Ljudi su zlo

U beogradu naročito u centru je policija bila na licu mesta u roku od 2 minuta SA AUTOMATSKIM PUŠKAMA. Nekoliko puta kada smo zvali uvek je bilo tako.
U Beogradu imas jedinice interventne policije koje non-stop kruze po gradu, stalno su u pokretu i ne sede u zgradi brigade policije na Banovom brdu ili u zgradi u ul.Despota Stefana te cekaju poziv. Takodje patrole policije iz regularnih stanica policije po opstinama dezuraju u patrolnim kolama po ulici (sede ispred pecenjare, kafica ili burekdzinice, svejedno).

Uzgred, gde ti zivis i kakav si ti ako si "nekoliko" puta zvao policiju na intervenciju. Ja recimo nikada nisam zvao pandure, prvo jer sam sve mogao sam da sredim a drugo u neka dobra i stara vremena samo su p.i.c.h.k.e zvale policiju odnosno saradjivali sa njima - jer je policija radila za savez komunista, za sistem, za Broza. No, zaboravih, tvoji su kao podoficiri JNA dosli u BGD..

Мени се нешто чини да би је ти радије пребацио на свој форум.
Koji moj forum (u zadnjih 5 godina sam moderisao 18 foruma)?
Зашто се толико нервираторираш? Огорчен си или усамљен? Трепни левим краком за прву опцију, десним за другу.
Uopšte se ne nerviram već iznosim očigledno. Ruki je strastvena po pitanju ženskih prava i sloboda, nije zlopamtilo i ne bi se svetila nepotrebno onima sa kojima se ne slaže. Za taj kvalitet je forum Žene njeno prirodno stanište.

Koji moj forum (u zadnjih 5 godina sam moderisao 18 foruma)?

Uopšte se ne nerviram već iznosim očigledno. Ruki je strastvena po pitanju ženskih prava i sloboda, nije zlopamtilo i ne bi se svetila nepotrebno onima sa kojima se ne slaže. Za taj kvalitet je forum Žene njeno prirodno stanište.
Не знам шта је "природно" станиште за Руки. Мислим да је легитимно да поставља теме, где год жели, а да је модератори преместе, ако треба. Ако не крши правила форума, не разумем зашто је шаљеш на друго место. Шта је уопште форум Жене? Је л' то неки резерват за жене?
Драго ми је што се не нервираш. Данас делим срца. За тебе 💙, а за Руки ❤️. Па па!

Не знам шта је "природно" станиште за Руки. Мислим да је легитимно да поставља теме, где год жели, а да је модератори преместе, ако треба. Ако не крши правила форума, не разумем зашто је шаљеш на друго место. Шта је уопште форум Жене? Је л' то неки резерват за жене?
Драго ми је што се не нервираш. Данас делим срца. За тебе 💙, а за Руки ❤️. Па па!
Sa jedne strane, postoji i podforum."Muškarci", međutim podforum "Žene" je doslovno poslednji u sklopu foruma, ja sam to primetila čim sam prvi put videla spisak podforuma.

Ne da je premeste nego da je zaduže sa još jednim forumom. Da procveta.

ja sam u ch :), moram emf maramu da nosim dok vozim jer je 5g svud po autoputevima
Mnogo bolje je da omotas glavu aluminijumskom folijom, tri puta po mogustvu. U CH imate 5G samo na autoputevima?! Nisu jos uveli u gradove? Brate, vi ste jos u ekoloskoj dzravi, zamisli kako je onima u USA, Kanadi, UK, oni su dobili 5G i u gradovima. Pa zamisli da moras da omotas glavu aluminijumskom folijom i dok sapvas u rodjenom krevetu...

Jel i pad nadstrešnice kolektivna krivica celog naroda ili nefunkcionalne institucije ogrezle u kriminalu i korupciji?
Nije ni prvog ni drugog. Pad nastresnice je krivica onoga ko je potpisao da je sve u redu sa njom i da je ne treba proveravati. Mislis li da direktor CIP-a, ministar gradjevinarstva, preCednik drzave ili pak ceo narod mora da zna da nadstresnica staticki stabilna? Cak im ni zakon ne dozvoljava tu mogucnost, zakon tacno kaze ko ima pravo na to i kome je duznost da to uradi. Nije nadstresnica pala zbog 5 miliona eura nego zbog Njutnovih zakona i fizicko-tehnickih karakteristika materijala. Korupcija je poskupila radove ali nije izazvala staticku nestabilnost nadstresnice i njen pad. Pad nadstresnice su izazvala 2-3 coveka cija se imena znaju i koji su koliko znam u zatvoru i cekaju sudjenje.

Sto sve ti kao blokaderko ne mozes ni da ukapiras.

Nije ni prvog ni drugog. Pad nastresnice je krivica onoga ko je potpisao da je sve u redu sa njom i da je ne treba proveravati. Mislis li da direktor CIP-a, ministar gradjevinarstva, preCednik drzave ili pak ceo narod mora da zna da nadstresnica staticki stabilna? Cak im ni zakon ne dozvoljava tu mogucnost, zakon tacno kaze ko ima pravo na to i kome je duznost da to uradi. Nije nadstresnica pala zbog 5 miliona eura nego zbog Njutnovih zakona i fizicko-tehnickih karakteristika materijala. Korupcija je poskupila radove ali nije izazvala staticku nestabilnost nadstresnice i njen pad. Pad nadstresnice su izazvala 2-3 coveka cija se imena znaju i koji su koliko znam u zatvoru i cekaju sudjenje.

Sto sve ti kao blokaderko ne mozes ni da ukapiras.
Више Јавно тужилаштво у Бгд је подигло оптужнице.

Zašto je problem odslušati ?
Па можда јер нисам у могућности да пратим аудио запис, можда могу само у тишини да читам или пишем.

Када желим видео/аудио садржај идем на друге сајтове.

Можда јер је непоштовање форума овако отворити тему, без кратког описа и свог става.

Ако модератори не знају да се не отварају теме на овај начин, онда стварно...

И за крај, могла бих бар 100 тема дневно да отворим на овај начин. Мислиш да је то ок?

Back