Ljudi su zlo

kako? na amazonu

9.8ftx3.3ft (3x1m) (Size:300 mesh)​

$173.90

a bez tri takva nema sanse
taj tvoj sator koje je povrsine: krov i stranice po metar to je tri., i duzina 2, to je 3x2=6 i to da ti bude tesno, plus sa noce i glavu po kvadrat. to je vec 8
ne pije vodu jer morash biti 100% zatvoren (izolovan) od okolnih zracenja
znaci i ispod tebe, min 10 kvadrata mi treba

kako? na amazonu

9.8ftx3.3ft (3x1m) (Size:300 mesh)​

$173.90
mani se amazona, evo za 4eur/m2
aliexpress link ka materijalu
za jedan krevet 2x1.2m treba 14m2
nije smesno, vidis da je caknut?
e to sam i ja razmisljao, ali kada sam video da sam more problema uzrokovanih mikrotalasima otklonio. shvatio sam da nisam.
zapravo to su mislili i moji najblizi, pa kroz par godina im je toliko loshe bilo, onda im kazhem ajd sad probajte ovo sto vam govorim - probaju pa se uvere da i nisam toliko opichen :) - vec je sistem taj koji je opichen - i to toliko dobro rade da se malo ko probudi iz prevare.
znaci i ispod tebe, min 10 kvadrata mi treba
da, morash napraviti balon oko sebe (zato se zove faradejev kavez)
jos ako stavish predajnik na manje od talasne duzine (od 0.5m do nekoliko cm) taj signal ce da udje i u faradejev kavez. (prvi talas ne moze nikako da se blokira - na tom principu je tesla napravi "zrak smrti")

tako da taj "balon" kada se napravi mora biti minimum metar daleko od bilokakvih izvora zracenja.

Poslednja izmena:
da to,
pa sad iz jednog ili vishe delova.. nabavi dobru mashinu za shivenje i napred
дају неку траку, као селотејп да се лепи, али нећу сада, мада имам у виду... да бар имам главобоље од емф. него ни то, или жену која би да улети у канопу, 'па да га правим, тј. она да га сашије

Back