Ljudi su zlo

Gle Roki, ne ljutim se ja na prolaznike, nije lako stati ispred budale sa pištoljem. Bijesna sam na sistem, državu-šta su čekali 10 mjeseci sa suđenjem? Od januara se čeka suđenje za prijetnje smrću skroz drugoj djevojci od istog tog monstruma.

Kakvo društvo takvo i sudstvo

Ipak pričamo o narodu koji će zbog medje ubiti
I pričamo o narodu koji nema svijest da uvidi da je ubiti božiji grijeh a svi idu u crkve i džamije
Svi vole ogovarati, biti zavidni sto komšija ima više od njih

Nemam pojma šta se desilo sa narodom? Nekad su iz tuge skočili sa mosta u smrt nije da velicam samoubistvo, daleko bilo život je bozij dar ali kad je pocelo da muškarci žene krvnički ubijaju?

Šta se dešava ?

Kakvo društvo takvo i sudstvo

Ipak pričamo o narodu koji će zbog medje ubiti
I pričamo o narodu koji nema svijest da uvidi da je ubiti božiji grijeh a svi idu u crkve i džamije
Svi vole ogovarati, biti zavidni sto komšija ima više od njih

Nemam pojma šta se desilo sa narodom? Nekad su iz tuge skočili sa mosta u smrt nije da velicam samoubistvo, daleko bilo život je bozij dar ali kad je pocelo da muškarci žene krvnički ubijaju?

Šta se dešava ?
I dalje žene previše trpe, loše i površno biraju, i dalje je na našim prostorima previše onoga "šta će komšije reći". I dalje se sinovi tretiraju drugačije od kćerki. Najveći dio ubistava i se i dešava zbog odgoja. Kćerki koje su nesigurne, bez podrške od strane porodice. Zbog sinova-junačina koji prepoznaju žrtvu koja je odgojena da trpi..

"Prvo pa muško!"
"Muškarčina!"
"Tatina junačina!"
"Majkin sin!"
"Neka, pusti ga, muško je!"
"Ne valja muško da gleda!"
"Muško je, može mu se!"
"Muško je, mušku sve stoji!"
"Muško je i treba da lupi šakom o' sto'?"
"Jel' muško il' nije!"
"Muško je to!"

"Jezikara!"
"Alapača! "
"Šuti!"
"Pusti!"
"Trpi i ja sam trpila! "
"Šuti!"
"Nemoj, žensko si!"
"Gdje ćeš to, žensko si!"
"Nije za žensko da laje!"
"Šuti!"
"Kratka pamet!"
"Skrati jezik!"
"Šuti!"
"Ne izazivaj ga!"
"Ne traži belaja!"
"Neka, nemoj!"

Plus i da je taj neko naoružan, pa da puca u ovog što juri, ode na robiju za ubistvo.

Na robiju se ide kad braniš sebe, ako si branio drugog, robija može biti samo duža.
Neverovatno da većini nije jasno da to nemanje prava da braniš sebe i/ili drugog sve nas svodi na nivo ovčice koju zadužen da brani isključivo retardirani čobanin. Često i korumpiran.
Nema goreg zla od gluposti.

Na robiju se ide kad braniš sebe, ako si branio drugog, robija može biti samo duža.
Neverovatno da većini nije jasno da to nemanje prava da braniš sebe i/ili drugog sve nas svodi na nivo ovčice koju zadužen da brani isključivo retardirani čobanin. Često i korumpiran.
Postojala je kod nas nekad nužna pomoć u zakonu, ne znam da li još postoji

Poslednja izmena:
Da stvarno hoće li mostar ustati i napraviti proteste protiv nasilja?!?? Ovde je glavni krivac sudstvo i policija - dakle država!

Video očigledno ima glupu nameru da skrene priču. Da razvodnji nezadovoljstvo.

Имаш ли можда тему поводом овога ?

5d9d8k9mkru91.jpg

Да ли људи или 'неке особе' ....или мислиш да жене нису људи и да неке особе нису одговорне за накарадн систем који

свакодневно односи 100 пута више живота касном детекцијом малигних обољења

јер се паре троше на стадионе.... фасаде ....?

images
1750163609-Bolt-1200x800.jpg
Mali_Sinisa_08.jpg

Poslednja izmena:
Lopov ti upadne u kuću, pa ne možeš da ga oladiš tek tako.

Gle Roki, ne ljutim se ja na prolaznike, nije lako stati ispred budale sa pištoljem. Bijesna sam na sistem, državu-šta su čekali 10 mjeseci sa suđenjem? Od januara se čeka suđenje za prijetnje smrću skroz drugoj djevojci od istog tog monstruma.

Eto razloga da i vi podignete glas, organizijete blokade fakulteta, ulica i
raskrsnica.
...kada već zadivljeno gledate u naše blokadere.

Postojala je kod nas nekad nužna pomoć u zakonu, ne znam da li još postoji

Nužna pomoć znači da neko posle vaga dal i kolko bilo nužno, nezavisno od činjenica. Da sad ne ulazimo u to kolko su ovde pokvareni kantari.
Sve je sistemski naštelovano na "šta se ti mešaš, gledaj svoja posla", a nešto ne vidim da će ovaj mentOlited stada da se menja u skorije vreme, tako da... načitaćemo se još ovakvih vesti, nažalost.

A sad je druga zena nije u istom kosu sa zrtvom pa murija ne treba da reaguje a muskarcino

Sta je trebao po automatizmu u zatvor sto ga je neko prijavio pre 10 meseci? Jbt, vi blokaderi bi slali na robiju bez sudjenja, po kratkom postupku.
I kratka poduka iz zakonodavstva za vas neuke, murija je zaprimila prijavu ali nije njihovo da sprovode zakon, to je trebalo da procesuira tuzlastvo pa sudstvo. Znas ono, aklo si uopste toliko dobacio u skoli, izvrsna i zakonodavna vlast.

Sta je trebao po automatizmu u zatvor sto ga je neko prijavio pre 10 meseci? Jbt, vi blokaderi bi slali na robiju bez sudjenja, po kratkom postupku.
I kratka poduka iz zakonodavstva za vas neuke, murija je zaprimila prijavu ali nije njihovo da sprovode zakon, to je trebalo da procesuira tuzlastvo pa sudstvo. Znas ono, aklo si uopste toliko dobacio u skoli, izvrsna i zakonodavna vlast.
Naravno da je trebao odgovarati za prijetnje smrću. Javno joj je prijetio, prijetio joj lično. Olako se shvataju prijetnje, priča se, još se istražuje o tome, da je i ubijena djevojka pokušala da prijavi prijetnje pa joj savjetovano da "sačeka još malo" kao možda se smiri.

Back