jedinke osim ako nije sposobna za deobu celija a to sisavce mladi nije incest....

Bog nema dimenziju...nepojmljiv je za coveka...nadrazuman
Od kada se filozofija bavi samo pitanjem Boga, jel znas ti uopst sta znaci ec Filozofija?
da nisi toliko opsednuta Bogom mozda bi i znala da se ona takodje bavi pitanjima kao sto su:
1. sta e istina
2. sta je znanje
3. sta je volje
kao i mnoga druga pitanja....

kolko oće.
ha.
Ako je nadrazuman sto uopste mrsomudis o njemu?

Sto tebe to interesuje kad si ti udata zena?![]()
Si cuo ti nekad za hermafrodite?
Ocigledno je da od skole imas tri fudbala u skolskom i nemas pojma sta teorija evolucije tvrdi
Knjigu u sake pa da pricamo![]()

Detence moje jesi li ti znao da hermafrodit nije sposoban da oplodi samog sebe, ocigledno da nemas 3gr mozga...
sedi - 1
![]()
sedi - 1
![]()
sposoban je ali ima mehanizme koji ga u tome sprecavaju..vidim ja da ti od skole nemas ni tri pishanja
A sta ako oce da nece?
Bog može da stvori takav kamen, ali samo Čak Noris može da ga podigne.a jel može bog da stvori kamen koji ne može da podigne?
a jel može bog da stvori kamen koji ne može da podigne?
moze i stvorio ga je...taj kamen je covek,bog ne moze da podigne coveka ako mu covek ne kaze da...
nismo se razumeli.
Pitanje se odnosi na pravi kamen, stenu.