uneses mobilni unutra i nema mreze, lap-top isto? zar ne prodje signal kroz rupu za vazduh?tako da unutra nema vishe wifi-a i signala mobilne telefonije (ako ga dobro zadihtujesh)
.. tu sam za sva pitanja....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
uneses mobilni unutra i nema mreze, lap-top isto? zar ne prodje signal kroz rupu za vazduh?tako da unutra nema vishe wifi-a i signala mobilne telefonije (ako ga dobro zadihtujesh)
.. tu sam za sva pitanja....
treba mi 1000 dolara da napravim takav sator kao tvojmaterijal je ovaj emf fabric (u principu bakane i plasticne niti upredene u tkanje) .. bakar je taj koji blokira..
stane taj ventilator i ja se ugusim samo u snuovo sto vidis sa strane, je ventilator (ulaz i izlaz) da cirkulishe vazduh,
treba mi 1000 dolara da napravim takav sator kao tvoj
stane taj ventilator i ja se ugusim samo u snu
bolje da si sasio bakarnu pizamu i slem

nije smesno, vidis da je caknut? taj materijal se koristi, ali mi ne mozemo da ga priustimo da izolujemo celu sobu, kucu/stan
samo 150treba mi 1000 dolara da napravim takav sator kao tvoj
nece, a i da stane necesh jer je to tkanje pa "dishe" kroz tkaninustane taj ventilator i ja se ugusim samo u snu
ne pije vodu jer morash biti 100% zatvoren (izolovan) od okolnih zracenjabolje da si sasio bakarnu pizamu i slem
kako? na amazonusamo 150
znaci i ispod tebe, min 10 kvadrata mi trebane pije vodu jer morash biti 100% zatvoren (izolovan) od okolnih zracenja
mani se amazona, evo za 4eur/m2kako? na amazonu
9.8ftx3.3ft (3x1m) (Size:300 mesh)
$173.90
e to sam i ja razmisljao, ali kada sam video da sam more problema uzrokovanih mikrotalasima otklonio. shvatio sam da nisam.nije smesno, vidis da je caknut?
- vec je sistem taj koji je opichen - i to toliko dobro rade da se malo ko probudi iz prevare.da, morash napraviti balon oko sebe (zato se zove faradejev kavez)znaci i ispod tebe, min 10 kvadrata mi treba
meni izadje u$d 13 za metar ali nasao sam
da to,meni izadje u$d 13 za metar ali nasao sam
5M (197"x43")
Now $50.99
znaci 3 ovakva mi trebaju?https://www.walmart.com/ip/Amradiel...ter-197-x43-inch/13359204583?adsRedirect=true
ili ovaj iz jednog dela, pa da ga secem? kae 25 % bakra 13 % nikla ostalo poliseter?
дају неку траку, као селотејп да се лепи, али нећу сада, мада имам у виду... да бар имам главобоље од емф. него ни то, или жену која би да улети у канопу, 'па да га правим, тј. она да га сашијеda to,
pa sad iz jednog ili vishe delova.. nabavi dobru mashinu za shivenje i napred