- Poruka
- 19.509
Te bi bi bilo bolje da ne pises na temama o kojima ne znas nista.Bolje ti je da se bavis Bozijim dokazima logike, nego sto tu mrsomudis.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Te bi bi bilo bolje da ne pises na temama o kojima ne znas nista.Bolje ti je da se bavis Bozijim dokazima logike, nego sto tu mrsomudis.
Posto nemas argumenta ti vredjas. Za tebe vera nije znanje, za tebe je samo wikipedija znanje.
Ucenje o Bogu,Isus Hristu za fixa nije znanje nego samo verovanje, jos kada bi znao da se deo anticke filozofije slio u patrisitiku i sholastiku, onda bi ispalo da i ni filozofija nije znanje....ateisiti
, "sive sit de aeternis sive de temporalibus".
Kao i svaki ateista koji nema argumentat bezi i vredja.
Crkva LDS legalno deluje u Srbiji, a tvoja sekta nije ni registrovana.Apsolutno si promašio smisao onoga što se lako može uočiti iz mog posta. Ovo što je ona napisala bi bilo isto kao kada bih ja propagirao hrišćanstvo i ništa osim toga a onda se pozivao na neke islamske spise, mislioce... Mormoni ne pripadaju tradicionalnim verskim zajednicama. Oni su uzeli hrišćansko učenje kao osnovu, zatim ga potpuno iskrivili i preoblikovali. Niko nije spomenuo ateiste i pravoslavce. Naravno da ne bi ni uvećalo ni smanjilo vrednost dokaza. Samo me smara njihovo licemerje u kome mormoni odbacuju tradicionalno hrišćansko učenje u potpunosti a onda se pozivaju na učenje velikih hrišćanskih teologa i filosofa.

To izmisljas, kao i uvek.Oho, mormonka čija organizacija smatra da je Crkva "velika kyrva" koristi argumente jednog franjevca?![]()
Posto nemas argumenta ti vredjas. Za tebe vera nije znanje, za tebe je samo wikipedija znanje.
Ucenje o Bogu,Isus Hristu za fixa nije znanje nego samo verovanje, jos kada bi znao da se deo anticke filozofije slio u patrisitiku i sholastiku, onda bi ispalo da i ni filozofija nije znanje....ateisiti
, "sive sit de aeternis sive de temporalibus".
Kao i svaki ateista koji nema argumentat bezi i vredja.
Jesi li postavila ovaj citat na latinskom:
To je napisao sveti Bonaventura, franjevački teolog, svetac i kardinal Rimokatoličke crkve.
Sive sit de aeternis sive de temporalibus, et Christus radix omnis cognitionis in via est.
Sermo 5 in Dom. II. Adv
i ? Sta hoces da kazes da vera nije znanje ?

vera je odsustvo znanja, jer kad nešto znaš onda ti vera više nije potrebna.Sta hoces da kazes da vera nije znanje ?
Da li sam ja rekla da to nije Bonaventura ??? Nadji citat gde ja kazem to nije Bonaventura ? Citirala sam katolickog svetenika i ? Sta si dokazao ? Da vera nije znanje ?Ne, nego da pokažem da lažeš kad te uhvate u neprilici. Rekoh da si citirala franjevca, ti reče da izmišljam kao i uvek, pa ti ja pokazah da si ipak citirala franjevca.![]()
Ti nemas veru, i ne mozes da se pohvalis znanjem.vera je odsustvo znanja, jer kad nešto znaš onda ti vera više nije potrebna.
vera je odsustvo znanja, jer kad nešto znaš onda ti vera više nije potrebna.
Da li sam ja rekla da to nije Bonaventura ??? Nadji citat gde ja kazem to nije Bonaventura ? Citirala sam katolickog svetenika i ? Sta si dokazao ? Da vera nije znanje ?

vera nije dokaz, pogotovo ne dokaz lepše budućnosti.Hebrejima 11:1 - Vjera je čvrsto pouzdanje da će se dogoditi ono čemu se nadamo, dokaz onoga što je stvarno, premda se ne vidi.
Jedino da ti nacrtam pa da ti bude jasno. Zato što je licemerno da dotična mormonka citira misli tradicionalnog hrišćanskog teologa i filosofa a da pri tome propoveda nešto što se u potpunosti kosi sa učenjem istog ili denominacije kojoj je Toma Akvinski pripadao.Ako veroispovest ne umanjuje vrednost dokaza, zašto onda pominješ da je dotična Mormonske vere?
Ti nemas veru, i ne mozes da se pohvalis znanjem.
Sad shvatam u čemu je problem.Rekla si da izmišljam da si citirala franjevca, a Bonaventura je franjevac.![]()
Pa baš zato je vama i potreban papir jer niste tradicionalna verska zajednica. Takođe je potreban kako bi vas država obavezala da nećete praviti gluposti.Crkva LDS legalno deluje u Srbiji, a tvoja sekta nije ni registrovana.
Ti zabrani da se clanovi Crkve LDS pozivaju na ucenje velikih teologa

Znanje dolazi samo sa wikipedije za vas ateisite. Imali ste ''znanje'' od 1918 do 1990 i videli smo sta uradili sa vasim ''znanjem'', unistili i upropastili sve, jer niste imali veru u Boga i Isusa.Prema tvom mišljenju može se zaključiti da znanje dolazi samo sa verom??? Ja mislio da znanje dolazi školovanjem i edukacijomSad shvatam u čemu je problem.
Papir je potreban svima, i SPC je upisana u verski registar.Pa baš zato je vama i potreban papir jer niste tradicionalna verska zajednica. Takođe je potreban kako bi vas država obavezala da nećete praviti gluposti.
Obavezujući papir je za rizične grupe![]()
Ništa novo što već nije rečeno odavno kroz poruke koje u sebi nose tekstovi u Svetom Pismu.Svaka kultura u istoriji je imala neki oblik zakona. Svi imaju smisao za ispravno i pogresno. Ubistvo, laganje, kradja i nemoral gotovo se univerzalno odbacuju. Odakle je ovaj osjecaj za ispravno i pogresno dosao ako ne od Boga?
Sta to nije dokaz za Bozije postojanje ?Ništa novo što već nije rečeno odavno kroz poruke koje u sebi nose tekstovi u Svetom Pismu.
Šta više to je zapisano u Božjem zakonu (laž, preljuba, ubistvo...) koji mi zovemo zapovestima.
Opet ne umeš da odgovoriš nego lupaš onako, bez veze. Postaje dosadno.Primer iz realnog zivota ? Sta ti je ateisticki nacin razmisljanja![]()